Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 13tema

QUOTE(Comma @ 2014 12 05, 13:06)
Rezultatas <2  angel_sadangel.gif

man asaros akyse. nu blin
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 12 05, 13:13)
Juolab mažesnė tikimybė pastot LT doh.gif net nesvarstyk, TR visai kitos galimybės

As apie LT net nebegalvoju, turejau 3 bandymus, viskas, cia taskas padetas.... Labai norejau dar karteli pabandyti Turkijoj, bet dabar vyras taip atbulini ijunge ( ne del finansu, o del to, kad jau per seni, kad tikimybe, kad pastosiu vos ne 0, kad jei pastosiu, kad neisnesiosiu, nes amzius... ir t.t.....), o cia dar tiek mergaiciu nesekmiu... o as isivaizduoju, kad mano padetis tikrai prasta, nes kiek suprantu mano kiausialstes labai prastos, nors konkreciai man niekas nesake, bet dabar kai gavau israsus po paskutinio IVF , tai raso, kad buvo isodinti 2 embrionai 8 lasteliu -2AD ir 6 lasteliu 3 AD. Gal kuri galit pakomentuoti ka tai reiskia... as kiek suprantu jei butu AA, tai butu pacios geriausios, ar cia ne tas?...
Atsakyti
QUOTE(pajurio kaimas @ 2014 12 05, 13:25)
As apie LT net nebegalvoju, turejau 3 bandymus, viskas, cia taskas padetas.... Labai norejau dar karteli pabandyti Turkijoj, bet dabar vyras taip atbulini ijunge ( ne del finansu, o del to, kad jau per seni, kad tikimybe, kad pastosiu vos ne 0, kad jei pastosiu, kad neisnesiosiu, nes amzius... ir t.t.....),

as tavo vietoje jei nepabandyciau TR, tai galeciausi visa gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 12 05, 14:18)
Kame šaknys? Juk net ir Selmanas apžiūrėjęs pasakė, kad nemato priežasčių nepastojimui... Kur dar ieškoti laimės? MB SG superinė, kiaušialąstės gydytojas sakė irgi geros (ne dėl kokybės), gleivinė buvo pakankamo storio... Galva nebeišneša doh.gif

Ziauriai liudn,Comma..nesugalvoju ka gero pasakyti verysad.gif
Durnas klausimas-ar galvojot su TV apie plana B?
Gal kita karta vaziuotumet i Memorial...suprantu,kad per anksti ka ir galvoti.
Bet jau Medicana zinokit,labai krto mano akyse verysad.gif Tik nepykit verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 12 05, 15:06)

Comma... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Bandykit kita karta kita klinika,tik nenuleiskit ranku 4u.gif
Apkabinu stipriai ir nerandu zodziu, norisi tik apkabint ir patyleti verysad.gif
Pajurio kaimas, sitoks nesekmingas tik sis menuo kazkoks.. ir tai ne visoms, geriau paziurek, kiek mergaiciu butent del amziaus pavyko TR, nors kitur nepavyko. jei tai jusu paskutinis traukinys, as pirkciau bilietus tik i TR 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 05 gruodžio 2014 - 13:30
QUOTE(Comma @ 2014 12 05, 14:06)

Commute, laikykis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 12 05, 14:13)
Juolab mažesnė tikimybė pastot LT doh.gif net nesvarstyk, TR visai kitos galimybės

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 12 05, 13:29)
Comma...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Bandykit kita karta kita klinika,tik nenuleiskit ranku  4u.gif

pritariu… ir nedelsiant laiko neeivojant, dabar kibkit i papildus su saviskiu, ir naujom jegom nauju startu po keliu menesiu startuokit, nu turi pasisekt.. buvo tik 1 "blynas" … Bet ar GN tau dare ar as praleidau????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 05 gruodžio 2014 - 13:32

Laikykis širdele console.gif Žinau kaip sunku verysad.gif

Aš jau tris dienas žlimbiu, ir namie ir darbe, nebesusitvarkau su savimi, matyt paveluota reakcija nuo neigiamo HCG (tik dvi savaitėlės prabėgo nuo mūsų 3 nesekmės)
Atsakyti
Mergaites, labai suprantu jusu skausma ir nusivylima, ir as atsimenu ta depresija po nesekmes, baisu verysad.gif verysad.gif bet tik paguosti noriu - kad laikas zaizdas tikrai gydo, ir po kazkiek laiko truputeli viskas kitaip atrodys, kad gyvenimas tuo nesibaigia, vel pradesit ieksoti kitu galimybiu, rinksites informacija, ir vel patikesit, kad kitas kartas tikrai pavyks 4u.gif suprantu, kad dabar tai atrodo neimanoma, bet pamatysit, veliau viskas atrodys kitaip. Ir tikrai pasiseks, tikrai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 12 05, 14:06)

Nu ***** verysad.gif verysad.gif labai uzjauciu 4u.gif
Atsakyti

oi, kaip gaila, Commute.... angel_sadangel.gif
Toki pat rezultata turejau po savo 1 IVF LT 2013 m. pradzioj.... Puikiai suprantu Tavo jausmus.... Zodziu neturiu... Tik apkabinu Tave....

Aive, Emirra, laikykites kazkaip... Liudziu ir verkiu su jumis kartu...
Atsakyti