O lapkričio 8 d. užsakytos Sephoros (kai užsakinėjot su 20 proc. nuolaida) skaičiukų dar nebuvo ?
Dar karteli pasiulysiu, nes jau sia savaite isvyks i LT.
Siulau keleta per mergytes pirktu prekyciu. Jos visos kolkas pas mane UK, bet savaites viduryje siusiu siuntinuka tevams, tad jei kas nors sudomintu - galeciau ideti, butu mazdaug per savaite nuo issiuntimo. o tada persiustu jums pastu
1. J.CREW merino tippi, dydis L. Spalva Warm Jade. Kaina 120 lt su persiuntimu LT.

2. UGG Brienne batukai. Dydis 9. Spalva Sand. Kaina 270 lt

3. Naujos tik matuotos Juicy Couture velvetkes. Dydis 29. Spalva Bright Lapis. Kaina 140 lt--->125 lt su siuntimu, kainavo daugiau man.

4. VIX ZAMBIA Bandeau top&sash brazilian bottom. Abi dalys M dydzio. 250 lt--->235 lt.

arba
5. ViX Dakar top&Bia solid red brazilian bottom. Abi dalyus M dydzio. 250 lt

6. Levis 535 Ankle Legging - Dayglow Purple arba Dayglow orange. Dydis 29. 67lt su siuntimu

7. Nauja Juicy Couture triple wrap leather bracelet. Yra nedidele zyme, matosi foto (nors neryski; taip gauta). 82 lt---->75 lt su siuntimu

Papildyta:
8. Naujas J.Crew factory Clare cardigan. Dydis L. Spalva Seaglass. 85 lt--->77 lt su siuntimu

9. Guess Areza bateliai. Dydis 9. Nenesioti, tik matuoti. vis delto man didoki ir per auksti
Kaina tik 110 lt (kainavo man ~160lt)

10. Dar va tokias kepurytes parduosiu. CONVERSE labai fainos, dydis 4-7 metai. Po 35lt su siuntimu
mano vaikui uzteks dvieju
viena melyna, kaip pirmoje foto, kita kaip antroje foto. Siaip jei reiketu dvyniams, tai gali buti ir abi melynos.

Prasom AZ.
Siulau keleta per mergytes pirktu prekyciu. Jos visos kolkas pas mane UK, bet savaites viduryje siusiu siuntinuka tevams, tad jei kas nors sudomintu - galeciau ideti, butu mazdaug per savaite nuo issiuntimo. o tada persiustu jums pastu

1. J.CREW merino tippi, dydis L. Spalva Warm Jade. Kaina 120 lt su persiuntimu LT.

2. UGG Brienne batukai. Dydis 9. Spalva Sand. Kaina 270 lt

3. Naujos tik matuotos Juicy Couture velvetkes. Dydis 29. Spalva Bright Lapis. Kaina 140 lt--->125 lt su siuntimu, kainavo daugiau man.

4. VIX ZAMBIA Bandeau top&sash brazilian bottom. Abi dalys M dydzio. 250 lt--->235 lt.

arba
5. ViX Dakar top&Bia solid red brazilian bottom. Abi dalyus M dydzio. 250 lt

6. Levis 535 Ankle Legging - Dayglow Purple arba Dayglow orange. Dydis 29. 67lt su siuntimu

7. Nauja Juicy Couture triple wrap leather bracelet. Yra nedidele zyme, matosi foto (nors neryski; taip gauta). 82 lt---->75 lt su siuntimu

Papildyta:
8. Naujas J.Crew factory Clare cardigan. Dydis L. Spalva Seaglass. 85 lt--->77 lt su siuntimu

9. Guess Areza bateliai. Dydis 9. Nenesioti, tik matuoti. vis delto man didoki ir per auksti

Kaina tik 110 lt (kainavo man ~160lt)

10. Dar va tokias kepurytes parduosiu. CONVERSE labai fainos, dydis 4-7 metai. Po 35lt su siuntimu
mano vaikui uzteks dvieju

viena melyna, kaip pirmoje foto, kita kaip antroje foto. Siaip jei reiketu dvyniams, tai gali buti ir abi melynos.

Prasom AZ.
QUOTE(songaila @ 2014 12 01, 11:20)
Tai ne galvoji

QUOTE(JMD @ 2014 12 01, 17:14)
poveiki po menesio pajauciau. o poveikis toks, kad nusiprausiu ir zandu nebetraukia
rankoms kremo nebereikia
sanariai netrata 

Kai baigsiu maitint reiks ismegint...
QUOTE(sandrixxx @ 2014 12 01, 21:57)
Mergaites is Kauno, turiu klausimą
jei mano tikslas Žalgirio arena, kur arti galima nemokamai pasistatyti automobilį? 

chi, vaziuoji pas Enrike

Noriu pasiūlyti per mergaites pirktą Badgley Mischka rankinę, juodos minkštutės odos, talpi rankinė, tiks dovanai
650lt

http://www.saksoff5t...ndbags-Handbags

http://www.saksoff5t...ndbags-Handbags
siulau per merginas pirktus naujus Guess skinny dzinsiukus, 26 dydzio, 29 in
125 lt (gali buti su siuntimu)

nauja mot kepuryte- super soft beanie hat fleece- M dydzio
tik 27 lt

nauja VS maudoma, virsus M dydzio, kelnaites S
kelnaites juodos, mpdeliukas-cheeky hipkini bottom- kaip antroje nuotraukoje

tik 140 lt
Papildyta:
siandien naujos jcrew andie chino kelnytes, 0 dydis , tik 80 lt