QUOTE(kukuoti @ 2015 01 17, 01:12)
SVeiki,
renkames orkaite is siu modeliu:
ELECTROLUX EOC3430COX
ELECTROLUX EOC45651OX
ELECTROLUX EOC5851AOX
kaip suprantu, visose yra pirolize?
apskritai, kuo jos skiriasi? nes kol kas atrandu tik tai, kad brangesnese yra termozona? kas tai? ir sensorinis valdymas?
kokie minusai pigiausio varianto? kazko svarbaus truksta?
ar kurio is ju geriausias kainos ir kokybes santykis?
Taip pat aktualu dujine kaitlente. Stiklokeramika mums per brangu, pasiskaiciau, kad stikla sunku priziureti, braizosi ir pan, o be to man nera labai grazu. Koki tada geriausiai rinktis pavirsiu?
Gal galetumet ir konkrecia kaitlente parekomenduoti.
aktualu kad butu vienas degiklis didesnio galingumo, ketaus laikikliai ne atskiri, groteles tarsi, kad nereiktu kilnoti sunkiu keptuviu ir puodu. didesnis degiklis priekyje. Jungikliai geriau sone. Kaina apie 1000 lt.
Visi modeliukai kurie prsideda raidemis
EOC...... yra su Pirolizes funkcija
Modeliukas EOC3430COX-Pats ekonomiskiausias is cia esanciu ....pagaminta Italijoje
Pirolize tik 1 lygis,8 maisto gaminimo rezimai,teleskopiniai begeliai TR1LV
Modeliukas E
OC45651OX-Vokietija jau tures Hexagon valdymas,mesos termometras,teleskopiniai begeliai TR1LV ,svelnus dureliu uzdarymas VelvetClosing ®Pirolize jau 2 lygiai.
Apie EOC5851AOX rasiau postu auksciau
Tiktai nesunku priziureti stiklo nes jus puodus besite ne tiesiogiai ant stiklo o statysite ant laikikliu todel jai tik negrazu belieka rintis tik is nerudyjancio plieno
pvz
Electrolux EGS6648NOX
http://www.electrolu...97s/EGS6648NOX/