Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(deilii @ 2015 11 03, 13:23)

Mamos turiu klausimą - ar vartojat ka nors imuniteto stiprinimui??? praeitais metais per istisa ligu maratona, papildus pirkau kaip isprotejus. Bet tiesa pasakius, dabar bijau kad gal galima su jais ir pakenkti (jeigu vaikas alergiskas, nors mums alergijos konkrecios nerado)... noretusi pastiprint imuniteta  g.gif  mum 2,6m.

nieko, aš kažkaip irgi skeptiškai vertinu visus tuos vitaminus, taip jai padaro kraujo tyrimą ir pasako, kad reikia kokio elemento - vartojam, o šiaip tai pinigai į bala su tais sinteninias papildais, gerk negeres doh.gif nors pirkus esu ir bandžius įvairių- nepasiteisino
aš irgi už bendra organizo stiprinimą
Atsakyti
Sveikos,

Atejau pasidalint, ir tuo paciu paklaust, ar bandet ta pirma sloga, kosuli griebt svogunais kojinese. Nu zinokit as apkus bigsmile.gif , ir glvoju ar cia sutapimas. Neseniai fb nuvilnijo tas metodas, kad nakciai i kojines ant padu deti svoguno riekeliu. Ir po savites kosuliu su stodaliu ir umkaloru, jokiu rezultatu, prisiminiau sita metoda, ir kaip siaudo griebiausi, kad tik nereiktu atidaryt fx ir loratin sezono. Nu zinokit per tris dienas nueme, nzn ar sutapimas, bet sitam "eksperimente" dalyvavo ir vyras, nes isvis jau kokias dvi savaites sausai kosejo, nors nei gerkles skaudejo jam, nei slogos, pastebejau kad po begimo jam labai priepoliai uzeidavo.Visi nustojo koset, ir jau antra savaite sveiki. Dar ir kaimyne dukrai kosuli taip isgyde. Tikiuosi neprisisnekesiu unsure.gif , tyliai dziaugiuosi.
Atsakyti
Laba diena. Gal kas žino, ar vaikams, sergantiems BA ir alergine sloga, šiais laikais, priklauso invalidumas? Kai aš pati buvau vaikas, tai tais laikais, buvau gavusi grupę. AČIŪ.
Atsakyti
QUOTE(vaidute2006 @ 2015 11 16, 12:28)
Laba diena. Gal kas žino, ar vaikams, sergantiems BA ir alergine sloga, šiais laikais, priklauso invalidumas? Kai aš pati buvau vaikas, tai tais laikais, buvau gavusi grupę. AČIŪ.

Kiek žinau turi būti labai sunki forma.
Atsakyti
QUOTE(bamboocho @ 2015 11 05, 15:48)
Sveikos,

Atejau pasidalint, ir tuo paciu paklaust, ar bandet ta pirma sloga, kosuli griebt svogunais kojinese. Nu zinokit as apkus  bigsmile.gif , ir glvoju ar cia sutapimas. Neseniai fb nuvilnijo tas metodas, kad nakciai i kojines ant padu deti svoguno riekeliu. Ir po savites kosuliu su stodaliu ir umkaloru, jokiu rezultatu, prisiminiau sita metoda, ir kaip siaudo griebiausi, kad tik nereiktu atidaryt fx ir loratin sezono. Nu zinokit per tris dienas nueme, nzn ar sutapimas, bet sitam "eksperimente" dalyvavo ir vyras, nes isvis jau kokias dvi savaites sausai kosejo, nors nei gerkles skaudejo jam, nei slogos, pastebejau kad po begimo jam labai priepoliai uzeidavo.Visi nustojo koset, ir jau antra savaite sveiki. Dar ir kaimyne dukrai kosuli taip isgyde. Tikiuosi neprisisnekesiu  unsure.gif , tyliai dziaugiuosi.

Gal galima plačiau apie šią procedūrą?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2015 11 20, 08:37)
Gal galima plačiau apie šią procedūrą?
Ačiū.

