Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 13

QUOTE(almasau @ 2015 01 07, 16:55)
Supratau, bet tokia f-ja nesinausiu vis tiek  ax.gif  bet va toj pirmojoj tra viskas, kas man labai patinka, tik deja del prieziuros kyla klausimas, nera jokios savaiminio issivalymo f-jos  unsure.gif

kaip del kaitlentes? gal turite ka pasiulyt geresio - patogesnio uz panasia kaina?

tada geriau žiūrėti EOC45651OX-(+/-415 eur)
kaitlente galite pasižiūrėti EHH46540FK 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 01 07, 18:04)
tada geriau žiūrėti EOC45651OX-(+/-415 eur)
kaitlente galite pasižiūrėti  EHH46540FK  4u.gif

reikia dujines kaitlentes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(almasau @ 2015 01 07, 17:10)
reikia dujines kaitlentes ax.gif

Tada Electrolux EGT6342YOK
http://www.electrolu...97s/EGT6342YOK/
Atsakyti
QUOTE(almasau @ 2015 01 07, 18:55)
Supratau, bet tokia f-ja nesinausiu vis tiek  ax.gif  bet va toj pirmojoj tra viskas, kas man labai patinka, tik deja del prieziuros kyla klausimas, nera jokios savaiminio issivalymo f-jos  unsure.gif

kaip del kaitlentes? gal turite ka pasiulyt geresio - patogesnio uz panasia kaina?

Ar tikrai nesinaudosite? Tai vienas iš pagrindinių dalykų orkaitėje, kad pastačius "kepti valandą" ji ir išsijungtų po valandos. Priešingu atveju signalas pypsės, o orkaitė keps toliau!
Nežinau, mes tokią galimybę naudojame kiekvieną kartą.
Kaitlentė normali, standartinė.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 01 07, 17:37)
Ar tikrai nesinaudosite? Tai vienas iš pagrindinių dalykų orkaitėje, kad pastačius "kepti valandą" ji ir išsijungtų po valandos. Priešingu atveju signalas pypsės, o orkaitė keps toliau!
Nežinau, mes tokią galimybę naudojame kiekvieną kartą.
Kaitlentė normali, standartinė.

O tokia funkcija turi SIEMENS HB43GS540? blush2.gif
Atsakyti
kokiu nuomoniu apie SMEG? ICG buitine technika?
Papildyta:
QUOTE(Adeliutė @ 2014 12 19, 17:21)
Jau bijau pigaus brendo, nes mūsiškė Baumatic po ~6metų sugedo. Vargčiau ir toliau su tuo juodu stiklu, bet nebesisukioja uždegimo rankenėlės. Iš 4 viena beveikia. Po rankenėlėm nebuvo jokios tarpinės ir ten palyginti atvira, tarpas yra tarp stiklo ir rankenėlių. Matyt, kad per laiką nuo  riebalų ir pan. "užsiklinijo". Nors ir visaip bandėm prajudint, ir su replėm prasukiot, nieks nepadėjo.
Tad  pigios gal nebepirksim. Beje, kiek nužiūrėjau parduotuvėj, Ariston irgi labai nesandarūs jungikliai, tad direct flame liepsnos, matyt neturėsime (nors tokio modelio nėra pas mus, bet spėju, kad visa kita bus kaip ir kitose Ariston kaitlentėse). Vis dar apmąstyme...
Ir realybėj sidabrinė kiek gražiau atrodo nei balta. Gaila, mūsų "kaime" nėra niekur kreminės spalvos, įdomu, kaip atrodytų...
Papildyta:
Tokios baltos nėra?
http://www.bosch-hom...PRP626B70E.html
lygiai ta pati beda ir mano dujineje beumatic kaitlenteje, is 4 beliko 1 veikiantis jungiklis (rankenele) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tursi: 07 sausio 2015 - 21:28
QUOTE(tursi @ 2015 01 07, 21:35)
kokiu nuomoniu apie SMEG? ICG buitine technika?
Papildyta:
lygiai ta pati beda ir mano dujineje beumatic kaitlenteje, is 4 beliko 1 veikiantis jungiklis (rankenele) smile.gif

Ir man aktualus klausimas del Smeg. Ir idomu,kur ju realiai apziureti galima. Nes vien internetines nuotraukos visko neatskleidzia. Tikriausiai turejote mintyje ICF? Realiai apziurejusi tuos pigius brendus pamaciau,kad ir matosi ju pigumas. Pvz. Rankenelese. Labai patiko whirpool smeline spalva,deja,nera dujines...

Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2015 01 07, 22:56)
Ir man aktualus klausimas del Smeg. Ir idomu,kur ju realiai apziureti galima. Nes vien internetines nuotraukos visko neatskleidzia. Tikriausiai turejote mintyje ICF?  Realiai apziurejusi tuos pigius brendus pamaciau,kad ir matosi ju pigumas. Pvz. Rankenelese. Labai patiko whirpool smeline spalva,deja,nera dujines...

Labai klystate kad vera dujines smelines ji atsirado pries pora dienu....o smegu prekiauja www.imperija.lt
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 01 07, 23:11)
O tokia funkcija turi SIEMENS HB43GS540? blush2.gif

Turi.
Atsakyti
Sveiki,
Renkamės įrangą naujai virtuvei, jokių ypatingų pageidavimų neturime (anksčiau naudojausi dujine kaitlente ir elektrine orkaite Whirpool paprasčiausias variantas iš Euronicso), dabar ieškome indukcinės kaitlentės ir elektrinės orkaitės, biudžetas iki 5000 Lt. Prašau patarimų, nes visiškai nieko nenutuokiu, o vyras vadovaujasi logika kuo brangiau tuo geriau smile.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Stefaner @ 2015 01 08, 14:14)
Sveiki,
Renkamės įrangą naujai virtuvei, jokių ypatingų pageidavimų neturime (anksčiau naudojausi dujine kaitlente ir elektrine orkaite Whirpool paprasčiausias variantas iš Euronicso), dabar ieškome indukcinės kaitlentės ir elektrinės orkaitės, biudžetas iki 5000 Lt. Prašau patarimų, nes visiškai nieko nenutuokiu, o vyras vadovaujasi logika kuo brangiau tuo geriau  smile.gif  Ačiū

Sveiki
Biudžetas tikrai didelis todėl siūlau pasižiūrėti orkaite
AEG BP731462NM
Švelnus durelių uždarymas "SoftMotion™",„CleanAir“ oro kvapų filtras,1 lygio TR1LV teleskopiniai bėgeliai,"Pyroluxe® PLUS" savaiminio išsivalymo sistema thumbup.gif
http://www.aeg.lt/Pr...
Kaitlentė AEG HK654250IB
http://www.aeg.lt/Pr...
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 01 08, 06:37)
Labai klystate kad vera dujines smelines ji atsirado pries  pora dienu....

Imeskit prašau nuorodą, nes aš whirpool smėlinę dujinę randu tik 5 kaitviečių.
Atsakyti