Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų garbanėlės

QUOTE(Noa @ 2015 04 13, 10:37)
Nieko neironizuoju, man tokios gražios smile.gif Fotogeniškos smile.gif Norėčiau tokių smile.gif
Pas mus tai jei bėgtų, bėgtų abu - pirmas Kuzys iš noro pripizdukint, tiksliau, ištirti tai, kas netyrinėta, o iš paskos - Lotas iš smalsumo ir pavydo - jei Kuzma kažkur eina, tai musėt ten kažką gero duoda biggrin.gif Žo, charizmatiškas lyderis ir uolus pasekėjas, kaip Holmsas ir Watsonas lotuliukas.gif

Pas mane jei gauna per ausi ir mato, kad as juos stebiu, sugula kai aveles ant terasos ir bent 10 min buna ramu. Labai paklusnus mano "sunys" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nusivelsiu batukus sau, jie bus mėlyni labai grazus... bigsmile.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
super batukai thumbup.gif

mastom, apie draugeli musu vienisiui, na visa diena darbe jam liudna. Kiek skaitau visos po du turit g.gif gal galit pasidalinti istorijom kaip pas jus atsirado antrasis, koks pratinimosi procesas. Galvojam apie didesni katineli, ne maziuka, tai dairomes tarp parduodamu vyresniu nuo 6 men ir didesniu, bet kartu ir baisu kad sveikas butu... neskriaustas, is patikimu ranku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 17 balandžio 2015 - 18:35
QUOTE(Nikoleta @ 2015 04 17, 18:35)
super batukai  thumbup.gif

mastom, apie draugeli musu vienisiui, na visa diena darbe jam liudna. Kiek skaitau visos po du turit  g.gif gal galit pasidalinti istorijom kaip pas jus atsirado antrasis, koks pratinimosi procesas. Galvojam apie didesni katineli, ne maziuka, tai dairomes tarp parduodamu vyresniu nuo 6 men ir didesniu, bet kartu ir baisu kad sveikas butu... neskriaustas, is patikimu ranku  g.gif

Na taip taip visos pu du laikom. Pas mane antras atsirado, kai paskaiciau, kad visos po du turi. Nu blyn galvoju, visoms dvigubas dziaugsmas, o man viengubas, na jau neeee biggrin.gif
Pratinimosi procesas pora savaiciu buvo skausmingas MAN, bo pjovesi kaip usuriniai sunys, o paskui miegojo sirdele suraite ir galvojo "na kaip mes be vienas kito galejom gyvent"
Del vyresnio, cia neatspesi ir maza gali paimti serganti, o skriaustas/neskriaustas matysis kaip i zmones reaguoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 04 17, 18:43)
Na taip taip visos pu du laikom. Pas mane antras atsirado, kai paskaiciau, kad visos po du turi. Nu blyn galvoju, visoms dvigubas dziaugsmas, o man viengubas, na jau neeee biggrin.gif
Pratinimosi procesas pora savaiciu buvo skausmingas MAN, bo pjovesi kaip usuriniai sunys, o paskui miegojo sirdele suraite ir galvojo "na kaip mes be vienas kito galejom gyvent"
Del vyresnio, cia neatspesi ir maza gali paimti serganti, o skriaustas/neskriaustas matysis kaip i zmones reaguoja 4u.gif

baisus man tas "susidraugavimo" periodas verysad.gif nes maniskis tai gerumo isikunijimas wub.gif nei karto nera nei nagu isleides, nei kupros pasiauses wub.gif jei kas nepatinka tai tik balsu pasiskundzia ir tiek biggrin.gif o jei kas atsiras kas skriaudzia lepuneli unsure.gif kazo ir baisoka g.gif vat lygiai toki pat kad antra gavus biggrin.gif optimiste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2015 04 17, 18:35)
super batukai  thumbup.gif

mastom, apie draugeli musu vienisiui, na visa diena darbe jam liudna. Kiek skaitau visos po du turit  g.gif gal galit pasidalinti istorijom kaip pas jus atsirado antrasis, koks pratinimosi procesas. Galvojam apie didesni katineli, ne maziuka, tai dairomes tarp parduodamu vyresniu nuo 6 men ir didesniu, bet kartu ir baisu kad sveikas butu... neskriaustas, is patikimu ranku  g.gif

Mes gan greit isigijom antra. Jei neklystu kovo men katina parsivezem, o balandi jau ir kate, nes paskaiciau, kad po viena jiems liudna, o mes dirbom, vaiko neturejom. Susidraugavo greit, nebuvo jokiu pjovimusi. Gal del to, kad patinas ir patele buvo. Kate parsivezem veliau ir ji mazesne buvo, bet tokia arsi, kad greit katina i vieta pastate biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No Fear: 17 balandžio 2015 - 19:05
QUOTE(Nikoleta @ 2015 04 17, 18:49)
baisus man tas "susidraugavimo" periodas  verysad.gif nes maniskis tai gerumo isikunijimas  wub.gif nei karto nera nei nagu isleides, nei kupros pasiauses  wub.gif jei kas nepatinka tai tik balsu pasiskundzia ir tiek biggrin.gif o jei kas atsiras kas skriaudzia  lepuneli unsure.gif kazo ir baisoka g.gif vat lygiai toki pat kad antra gavus  biggrin.gif optimiste biggrin.gif

Jus labai labai klystat. Jis geras, pukuotas ir meilus JUMS, bet ne kitam katinui lotuliukas.gif kai uzuos svetima kvapa, pamatys konkurentine uodega, gerumas kaip dumas isgaruos, bet dar negirdejau, kad katinas katina papjove. Biski apsisnyps ir susidraugaus kur gi jie desis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 17 balandžio 2015 - 18:53
*****, skaitau ir gėriuosi, ar čia jūsų katinai tokie geri kad jūs norit po antrą ar čia kaip yra? g.gif biggrin.gif Nu turiu aš tą vieną mylimą, lepinamą, bet kažkaip man jos per akis vienos lotuliukas.gif Tai kame čia šaknys g.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indrulka* @ 2015 04 17, 19:15)
*****, skaitau ir gėriuosi, ar čia jūsų katinai tokie geri kad jūs norit po antrą ar čia kaip yra? g.gif  biggrin.gif  Nu turiu aš tą vieną mylimą, lepinamą, bet kažkaip man jos per akis vienos lotuliukas.gif  Tai kame čia šaknys g.gif  tongue.gif

Liaudies ismintis: "Vienas vaikas-ne vaikas" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 04 17, 19:17)
Liaudies ismintis: "Vienas vaikas-ne vaikas"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet pas mane yra du "tikri" vaikai biggrin.gif lotuliukas.gif Gal dėl to, ką? g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti