Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2014 12 06, 13:35)
aha sake drauge pardave gerokai brangiau didesni dydi doh.gif
o  mb kai nedidelis tai rizikavau, pradzioj maniau sau pasiliksiu nes tobulesnes nemaciau odos net  rudsak prastesne.. beeet  nutariau parduot o sau  moteriska kokia  armani ismeginti  tik  dydziais bijau  prasaut.

kaina prasau tokia, kokia  turguj nebent  uz  simt kart prastesne  blush2.gif

is esmes tai LT galima pasimatuoti Armani, nes su tais pardavinejimais brangesniu daiktu vargo vakariene paskui ... as va nesenai Armani trenigus gavau is US, bet pries tai pasimatavau ir ramiai laukiau smile.gif o ta languota raudona suknele RL, gal atsimeni kur gaudziau, emiau du dydzius del sventos ramybes, na ir netikusi pardaviau uz puse kainos doh.gif cool.gif
Atsakyti
o kur kazi vln yra ju store ?

ta raudona pigiau perleidai?

pamenu kad du pirkai -rasei...

Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 12 06, 13:46)
laureta sake tik asmeninius perka
Papildyta:
va tikra  gerai  kudinantys reikalai, tiek pedkelnes tiek visa kita -kam reik kad paspaustu talija - vienareiksmiai rekomenduoju
20% yra kodas SPXEMP20
http://www.spanx.com/

man labai patiko spanx pedkelnes, kur kazkada buvai uzrodziusi, nu tokiu neplystanciu pedkelniu neesu dar turejusi thumbup.gif einu dar paziurinesiu kas ten gero biggrin.gif
Atsakyti
maikutes hanes man paciai patinka turiu ne viena ax.gif bet kaip jie taip nusivaziavo g.gif
nors amazon tai gana tvarkingai atsiunte maiden maikutes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 06 gruodžio 2014 - 11:53
hanes liekninami apatiniaii man gerą įspūdį paliko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 12 06, 11:48)
man labai patiko spanx pedkelnes, kur kazkada buvai uzrodziusi, nu tokiu neplystanciu pedkelniu neesu dar turejusi thumbup.gif einu dar paziurinesiu kas ten gero biggrin.gif

as paziurejau ko noriu ner... buna ruelaloj uz 30usd 2 pedkelnes bet amziais kai pamatau nebelieka juodu mano dydzio doh.gif
o del gerio taip, kokybiskos net labai drinks_cheers.gif
QUOTE(zeneta @ 2014 12 06, 11:49)
maikutes hanes man paciai patinka turiu ne viena  ax.gif bet kaip jie taip nusivaziavo  g.gif

man hanes ir champion vienos prasciausiu kokybes atzvilgu... jei reik pigiu maikiu po namus apatnu forever man geresnes o vyrui champion megstiniai ant tiek greit nusiburbuliavo kad esu pikta ir liksiu pita manau..

hanes vaikam maikes nieko butu tik mazinos, kelis kart nepataikiau su dydziais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 12 06, 13:48)
o kur kazi vln yra ju store ?

ta raudona pigiau perleidai?

pamenu kad  du  pirkai -rasei...

per puse pigiau perleidau, vakar kaip tik issiunciau mergaitei smile.gif sau pasilikau 2 dydi ...

nezinau kur Vln Armani prekiauja, bet Klp tai "Mados linija"...
Atsakyti
blute o kokie kudinantys apatinukai? nemaciau jauciu nes kokius maziausia 3meus is ju nieko neperku nuo senu laiku kai neitiko..
va zeneta uzrode neva gera maidenform gorseta tai tip su etketem ir metos polova ismest gaila o nesiot net ner reikalo nic nieko neapspaudzia nors ir taip maza dydi pirkau.. manau cia gal kaip pataikai arba kaip kas kuriai patinka... hanes domu butu paziuret sudeti gal arciau bus spanx ir jei pigus pamegint visai noretus
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2014 12 06, 12:50)
hanes liekninami apatiniaii man gerą įspūdį paliko  blush2.gif

man irgi drinks_cheers.gif
kiek lyginau spanx ir maiden nu kai kur sudetis lygiai ta pati ax.gif
va tokia fainute nesiojau visa vasara
http://www.amazon.co...1R77XMX216T3257
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 06 gruodžio 2014 - 11:57
vadinas ir pas mumi reiks nosi ikist i mados linija, buvau karta ta tik mk maciau ... matyt blogai ziurejau
Atsakyti
kaip už 5dol tikrai labai gera kokybė kelnaičių smile.gif
http://www.hanes.com...st-brief-x83008

ėmiau kelis dydžius, tai M atitinka M smile.gif

ir maikutė dviguba. labai rekomenduoju smile.gif ėmiau M, tai atitiko smile.gif
http://www.hanes.com...ored-tank-x4266
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 12 06, 11:54)
blute o kokie kudinantys apatinukai? nemaciau jauciu nes kokius  maziausia 3meus is ju nieko neperku nuo senu laiku kai neitiko..
va zeneta uzrode neva gera maidenform gorseta  tai tip su etketem ir metos polova ismest gaila o nesiot net ner reikalo nic nieko neapspaudzia nors ir taip maza dydi pirkau.. manau  cia gal kaip pataikai arba kaip kas kuriai patinka...  hanes domu butu paziuret sudeti gal arciau bus  spanx ir jei pigus  pamegint visai noretus

nėra ko spaust ,tai ir neapspaudžia hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 12 06, 11:10)
petite mazeni buna  nzn jei tu  siaip 6perki gal petite 10 bet argi  manai r  bus per ilgos  g.gif

gal gražiau inseam 29,būtų iki kauliukų tada,net nežinau g.gif
Atsakyti