QUOTE(Legendary @ 2014 12 05, 11:32)
Merginos, jūs apie ta Progestreoną diskutuojate. Aš nelabai supratau, turkai jo tyrimus daro prieš IVF, ar turiu važiuoti juos pasidariusi? Iš kur žinoti ar pas mane jo pakankamas kiekis? Gal nepakankamas

?
Legendary - nezinau, ar TR daro pries sodindami ta PRG; bet, net jei ir daro, tai ne rodiklis. Po isodinimo jie duoda toki lapa, ten surasyta, ka daryti; kiek maciau, pas visas buvo, kad deti tiesiog Crinone: ryte ir vakare. Matai, ju tubut tokia politika, kad visoms Crinone skiria

Tikriausiai visoms buna viskas gerai, nzn.
Mes cia ir diskutavome, noredami atkreipt idemesi, kad, nesvarbu, ka sakytu, verta ta PRG, neklausiant turku, tiesiog po isodinimo imti ir leistis, o pas ka su PRG problemos, gal is karto po punkcijos pradeti ji leistis

Jei kyla abejonu, ar pasisavina ar ne, tai galima nueiti ir 3dpi PRG issitirti.
Pas mane to PRG siaip budavo kiek nori, bet per pirma HCG, nors jau zirniukai buvo ideti, skaityk, buvo 7 dpi, pamaciau PRG kieki toki maza, kokio nesu maciusi
Matai, Rosita gi rase, kad kai punktuoja kiausialastes, tai issiurbia viska, todel PRG naturaliai nepasigamina
Tikriausiai keistai skamba, bet biski gaunasi, kad turi neklausyti daktaru, o klausyti savo kuno ir daryti, kaip atrodo.
Tik siaip - zinau ne viena, kas leidosi is karto, ir viskas gerai buvo.
Matai, pas mane pvz tas PRG buvo tik 37.8 ar kiek ten 7dpi, pas Edena irgi buvo nukrites, o jo juk turi buti pradzioje ne maciau nei 50.