Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

QUOTE(skuba3 @ 2014 12 08, 13:34)
Džiaugiuos  biggrin.gif  thumbup.gif  wub.gif  nors šokėjas iš jo toks ne itin  g.gif bet nesikabinėsiu, vistiek džiaugiuos  biggrin.gif

Meilė akla wub.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 08, 13:39)
Čia dar klausimas, kas turi tobulinti vaidybinius sugebėjimus, sakyčiau tegu tik važiuoja Kivančas pamokyti holivudo, kaip reikia dirbti aktoriumi, praktiškai visi turėtų iš jo (ir kai kurių kitų turkų aktorių) pasimokyti  cool.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 08, 13:44)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif baisiai jis cia soka, net as ta galiu pripazinti  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Man tai ne baisiai, tik juokingai biggrin.gif Tik išlindo iš už tų užuolaidų ir aš iš karto juoktis pradėjau biggrin.gif Ypač kai šalia tokia partnerė kaip Beren, tai labai kontrastas jaučiasi biggrin.gif Va su Tuba tai abu tokie patys, tai man jie tinka kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 08, 14:51)
Meilė akla  wub.gif  biggrin.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  thumbup.gif
lotuliukas.gif Man tai ne baisiai, tik juokingai biggrin.gif Tik išlindo iš už tų užuolaidų ir aš iš karto juoktis pradėjau biggrin.gif Ypač kai šalia tokia partnerė kaip Beren, tai labai kontrastas jaučiasi biggrin.gif Va su Tuba tai abu tokie patys, tai man jie tinka kartu smile.gif

Na ka dabar padaryt, kad Fatmagulej ne Tuba vaidino, negalejo ji tam sokyje susokt lotuliukas.gif Man tai cia visi tinka biggrin.gif Svarbiausia, kad Dzemre su Kuzejum sokiui nesuporavo. biggrin.gif Va Bade savo plastiskumu siame klipe, man net Beren uzgozia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 08 gruodžio 2014 - 14:58
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 08, 13:57)
Na ka dabar padaryt, kad Fatmagulej ne Tuba vaidino, negalejo ji tam sokyje susokt  lotuliukas.gif Man tai cia visi tinka biggrin.gif Svarbiausia, kad Dzemre su Kuzejum sokiui nesuporavo.  biggrin.gif Va Bade savo plastiskumu siame klipe, man net Beren uzgozia ax.gif

Džemre reikėjo Kerimui laikinai paskolint biggrin.gif Būtų pora kaip tvora biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 08, 16:59)
Džemre reikėjo Kerimui laikinai paskolint biggrin.gif Būtų pora kaip tvora biggrin.gif

Milagra, bet parašiukas Jūsų tai nerealus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Uždūmijo Kivančas juodai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Čia posakio "pyksta, kad net dūmai rūksta" vizualinis pateikimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 08, 14:14)
Tooobulas jis man ten biggrin.gif

Būtent žvilgsnis mane ir pakerėjo jame. Tik po kurio laiko gražus pasidarė.

https://www.youtube....h?v=Z1XRgwpp_0I
Čia kai kas ir Enginu galės pasidžiaugti biggrin.gif

Koks juokingas klipas, kaip visiems sunkiai sekasi judėti biggrin.gif

Ale Kivanč ir partneres negražias parenka filmuose, ir gyvenimo drauges jis ne pačias gražiausias renkasi biggrin.gif
Atsakyti
Oi Handan šiandien biggrin.gif Tarnus tik vaiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 08, 16:57)
Svarbiausia, kad Dzemre su Kuzejum sokiui nesuporavo.  biggrin.gif

Beje,man Kuzėjus su Banu labai gražiai poroje žiūrisi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 08, 14:59)

Siaip jo biggrin.gif nes salia jos, net jis nebutu taip mediniskai atrodes biggrin.gif
Na, bet nesvarbu, bet kokiu atveju fainas man tas klipukas biggrin.gif Bet mes kaip visad ne i tema lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 12 08, 17:05)
Oi Handan šiandien biggrin.gif Tarnus tik vaiko biggrin.gif

Handan už tarnaitę daug metų prabuvus, žino, kaip reikia dirbti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2014 12 08, 16:05)
Koks juokingas klipas, kaip visiems sunkiai sekasi judėti biggrin.gif

Ale Kivanč ir partneres negražias parenka filmuose, ir gyvenimo drauges jis ne pačias gražiausias renkasi biggrin.gif

Aš ir taip nuoširdžiai pasijuokiau iš medinukų smile.gif
Na gi partnerė viena tai buvo Deivė. Beren...Ten toks jausmas, kad tikrai jie tuos jausmus vienas kitam jautė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2014 12 08, 15:05)

Na nepasakyciau, vien Beren man kokia grazi jo parnere smile.gif

QUOTE(skuba3 @ 2014 12 08, 15:06)
Beje,man Kuzėjus su Banu labai gražiai poroje žiūrisi  bigsmile.gif

Ne Jums vienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 08, 15:39)
Čia dar klausimas, kas turi tobulinti vaidybinius sugebėjimus, sakyčiau tegu tik važiuoja Kivančas pamokyti holivudo, kaip reikia dirbti aktoriumi, praktiškai visi turėtų iš jo (ir kai kurių kitų turkų aktorių) pasimokyti  cool.gif

Taip taip

QUOTE(skuba3 @ 2014 12 08, 16:06)
Beje,man Kuzėjus su Banu labai gražiai poroje žiūrisi  bigsmile.gif

Kai tik pradėjau žiūrėti Kuzey Guney buvau pamanius, kad jie taps pora.

QUOTE(oziarage @ 2014 12 08, 16:10)
Aš ir taip nuoširdžiai pasijuokiau iš medinukų smile.gif
Na gi partnerė viena tai buvo Deivė. Beren...Ten toks jausmas, kad tikrai jie tuos jausmus vienas kitam jautė smile.gif

O man ji nepatiko. Ji UM puikiai demonstravo pyktį, liūdesį, neviltį, skausmą, bet ne meilę. Jos mina visą laiką buvo vienoda, nebuvo veide tokių virpesių, kaip pas Kivanč. Jis taip aistringai savo veidu rodė meilę jai, o ji vis ta pačia akmenine mina į jį žiūrėjo.
Atsakyti