Aciu, Puritan daugiau nesiuskit
QUOTE(savita1 @ 2014 12 01, 16:43)
oho, taip staigiai prisiuntem

nebespejau prie hialurono bet kuo jis ypatingas papasakokit?beje ir tas silkas senai giria, o nuo jo plaukai daugiau blizga, ar koks skirtumas nei aliejukas.
QUOTE(liutuke0819 @ 2014 12 01, 16:57)
nebespejau prie hialurono bet kuo jis ypatingas papasakokit?beje ir tas silkas senai giria, o nuo jo plaukai daugiau blizga, ar koks skirtumas nei aliejukas.
as geriu hialurona, tai man kremo nebereik

QUOTE(liutuke0819 @ 2014 12 01, 15:57)
man geriamas heliuronas labiau patiko nei tepamas kur cia visos pirko. nuo to tepamo man visa oda trauke ir jokio poveikio nebuvo

dar sako ir sanariams gerai geriamas, o kai tokia kaina tai apsimoka

o silkas sulygina, blizgesio duoda, gal ne taip riebina kaip aliejukas

Gal mergaites nesupyks,noreciau pasiulyti The North Face Tremaya striukyte,L dydis ,taciau mazinta puikiai tiks M
Striukyte super,spalvyte juoda . Kaina 1400lt

QUOTE(JMD @ 2014 12 01, 16:59)
as geriu hialurona, tai man kremo nebereik
o silkas mano pasisiaususius plaukus suglotnina. kad baisiai blizgetu nepastebejau, bet kad jie nebesipucia o krenta bangomis, tai tas yra 

o kaip super, nes dabar atrodo koki krema betepu vis tiek sausa oda.reik prasytis kad dar nupirktu:)
QUOTE(liutuke0819 @ 2014 12 01, 17:10)
o kaip super, nes dabar atrodo koki krema betepu vis tiek sausa oda.reik prasytis kad dar nupirktu:)
poveiki po menesio pajauciau. o poveikis toks, kad nusiprausiu ir zandu nebetraukia

O POLO jau viską supirkot? Ar dar renkat?

QUOTE(swarcas @ 2014 12 01, 16:14)
dabar viena imu uzsakyma, bet dar nemazai lieka, reiks deti antra krepsiuka