4u.gif

http://anomalija.lt/...-jusu-gyvenima/
Atsakyti
Sveikos mamytes mums dar nera ne dvieju metuku ir jau po plauciu uzdegimo nustate astma.Prasau pagelbekite su sanatorijos klausimu.stacionare buvome 10 dienu mums zadejo siuntima I sanoroja pries israsant nedave atseit vaikas mazaa prisigaudyite ligu, vistik I sanatorija tikrai noreciau nuvezti vaika.Kokia situacija butu ar mums gali ja skirti seimos gydytoja? Kiek kartu mums ji priklauso I metus?
Buciau labai dekinga jei kas atsakytu
Atsakyti
QUOTE(zuikiene. @ 2015 11 22, 10:26)
Sveikos mamytes mums dar nera ne dvieju metuku ir jau po plauciu uzdegimo nustate astma.Prasau pagelbekite su sanatorijos klausimu.stacionare buvome 10 dienu mums zadejo siuntima I sanoroja pries israsant nedave atseit vaikas mazaa prisigaudyite ligu, vistik I sanatorija tikrai noreciau nuvezti vaika.Kokia situacija butu ar mums gali ja skirti seimos gydytoja? Kiek kartu mums ji priklauso I metus?

gali išrašyti ir šeimos gyd, priklauso karta metuose, bet iš stacionaro į sanatoriją patekti žymiai paprasčiau. esu sanatorijoje mačius ir 2m vaikų, kurie gulėdavo. o šaip gal ir tiesa, kad tokių periodu gali būt ligų , bet čia jūsų teisė spręst
Atsakyti
QUOTE(zuikiene. @ 2015 11 22, 09:26)

Mums israse pediatre, bet tai buvo pries kokius 4metus, bet dar siunte kortele kazkokiai komisijai, kuri sprende ar skirti. Vazinejom i pusyno kelia. Vienintelis kas man ten pasirode verta demesio, tai drusku kambarys, visa kita galima namie atikt. Deja musu patirtis irgi nekokia, parsiveziau su 40 temperatura, tuo ir baigem sanatoriju lankyma.
Atsakyti
QUOTE(bamboocho @ 2015 11 24, 12:37)
Mums israse pediatre, bet tai buvo pries kokius 4metus, bet dar siunte kortele kazkokiai komisijai, kuri sprende ar skirti. Vazinejom i pusyno kelia. Vienintelis kas man ten pasirode verta demesio, tai drusku kambarys, visa kita galima namie atikt. Deja musu  patirtis irgi nekokia, parsiveziau su 40 temperatura, tuo ir baigem sanatoriju lankyma.

mes irgi pušynę buvom pagavę temperatūra, o kambarys druskų ten labai ankštas pasirodė.

girdėjau gydytojų nuomone, kad spalio -lapričio, vasario- kovo mėn važiuot į sanatoriją nėra tikslinga, nes tikimybė pasigaut virusų didesnė

Atsakyti
Pusyno kely ir as su 2 vaikais buvau, vienam tuomet sukako metukai. Tai buvo geguzes menuo, i gala taipogi apsirgom :/ tik ten iskart skyre papildomu proceduru (abudu nuolat serga obstrukciniais bronchitais ir maziukas po plauciu uzdegimo buvo), adrenalina kvepuot, kvarca ir tfu tfu per kelias dienas nustojo koseti. Gal sutapo kad tiesiog nestipriai apsirgo.
Tai po sanatorijos man vaikai nesirgo nuo geguzes iki praeitos savaites. Tiksliai dukra uzkrete sunu ir abu dabar va duodasi naktimis vel su tais skrepliu kosuliais. Mazius jau gavo antibu nes nuejo i plaucius 2 diena po ligos pradzios.
Atsakyti
Sveikos,
Mes grįžtame pas jus unsure.gif
Su klausimu ar gali mums BA grįsti po pusantrų metų remisijos g.gif
Bėda tą, kad prasidėjus laringitui, baigiant sveikti pyst ir sunkus kvėpavimas grizo g.gif dainuoti negali oro trūksta vėl baisus kosulys, pervargusi tokia, aš iškarto ventolina, lyg geriau. Mažylės gydytoja iškarto sako imat fliksotida schmoll.gif nu zinokit iškarto ir ėmiau. Ir aišku po adenoidu operacijos LOR sakė grįsti pas ją kai vėl sirgimai prasidės, tai gruodžio 28 dieną vaziuojam.
Atsakyti