Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

QUOTE(Elvita @ 2014 12 01, 22:16)
Tai, jei butu pasakius, kad pasidare, tai butu metes per borta, kaip parodyti tada jo teisingumo jausma?

Tai ir teisingai būtų padaręs lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 01, 23:18)
Tai ir teisingai būtų padaręs  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sutinku, bet vel gi butu priestaravimas tam, koki ji nori parodyti rezisieriai, tai yra teisinga smile.gif ir is to seke visos kitos pasekmes, tai yra vestuviu puota, skrydis i Simai tevo laidotuves ir t.t. Bet tik del to, kad taip reikia, taip teisinga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 01 gruodžio 2014 - 23:32
QUOTE(Milagra @ 2014 12 02, 00:18)
Tai ir teisingai būtų padaręs  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 12 01, 22:26)
Sutinku, bet vel gi butu priestaravimas tam, koki ji nori parodyti rezisieriai, tai yra teisinga smile.gif

Na, teisingumas man čia buvo, kad jis prisidirbo ir ją vedė civilinės metrikacijos skyriuje. Visa kita yra TIK gera širdis.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 01, 23:30)
Na, teisingumas man čia buvo, kad jis prisidirbo ir ją vedė civilinės metrikacijos skyriuje. Visa kita yra TIK gera širdis.

Papildziau tavo pacituota zinute, mano nuomone kitokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 12 01, 22:32)
Papildziau tavo pacituota zinute, mano nuomone kitokia smile.gif

Na, tai mes pasiliekam prie savo nuomonių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 01, 23:35)
Na, tai mes pasiliekam prie savo nuomonių biggrin.gif

drinks_cheers.gif si karta ir as pakauksesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 12 01, 19:52)
Guney man toks pats kaip ir Fatmagul  g.gif

Man iš pradžių pasirodė toks pat... bet dabar visai kitoks, kuo toliau, tuo labiau keičiasi smile.gif

Šnd iš viso tam epizode kur rodė Guney stovintį ant kranto prieš vestuves, kai jis stovėjo ir mąstė... jo žvilgsnis iš šono kaip juodvarnio... toks brrr... lyg sandorį su šėtonu sudarinėtų..
Atsakyti
Čia jau psichologinės analizės prasidėjo smile.gif

Man atrodo kad teisingumą ir gerumą vertinant reikia atsižvelgti į tai, kad serialas yra turkų... pas juos tradicijos, vertybės yra visai kitokios.

Tos pačios vestuvės, juk piršlybos su abiejų pusių tėvais, gauti leidimą ir palaiminimą, paskui balius yra privalomi... tad gal ten buvo labiau teisingumas kad Kuziejus leido viskam įvykti, nes jis manė kad tai yra teisinga, jei jau susirašė su Simai smile.gif

po kolkas aš labiau teisingumą matau... per tas bėdas, kurias pats prisišaukia siekdamas teisingumo... retai jam atsiranda laiko kada gerumą parodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rami-Puma @ 2014 12 01, 16:41)
Man iš pradžių pasirodė toks pat... bet dabar visai kitoks, kuo toliau, tuo labiau keičiasi smile.gif
Šnd iš viso tam epizode kur rodė Guney stovintį ant kranto prieš vestuves, kai jis stovėjo ir mąstė... jo žvilgsnis iš šono kaip juodvarnio... toks brrr... lyg sandorį su šėtonu sudarinėtų..

Dabar jau aš kaukšėsiu, nes su šiuo palyginimu drinks_cheers.gif

O dėl Kuziejaus teisingumo Simai atveju, aš irgi matau ne tik jo teisingumą, bet ir geraširdiškumą, supratimą, jausmingumą net ir švelnumą... Ir ne tik Simai atveju, o ir visur. Žinoma, jis karštakošis, jis susikūprinęs, momentais negražus... Toks Kuziejus. Toks jis yra, ir jį arba mėgsti, ir myli- kaip kad Çemre ir Ali, arba nesupranti j, negali jo priimtio tokio, koks jis yra iš tikrųjų- kaip Zainep, Banu, Giuney, ir bandai jį keisti... Tačiau jau tada jis nebebus Kuziejus...
O visim Kuziejus negali gi patikti! Tai natūralu!
Atsakyti
QUOTE(Rami-Puma @ 2014 12 01, 23:06)
Man atrodo kad teisingumą ir gerumą

O šiaip šitos dvi sąvokos jums neatrodo susiję? g.gif Ar gali būti blogas žmogus teisingas? Ir atvirkščiai.
Čia šiaip pamąstymui, kad jau apie tai užėjo kalba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 02, 00:56)
O Sami turbūt dėl tų prisiminimų simpatijas prarado?  unsure.gif
Aš vėlgi, tikrai matau visus jo minusus, bet mane jis paperka savo santykiais su Kuziejum. Jis vienintelis moka prie jo prieiti ir kalbėti jo kalba. Jis suprato kokią klaidą padarė ir kiek įmanydamas stengiasi ją atitaisyti. Santykių su moterimis aš neliečiu, apie tai net ir kalbėti nėra ką  doh.gif , bet tai, kaip kinta jo santykiai su Kuziejumi, kaip jis išlenda iš kiauto, parodo ir švelnumą, ir supratimą, ir rūpestį, ir meilę, kaip už jį kovoja, mane žavi.

Man Giunėjaus prisiminimas, kaip jo kaktoje atsirado randas buvo siaubingas, užgavo net širdį, kaip vyras vaikų akivaizdoje taip gali mušti savo vaikų motiną, o ji dar šaukia "Sami, nemušk", man žiūrėt sunku buvo, o ką tiem kūdikiams jausti, betrūko, kad Samis ją dar koja paspirtų, čia būtų galutinis taškas, pademonstruojant savo jėgą. Tiesiog sukrėtė mane tas prisiminimas, aš jautriai reaguoju į tokias scenas, kai tas, kuris silpnesnis, maldauja pasigailėti ir neskriausti, o tas kuris stiprus ir galingas maldavimo negirdi. Bet net ir dabartinis jų gyvenimas, negaliu žiūrėt į Samio elgesį su Handan (nors nėra ji mano mėgstamiausias herojus), pvz. skamba telefonas, caras sėdi ir nejuda, tarnaitė lekia pakelti, caras atsigulė, tarnaitė turi šviesą išjungti, gal ir neverta Handan vyro būti nešiojama ant rankų, bet minimalios pagarbos už nuolat tvarkingus namus, švarius rūbus, šiltą ir, sprendžiant pagal Ali džiaugsmą, skanų maistą, tikrai nusipelnė. Sutinku, kad gražu žiūrėti, kaip Samis bando taisyti savo klaidas Kuzėjaus atžvilgiu, kaip jį palaiko, skatina, bet tai mažų mažiausia, ką jis turi daryti, kai leido atsitikti tokiai neteisybei. Užtai dar nenurašiau Samiaus galutinai biggrin.gif
Atsakyti