Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(musiukas111 @ 2014 12 05, 18:34)
Na ka siandien praziopsojau...  g.gif

Mergaites, greit sakot, kokie amouage buvo  biggrin.gif

pries pora val buvo amouage gold, o dabar del kitu nezinau ar dar ikels ar jau buvo ikelta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2014 12 05, 19:39)
pries pora val buvo amouage gold, o dabar del kitu nezinau ar dar ikels ar jau buvo ikelta biggrin.gif

na gold as vakar nusipirkau karsta.gif ikeltu visus, ispirktume ir butu ramu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2014 12 05, 20:34)
Na ka siandien praziopsojau...  g.gif

Mergaites, greit sakot, kokie amouage buvo  biggrin.gif

Buvau prie kompo, būčiau visais varpais skambinus hihihi.gif Gold gi nereikia smile.gif Dar pagalvojau, kad musiukas turbūt kreminėj amuažus testuoja ir grįžus pakomentuos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2014 12 05, 19:45)
Buvau prie kompo, būčiau visais varpais skambinus hihihi.gif Gold gi nereikia smile.gif  Dar pagalvojau, kad musiukas turbūt kreminėj amuažus testuoja ir grįžus pakomentuos mirksiukas.gif

Mane toks tingejimas apemes, kad per pietus niekur neeinu. Laukiu, kol atsidarys prie Rotuses parduotuve. As juos jau anksciau buvau pratestavusi. Labiausiai reiketu Ciel, Epic, Lyric ir t.t. biggrin.gif Kaip tik vaziavau namo, kai siandien apsipirkinejot biggrin.gif
Atsakyti
kolkas dar nepapilde amouage, vis patikrinu smile.gif)

macys keliu dol tereikia iki free ship, kodas friends
Atsakyti
Lukterkit su fragrancenet, jei dar nepirkot
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2014 12 05, 20:51)
Lukterkit su fragrancenet, jei dar nepirkot

oki wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2014 12 05, 20:50)
Mane toks tingejimas apemes, kad per pietus niekur neeinu. Laukiu, kol atsidarys prie Rotuses parduotuve. As juos jau anksciau buvau pratestavusi. Labiausiai reiketu Ciel, Epic, Lyric ir t.t.  biggrin.gif  Kaip tik vaziavau namo, kai siandien apsipirkinejot  biggrin.gif

Gerai, kad mes ne konkurentės, o tai susipeštume dėl kokio Ubar'o buteliuko bash.gif
Ar rimtai prie Rotušės atidarys? Man Akropolis gerai, bet patingėjau šiandien užeiti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2014 12 05, 18:57)
Gerai, kad mes ne konkurentės, o tai susipeštume dėl kokio Ubar'o buteliuko bash.gif
Ar rimtai prie Rotušės atidarys? Man Akropolis gerai, bet patingėjau šiandien užeiti blush2.gif

o man nedrasu ten uzeiti
per jamam diena buvau izengusi, tai baisiai fyfiskos konsultante pasitaike.
beje, o ten yra sansu gaut pvz koki meginuka graziai paprasius biggrin.gif
Atsakyti
dekui mergytei uz koduka gymboree -20%

renkame! http://www.gymboree.com/
Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2014 12 05, 19:57)

Salia buvusio Maskvos kinoteatro dideliu stendu buvo uztverta, tikriausiai patalpas remontavo. Nesipesim, vis tiek anksciau ar veliau visus susipirksim jauciu biggrin.gif
Va dar nematytas ir neuostytas
http://www.fragranti...hine-28182.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musiukas111: 05 gruodžio 2014 - 19:16
QUOTE(Eglute @ 2014 12 05, 21:05)
o man nedrasu ten uzeiti
per jamam diena buvau izengusi, tai baisiai  fyfiskos konsultante pasitaike.
beje, o ten yra sansu gaut pvz koki meginuka graziai paprasius biggrin.gif

Keista dėl konsultantės, nes man Akropoly labai patiko, malonios buvo 2 kartus biggrin.gif
Abejoju, kad paprašius duotų mėginukų, turbūt tik perkant ką nors. Aš tik kartą Panoramoj pirkau - koleges buvau įkalbėjus Byredo rinkinį pirkti ir pasidalint. Tada davė. Bet tai buvo prieš 4 ar 5 metus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(musiukas111 @ 2014 12 05, 21:14)
vis tiek anksciau ar veliau visus susipirksim jauciu  biggrin.gif
Va dar nematytas ir neuostytas
http://www.fragranti...hine-28182.html

Aha, visus ir po 100 ml irnesakyk.gif
Ir aš nemačiau g.gif Tik šiuos iš naujesnių
http://www.fragranti...oman-25252.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dabartė: 05 gruodžio 2014 - 19:25