Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 13

QUOTE(BevardeX @ 2015 01 20, 11:23)
Ačiū 4u.gif
Tai kaip suprantu- netilps??
Ar čia tie 56.7- tiesiog rekomenduojamas angos dydis? Nes pati mikrobangė 48 sm. pločio..

Aš suprantu kad tilps..... g.gif
Atsakyti
"Kai vartotojas cia apsilanko tai jis buna ieskantis technikos kai ja nusiperka nebeateina komentuoti savo prekiu..."

Ateitų ir nusipirkęs vartotojas dažniau pakomentuoti, tik kol išsirenka, kol nusiperka, paskui dar turi praeiti laiko juo naudojantis, tada ateini į temą pasidžiaugti ar pasiskųsti pirkiniu, o tema uždaryta (prirašyti visi temai skirti 50 psl.). Aš, pvz., šaldytuvą išsirinkau ne "supermamose" (nusižiūrėjau iš uošvio, tik parametrus prisitaikiau pagal savo poreikius). Čia gavau pritarimą ir nusipirkau irgi, galima sakyti, čia... Esu juo patenkinta (Bosch KGE39AW42). Dabar ieškau orkaitės ir kaitlentės....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klavabasia15: 20 sausio 2015 - 16:34
QUOTE(Klavabasia15 @ 2015 01 20, 16:33)
"Kai vartotojas cia apsilanko tai jis buna ieskantis technikos kai ja nusiperka nebeateina  komentuoti savo prekiu..."

Ateitų ir nusipirkęs vartotojas dažniau pakomentuoti, tik kol išsirenka, kol nusiperka, paskui dar turi praeiti laiko juo naudojantis, tada ateini į temą pasidžiaugti ar pasiskųsti pirkiniu, o tema uždaryta (prirašyti visi temai skirti 50 psl.). Aš, pvz., šaldytuvą išsirinkau ne "supermamose" (nusižiūrėjau iš uošvio, tik parametrus prisitaikiau pagal savo poreikius). Čia gavau pritarimą ir nusipirkau irgi, galima sakyti, čia... Esu juo patenkinta (Bosch KGE39AW42). Dabar ieškau orkaitės ir kaitlentės....

Tai belieka tik pasipasakoti savo svajonių orkaite ir kaitlente...tada bus lengviau siūlyti mirksiukas.gif
Papildyta:
Gal kam įdomu ax.gif
http://www.delfi.lt/...e.d?id=66947674
Atsakyti
Sveiki, nesekiau temos nuo pat pradziu, tai neuzpykit jei buvo jau kalbeta apie tai....
Esu "senoviniu paziuru" biggrin.gif man maistas daug skanesnis ruostas ant dujines kaitlentes, negu ant elektrines ar indukcines, o ir patogiau valdyti ir t.t. (na nezinau iprocio reikalas gal). planuoju pirkti buta Vilniuje, naujesniuose namuose, bet kiek teko dometis juose nera atvestos dujos maisto ruosimui, visur teko matyti tik elektrines ar indukcines kaitlentes. Tai tiesa ar apsirinku?
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2015 01 20, 17:29)
Sveiki, nesekiau temos nuo pat pradziu, tai neuzpykit jei buvo jau kalbeta apie tai....
Esu "senoviniu paziuru" biggrin.gif man maistas daug skanesnis ruostas ant dujines kaitlentes, negu ant elektrines ar indukcines, o ir patogiau valdyti ir t.t. (na nezinau iprocio reikalas gal). planuoju pirkti buta Vilniuje, naujesniuose namuose, bet kiek teko dometis juose nera atvestos dujos maisto ruosimui, visur teko matyti tik elektrines ar indukcines kaitlentes. Tai tiesa ar apsirinku?

Senos statybose namuose dar yra dujos bet naujos jau tik elekrinės...
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 01 20, 17:32)
Senos statybose namuose dar yra dujos bet naujos jau tik elekrinės...

ech kaip gaila sad.gif
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2015 01 20, 19:55)
ech kaip gaila sad.gif

Pakainuotų Jums butas, jei dar ir dujas viryklėms išvedžiotų ...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 01 20, 18:02)
Pakainuotų Jums butas, jei dar ir dujas viryklėms išvedžiotų ...

na jei sildymas dujinis galvojau, kad imanoma ir maisto ruosimui dujas davesti tuos 5 metrus.
Atsakyti
Įmanoma ...
Atsimenate rusiškus daugiabučius su vienodomis viryklėmis?
Atsakyti
Taigi, ieškome dujinės kaitlentės ir elektrinės orkaitės. Biudžetas - max. 2000-2500 litų (720 eur)

Kaitlentė:
*metalinė arba stiklinė (nes, kiek skaičiau, LT metalokeramikinės yra tik juodos, o juodos spalvos nenoriu)
*kaitvietės išdėstytos ne "karusele" ("kryžiuku") - noriu stabilumo statant ir mažą (kavavirę), ir lab. didelį puodą
*ketaus laikikliai
*degikliai dešinėje (ir dėl to, kad darbastalis ir kt. bus dešinėje nuo kaitlentės, ir dėl to, kad mano manymu taip galima ant kaitvieičių pastatyti daugiau puodų - naudoju 28 cm skersmens keptuvę). - Gal klystu?
*ką manote apie laikmatį kaitlentėje? Ar tokie modeliai vis dar labai brangūs? Gal kas turite - ar verta apie tai galvoti?

Orkaitė:
*Ecoclean
*įspaudžiamos valdymo rankenėlės
*teleskopiniai bėgeliai
*kad išsijungtų nustatytu laiku (pvz., po valandos)
*A+/A++ energijos sąnaudos, nes mūsų name problemos su el. energijos tiekimu ir kWval. kiekiu vienam butui (ar tie ++ aktualūs orkaitėms? vienas iš konsultantų teigė, kad orkaitėms ši funkcija neaktuali)
*ar užtenka 64 l talpos? nes vienu metu kepu, pvz., 2 picas arba mėsą vienoje skardoje, kitoje - bulves...
*į ką dar reikėtų atkreipti dėmesį?

Šiaip mano virtuvėje jau yra nauji Bosch gaminiai: šaldytuvas ir indaplovė (įmontuojama, todėl pavadinimo nesimato smile.gif )

Draugė teigia, kad paskutiniu metu labai suprastėjo AEG, Electrolux gaminiai (ji yra pirkusi ir prieš 8 metus, ir šiais metais, tikrai gali palyginti) - ar tiesa, kad Bosch ir Siemens geresnės kokybės?

Lauksiu patarimų, pasiūlymų, komentarų. Ačiū iš anksto.

Atsakyti
Biudžetas vidutinis, bet pakankamas.
Pabandykite pažiūrėti kaitlentę su išjungėjais Gorenje GKTG6SY2W ir orkaitę su EcoClean Siemens HB43GS540. Kaip ir telpa į biudžetą.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 01 20, 18:37)
Įmanoma ...
Atsimenate rusiškus daugiabučius su vienodomis viryklėmis?

atsimenu neatsimenu koks skirtumas ir apie ka mes cia? 2015 m. dabar, yra puikiu dujiniu kaitlenciu, kurios man patinka, todel ir bandau issiaiskinti ar naujos statybos namuose yra galimybe jas naudoti. Jeigu neturite ka pasakyti siuo klausimu, gal tiesiog i ji neatsakinekite smile.gif
Atsakyti