Comma, pridavei kraują? Mmm neparsivilko?

QUOTE(RositaK @ 2014 12 08, 10:50)
Pakvipo nepasitenkinimu.... ir neskaniai

Sorry, daugiau eterio neteršiu

Linkiu tik pačio geriausio

QUOTE(Comma @ 2014 12 08, 13:08)
Jei gerai pamenu iš LT muitinės puslapio, tai vaistų (kiekvienos rūšies) vienam keleiviui galima vežtis 5kias originalias pakuotes.
Veziausi 15 dezuciu folbiol, 20 deziu po 15vnt Crinono ir 12 dezuciu Progestan

QUOTE(Comma @ 2014 12 08, 13:28)

Oi

Comma, kaip mes be tavo commiskumo

QUOTE(Comma @ 2014 12 08, 13:28)

Comma nereikia įsižeisti

Apsidraudimui, vaistu pakuotes galima isardyti, kaip jie tada nuspres kiek pakuociu 
Papildyta:
Kai nezinai tai ir nesinevini

Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 12 08, 14:37)
Veziausi 15 dezuciu folbiol, 20 deziu po 15vnt Crinono ir 12 dezuciu Progestan
gerai, kad nepatikrino

Kai nezinai tai ir nesinevini

QUOTE(Renete @ 2014 12 08, 14:18)
Apsidraudimui, vaistu pakuotes galima isardyti, kaip jie tada nuspres kiek pakuociu 

gera mintis

QUOTE(Renete @ 2014 12 08, 15:18)

Manau kad zinos jei labai nores

O neiseina turku paprasyt pazymos kokios israsyt, kad pvz as ten gydziausi, ir vezuosi vaistus sau? Tada gal nebereiktu ziuret i kieki?

QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2014 12 08, 14:34)
O neiseina turku paprasyt pazymos kokios israsyt, kad pvz as ten gydziausi, ir vezuosi vaistus sau? Tada gal nebereiktu ziuret i kieki?

kažin ar gydytojas rašys kažką tam tikslui, kad parvežti tautietėms, kiek jums reikės, tam kiekiui tiek ir išrašys
Tame puslapyje parasyta "originaliu pakuociu", apie palaidus vaistus nera ne zodzio, manau jiems svarbu, kad nebutu vaistai vezami perpardavimui, tada reikia moketi muita ir PVM i valstybes biudzeta.
Manau gyd. nera skirtumo kokiam kiekiui recepta israsyti, nei ji kas tikrins nei ka, nei jam nuo to skaudes. Taigi nekompensuojamus vaistus israsys
Manau gyd. nera skirtumo kokiam kiekiui recepta israsyti, nei ji kas tikrins nei ka, nei jam nuo to skaudes. Taigi nekompensuojamus vaistus israsys

Aš iš Turkijos vežiausi 10 ar 12 pakuočiu Folbiol, ir dar savo visus vaistus pirmyn atgal, niekam jie neidomus, svarbu svirkstu neimti i lėktuvo salona.
O mes nemažai keliavom, per 9 metus, skrydžiu jau nesuskaičiuočiau, bet vaistus aš visada turiu su savimi, ir tuos kuriuos kasdien privalau vartoti ir tuos kur - o jeigu kas? (pastarųjų visas maišas) tik vežuosi originaliose pakuotėse, jei kam klausimų kiltų. Griežčiausia patikra Emiratuose, bet viskas praėjo gerai, niekas nieko neprašė papildomai parodyti.
O LT irgi kažkada muitininkė klausė, ar neturim ką deklaruoti? pasakėm kad neturim, ir viskas. O iš kur tada parskridom nepamenu, gal iš Filipinu
O mes nemažai keliavom, per 9 metus, skrydžiu jau nesuskaičiuočiau, bet vaistus aš visada turiu su savimi, ir tuos kuriuos kasdien privalau vartoti ir tuos kur - o jeigu kas? (pastarųjų visas maišas) tik vežuosi originaliose pakuotėse, jei kam klausimų kiltų. Griežčiausia patikra Emiratuose, bet viskas praėjo gerai, niekas nieko neprašė papildomai parodyti.
O LT irgi kažkada muitininkė klausė, ar neturim ką deklaruoti? pasakėm kad neturim, ir viskas. O iš kur tada parskridom nepamenu, gal iš Filipinu

Sveikos
Aš noriu galbūt yra jau pastojusių ir būtent tokių merginų, kurios gėrė Dostinex. Ar jį vartojot ir po pastojimo? Mažino turkai dozes? Iki kurio laiko gėrėte? Man daug klausimų kyla. Nes planuoju TR darytytis IVF geriant nemažą Dostinex dozę.

Aš noriu galbūt yra jau pastojusių ir būtent tokių merginų, kurios gėrė Dostinex. Ar jį vartojot ir po pastojimo? Mažino turkai dozes? Iki kurio laiko gėrėte? Man daug klausimų kyla. Nes planuoju TR darytytis IVF geriant nemažą Dostinex dozę.