Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomos vairavimo pamokos, instruktoriai

Reikia instruktoriaus Vilniuje papildomiems važiavimams.
Bukit geros, imeskit ir man geru instruktoriu tel nr. i AŽ.
Busiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, bukit geros, imeskit ir man i az geru instruktoriu numeriukus papildomiem vairavimui Vilniuje...laikysiu 5 karta, pagailekit biggrin.gif siltu dienu! drinks_cheers.gif

QUOTE(Pūga @ 2008 04 29, 19:11)
Reikia instruktoriaus Vilniuje papildomiems važiavimams.
Bukit geros, imeskit ir man geru instruktoriu tel nr. i AŽ.
Busiu labai dėkinga 4u.gif

Atsakyti
Sveikos,

gal kas zinot instruktoriu, arba vairavimo mokykla, teikiancia papildomo vairavimo paslaugas su automatine pavaru deze? g.gif g.gif
teises turiu, bet jau keleta metu nevaziavau, tad dabar taip imt ir iskart i miesta savarankiskai vaziuot baisoka. unsure.gif Labai noretusi keleta kartu su instruktorium apsilt ax.gif

Buciu labai dekinga!!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

ir as labai norėciau gero instruktoriaus numeriuko i AZ 4u.gif jau ilgokai nevairavau, tai reikia papildomu pamoku blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mano irgi tokia pati situacija- teises turiu jau seniai, bet vairuoti gerokai primirsusi, o aplinkybes vercia. Bandziau skambinti i vairavimo mokyklas- tai jos tokiu paslaugu neteikia- turi buti ju ,,mokinukas". Nesuprantu, kas cia per apsurdas, negi jiems nereikia pinigeliu....
Tad buciau dekinga jei kas rekomenduotu instruktoriu, kuris padetu prisiminti tas vairavimo plonybes.
Atsakyti
QUOTE(inesiuk2002 @ 2008 06 27, 16:48)
Sveikos,

Mano irgi tokia pati situacija- teises turiu jau seniai, bet vairuoti gerokai primirsusi, o aplinkybes vercia. Bandziau skambinti i vairavimo mokyklas- tai jos tokiu paslaugu neteikia- turi buti ju ,,mokinukas". Nesuprantu, kas cia per apsurdas, negi jiems nereikia pinigeliu....
Tad buciau dekinga jei kas rekomenduotu instruktoriu, kuris padetu prisiminti tas vairavimo plonybes.

Na, as zinau, kad mano mokykloj, kur mokiaus, tai tokia mokine, kaip tu, tikrai moke smile.gif viena pamoka. Tik poto instruktorius su direktorium salia manes aptarinejo, kaip jai sekes, tai tipo instruktorius zvenge is jos, kad vaziuot nemoka, kad vos avarijos nepadare, o direktorius susinervino ir sako, kad nereikia cia tokioms leisti vaziuoti. Tipo ne ju problemos ismokint ja vairuoti.
Atsakyti
Gal kas parekomenduotu gera instruktoriu papildomoms pamokoms,rasykit i AZ
Atsakyti
mamytes,gal kas zino koki instruktoriu is Palangos? unsure.gif
...pati vilniete,cia dabar atostogauju,egzas neuz kalnu,noretusi aikstelei prasivaziuot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KareMare @ 2008 07 21, 11:44)
mamytes,gal kas zino koki instruktoriu is Palangos?  unsure.gif
...pati vilniete,cia dabar atostogauju,egzas neuz kalnu,noretusi aikstelei prasivaziuot  rolleyes.gif

Tai, kad pas mus, Palangoj, viena mokykla tėra. Papildomus važiavimus ėmiau Klaipėdoj. O Palangoj mokytis...hm....
Atsakyti
QUOTE(funnygirl- @ 2008 07 17, 13:00)
Gal kas parekomenduotu gera instruktoriu papildomoms pamokoms,rasykit i AZ

man irgi labai reikia papildomos pamokos,bet butinai kad masina butu nauja kaip regitroi.padekit susirasti toki instruktoriu.mano beda tokia kad visai nejauciu regitroi masinos,o kai vaziuoju su viru tai atrodo kad vazineju kokiu 10 metu.tai reiketu pavazinet su nauja kad pajust gerai tos pedalus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 07 21, 12:05)
Tai, kad pas mus, Palangoj, viena mokykla tėra. Papildomus važiavimus ėmiau Klaipėdoj. O Palangoj mokytis...hm....

as tik norejau viewna karta pravaziuoti aikstelei,nes antradieni egza laikau,o dabar kaip ir minejau atostogauju,tai visai atsipalaidavau....
Atsakyti
QUOTE(KareMare @ 2008 07 25, 10:17)
as tik norejau viewna karta pravaziuoti aikstelei,nes antradieni egza laikau,o dabar kaip ir minejau atostogauju,tai visai atsipalaidavau....

Tai tada turi keliauti tiesiai į pačią mokyklą. Arba skambink ir klausk ar apsiims kuris instruktorius. Nes jie vis kalba, kad labai daug žmonių turi, tai užimti labai. Matau vos ne kasdien kaip mašinoj miega hihihi.gif
Jei ką: Golamas, vairavimo mokykla,
Kretingos g. 21, LT-00112 Palanga
tel.:8-686-01823

user posted image
Mane mokė Adomas, turiu jo tel. jei reiks rašyk.
Atsakyti