Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 13tema

QUOTE(Aivė @ 2014 12 05, 10:37)
Inofolic su Folbiol kartu- daugokai  g.gif

O kur yra pirkti to овариамин ?

man is maskvos parveze 4 dezutes, ir tai po vaistines blaskesi, nes lyg ir isima is prekybos ar nebetiekia, nezinau kokia ten situacija su juo dabar, tai paeme kiek buvo. tik tiek kad jas galima 10-14 dienu vartoti ir butina 6 men. pertrauka.
1 kartui uztenka 2 dezuciu. perleisciau kazkam, bet pati nezinau kaip pasiseks kita IVF, bijau nesekmes kaip nezinau ko. tai pasilieku sau "nesekmes atveju" verysad.gif sekmes atveju perleisiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 12 05, 12:41)
HCG atsakymas šiandien apie 12 arba 15 val.
Progesterono atsakymas pirmadienį po pietų arba antradienį po pietų

Nu bet net musu "kaime" visi atsakymai ta pacia diena blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2014 12 05, 10:39)
Labas rytas merginos, as vel pas jus su klausimu, tikiuosi nepykstat, kad taip visko klausineju, bet kaip pati busiu procese tikrai cia pasisakysiu 4u.gif  as del bilietu nusipirkom bilietus gruodzio 14 diena isskrendam, gal jus galetumet paaiskinti, kaip su tai cekinimais yra, cia kazkaip pries 24val reikes prisicekinti, o kaip cia reiktu tai padaryti? g.gif

per kokias avialinijas pirkai ir is kurio miesto isskrendate?
Atsakyti
QUOTE(Legendary @ 2014 12 05, 11:32)
Merginos, jūs apie ta Progestreoną diskutuojate. Aš nelabai supratau, turkai jo tyrimus daro prieš IVF, ar turiu važiuoti juos pasidariusi? Iš kur žinoti ar pas mane jo pakankamas kiekis? Gal nepakankamas g.gif ?

Legendary - nezinau, ar TR daro pries sodindami ta PRG; bet, net jei ir daro, tai ne rodiklis. Po isodinimo jie duoda toki lapa, ten surasyta, ka daryti; kiek maciau, pas visas buvo, kad deti tiesiog Crinone: ryte ir vakare. Matai, ju tubut tokia politika, kad visoms Crinone skiria g.gif Tikriausiai visoms buna viskas gerai, nzn.
Mes cia ir diskutavome, noredami atkreipt idemesi, kad, nesvarbu, ka sakytu, verta ta PRG, neklausiant turku, tiesiog po isodinimo imti ir leistis, o pas ka su PRG problemos, gal is karto po punkcijos pradeti ji leistis g.gif Jei kyla abejonu, ar pasisavina ar ne, tai galima nueiti ir 3dpi PRG issitirti.
Pas mane to PRG siaip budavo kiek nori, bet per pirma HCG, nors jau zirniukai buvo ideti, skaityk, buvo 7 dpi, pamaciau PRG kieki toki maza, kokio nesu maciusi g.gif
Matai, Rosita gi rase, kad kai punktuoja kiausialastes, tai issiurbia viska, todel PRG naturaliai nepasigamina unsure.gif
Tikriausiai keistai skamba, bet biski gaunasi, kad turi neklausyti daktaru, o klausyti savo kuno ir daryti, kaip atrodo.
Tik siaip - zinau ne viena, kas leidosi is karto, ir viskas gerai buvo.
Matai, pas mane pvz tas PRG buvo tik 37.8 ar kiek ten 7dpi, pas Edena irgi buvo nukrites, o jo juk turi buti pradzioje ne maciau nei 50.
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 12 05, 10:18)
siunciasi inozitoli atskirai, bet kad dabar jau nera laiko jei sausi tai va turi dar 2 menesius laiko pagert iki pat punkcijos  thumbup.gif

ar sitas INOZITOL tinkamas? kaip suprantu ji tuomet su fobiol galeciau naudoti
http://www.amazon.co...ywords=inositol
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2014 12 05, 11:39)
Labas rytas merginos, as vel pas jus su klausimu, tikiuosi nepykstat, kad taip visko klausineju, bet kaip pati busiu procese tikrai cia pasisakysiu 4u.gif  as del bilietu nusipirkom bilietus gruodzio 14 diena isskrendam, gal jus galetumet paaiskinti, kaip su tai cekinimais yra, cia kazkaip pries 24val reikes prisicekinti, o kaip cia reiktu tai padaryti? g.gif

