Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Aciu, Puritan daugiau nesiuskit
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 12 01, 16:43)
Aciu, Puritan daugiau nesiuskit

oho, taip staigiai prisiuntem biggrin.gif
Atsakyti
laba merginos smile.gif
gal kuri uzmatet saliku kasmyriniu,ne kosmine kaina..pasidalinkit info..
Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 12 01, 15:51)
oho,  taip staigiai  prisiuntem  biggrin.gif

Masine psichoze biggrin.gif user posted image
Atsakyti
nebespejau prie hialurono bet kuo jis ypatingas papasakokit?beje ir tas silkas senai giria, o nuo jo plaukai daugiau blizga, ar koks skirtumas nei aliejukas.
Atsakyti
QUOTE(liutuke0819 @ 2014 12 01, 16:57)
nebespejau prie hialurono bet kuo jis ypatingas papasakokit?beje ir tas silkas senai giria, o nuo jo plaukai daugiau blizga, ar koks skirtumas nei aliejukas.

as geriu hialurona, tai man kremo nebereik biggrin.gif o silkas mano pasisiaususius plaukus suglotnina. kad baisiai blizgetu nepastebejau, bet kad jie nebesipucia o krenta bangomis, tai tas yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke0819 @ 2014 12 01, 15:57)

man geriamas heliuronas labiau patiko nei tepamas kur cia visos pirko. nuo to tepamo man visa oda trauke ir jokio poveikio nebuvo unsure.gif
dar sako ir sanariams gerai geriamas, o kai tokia kaina tai apsimoka 4u.gif

o silkas sulygina, blizgesio duoda, gal ne taip riebina kaip aliejukas g.gif man labiau patiko tas naujas su keratinu 4u.gif
Atsakyti
Gal mergaites nesupyks,noreciau pasiulyti The North Face Tremaya striukyte,L dydis ,taciau mazinta puikiai tiks M verysad.gif Striukyte super,spalvyte juoda . Kaina 1400lt
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 12 01, 16:59)
as geriu hialurona, tai man kremo nebereik biggrin.gif o silkas mano pasisiaususius plaukus suglotnina. kad baisiai blizgetu nepastebejau, bet kad jie nebesipucia o krenta bangomis, tai tas yra  thumbup.gif

o kaip super, nes dabar atrodo koki krema betepu vis tiek sausa oda.reik prasytis kad dar nupirktu:)
Atsakyti
QUOTE(liutuke0819 @ 2014 12 01, 17:10)
o kaip super, nes dabar atrodo koki krema betepu vis tiek sausa oda.reik prasytis kad dar nupirktu:)

poveiki po menesio pajauciau. o poveikis toks, kad nusiprausiu ir zandu nebetraukia biggrin.gif rankoms kremo nebereikia biggrin.gif sanariai netrata biggrin.gif
Atsakyti
O POLO jau viską supirkot? Ar dar renkat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2014 12 01, 16:14)
O POLO jau viską supirkot? Ar dar renkat? ax.gif

dabar viena imu uzsakyma, bet dar nemazai lieka, reiks deti antra krepsiuka smile.gif
Atsakyti