QUOTE(Blanchet @ 2010 08 26, 19:54)
Kokia yra Lietuva ir kokia ji bus-priklauso nuo musu paciu.Keisimes mes-keisis ir ji

nesutinku. Cia ne Lietuva, o lietuviai, vis nupirkti papirkti nori, o kai paperka, tada saukia, va ima, ima....
  nesutinku. Cia ne Lietuva, o lietuviai, vis nupirkti papirkti nori, o kai paperka, tada saukia, va ima, ima....

linkiu jam visokeriopos sėkmės, ir didelis jam AČIŪ, viską išaiškina, važinėjome Regitros maršrutais, visas mano daromas klaidas akcentavo ir nerėkė, kai padarydavau kažką negerai ....,o kantriai aiškino kodėl gęsta auto,kaip reikia atlikti tuos pratimus aikštelėje, vis neįveikdavau estakados...na bet dabar jau viskas praeitį, o pažymėjimas -piniginėje
 linkiu jam visokeriopos sėkmės, ir didelis jam AČIŪ, viską išaiškina, važinėjome Regitros maršrutais, visas mano daromas klaidas akcentavo ir nerėkė, kai padarydavau kažką negerai ....,o kantriai aiškino kodėl gęsta auto,kaip reikia atlikti tuos pratimus aikštelėje, vis neįveikdavau estakados...na bet dabar jau viskas praeitį, o pažymėjimas -piniginėje  DAR kartą ačiū instruktoriui už palaikimą, kantrybę ir atsakingą bei puikų mokymą!
 DAR kartą ačiū instruktoriui už palaikimą, kantrybę ir atsakingą bei puikų mokymą! 
  Šitoje mokykloje pas jį visos merginos mokinasi.
 Šitoje mokykloje pas jį visos merginos mokinasi.  Gali švelniai sugėdinti, bet ne daugiau. Aikštelę su jo paaiškinimais išvis be problemų po antros pamokos praėjau, o miestas jau mano reakcijos  ir judančių mašinų baimės problemą.
 Gali švelniai sugėdinti, bet ne daugiau. Aikštelę su jo paaiškinimais išvis be problemų po antros pamokos praėjau, o miestas jau mano reakcijos  ir judančių mašinų baimės problemą.  
  Aciu
  Aciu  

Šitoje mokykloje pas jį visos merginos mokinasi.
 Šitoje mokykloje pas jį visos merginos mokinasi.  Gali švelniai sugėdinti, bet ne daugiau. Aikštelę su jo paaiškinimais išvis be problemų po antros pamokos praėjau, o miestas jau mano reakcijos  ir judančių mašinų baimės problemą.
 Gali švelniai sugėdinti, bet ne daugiau. Aikštelę su jo paaiškinimais išvis be problemų po antros pamokos praėjau, o miestas jau mano reakcijos  ir judančių mašinų baimės problemą. 

...visoms savo padruškėm jį rekomenduoju
...visoms savo padruškėm jį rekomenduoju  nežinau iš kur pas žmogų tiek kantrybės
 nežinau iš kur pas žmogų tiek kantrybės