Niekur cekintis nereik, kai atsispausdinsi tuos bilietus, kuriuos atsiųs i paštą, tai oro uoste priduodant bagažą jums ir duos naujus bilietus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šifonyte: 05 gruodžio 2014 - 10:50
QUOTE(magute @ 2014 12 05, 10:43)
per kokias avialinijas pirkai ir is kurio miesto isskrendate?

Turkish airlines avialinijos, o isskrendam is Vilniaus.
Atsakyti
Merginos, jūs apie ta Progestreoną diskutuojate. Aš nelabai supratau, turkai jo tyrimus daro prieš IVF, ar turiu važiuoti juos pasidariusi? Iš kur žinoti ar pas mane jo pakankamas kiekis? Gal nepakankamas g.gif ?

Legendary, as rasiau juk kad pries IVF dariau savarankiskai biggrin.gif
Turbut darbe darbelius dirbat ir kartu foruma skaitot mirksiukas.gif
Atsakyti

Man prieš įsodinimą nedarė prg tyrimo.
Nepasidarysi prieš važiuojant, nes jis tiriamas ciklo gale. Kiekvienam cikle skirtingas, priklausomai ar buvo O 4u.gif

Comma gathering.gif lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 05 gruodžio 2014 - 10:52
Nica79, ačiū labai už atsakymą. O kaip man žinoti ar pas mane su PRG yra problemos, koks tyrimas gali parodyti? Ta prasme, jei vdrug reiktų po punkcijos leistis? Noriu sužinoti iki to laiko 4u.gif
Kaip supratau Crinone mažesnio grojimo/veikimo nei leidžiamas PRG. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aivė @ 2014 12 05, 10:48)
Legendary, as rasiau juk kad pries IVF dariau savarankiskai  biggrin.gif
Turbut darbe darbelius dirbat ir kartu foruma skaitot  mirksiukas.gif

Nemačiau doh.gif Radau, ačiū 4u.gif O jūs Aive Turkijoje jį darėtės?
O kaip kitaip tongue.gif Darbe neduotų atsotogų gilinimuisi į turkinimosi temąbiggrin.gif
Comma laikau špygas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Legendary: 05 gruodžio 2014 - 11:03
QUOTE(magute @ 2014 12 05, 10:30)
ar inofolic su TR fobiol nesikirs? nebusiu padauginusi?

si cikla naudoju овариамин kiek skaiciau turi poveiki kiausidems ir padeda atkurti bei normalizuoti reprodukcine sistema.

gal dar kas pasidalins ka geriate turincios ENDO?

Tikrai kai FOLBIOL pridejo tai as INOFOLIC nuo birzelio geriau tik po 1 pakeli ryte pries maista o vakare FOLBIOL, 2 geriau kol Folbiol nebuvo. O viename pakelyje 400 mcg folio tai vienas tikrai neuzvirsuos, bet tas inozitolis svarbus , ir mano gine (ji IVF nedaro bet konferencijose visokiose dalyvauja ) sake kad tas myo-inositolis labai gerai kiausialastems, tai tobula pacio inositolio butu gaut
Atsakyti
QUOTE(Legendary @ 2014 12 05, 11:57)
Nemačiau doh.gif  Radau, ačiū  4u.gif O jūs Aive Turkijoje jį darėtės?
O kaip kitaip tongue.gif Darbe neduotų atsotogų gilinimuisi į turkinimosi temąbiggrin.gif

Taip, pati sugalvojau patikrint lotuliukas.gif
Ir as sau tai leidziu (paskaityt kartais), kai darbai leidzia, nors negalima doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti