QUOTE(kristinuv @ 2015 01 12, 20:26)
Bet keisčiausia, kad kai nutraukėm FL, tris savaites nebuvo jokio kosuliuko ir va į ką išvirto atrodo mažytė slogytė...
Pulmo vėl liepė grąžinti FL nors trim savaitėm.
Bet kiek skaitau, tai čia dauguma FL vartoja ilgai ar net nuolat.
Mūsų pulmo sako, kad mažiems vaikams nesinori ilgai skirti, kai nustoja kosėti, ji ir rekomenduoja mažinti per savaitę ir nutraukti.
Matai Fl yra ilgo veikimo, t.y. jis nesuveikia staigiai, bet ir ne taip staigiai baigiasi jo poveikis net ir nebenaudojant. Maždau 2-3 sav būklė gali būti stabili, bet po to vėl organizmas praneša, kad FL vis dar reikia. Turite suvokti, kad FL negydo, jis tik nuima simptomus, ir veikia tol kol yra vartojamas, net būklei pagerėjus. Kaip jau skaitėte retas pulmonologas vaikui su BA nerekomenduoja šaltuoju metu nutraukti F vartojimo, nebent gali patart sumažint dozę jei vaikas išties puiiai jaučiasi, bet matyt retas vaikas žiemą jaučiasi puikiai, be slogų ir kosulių. Žaisti su FL po tris savaites tikrai neverta, manau pati įsitikinot, kad geriau pastovi nedidelė Fl dozė, nei stiprūs leidžiami hormonai. Hormoninis gydymas turi būti nuoseklus, negalima tik pripult ir mest ir vėl duot ir vėl mest, taip tik blogės BA situacija, vaiko bronchai nestiprės. Mažinti ir nutraukti galima individualiai bet dažniausiai tik šiltuoju metų laiku. Nebent vaikui kaip tik BA dažniau pasireiškia vasarą o ne žiemą.
Buvau susiradus homeopatę, bet be hormono buvome tikrai ne jos dėka, o tiesiog vaikui tas periodas buvo ramybės periodas. Nenutaikė ji mano vaikui vaistų, bandė taikyti ir folio metodą, bet aš aplamai tokiu marazmu netikiu, kreipiausi į ją kaip į klasikinę homeopatę, bet kažkaip ji man sukėlė nemažai abejonių. Taigi negaliu sakyti, kad homeopatija nepadeda prie BA, bet tiesiog mana pasirinkta gydytoja netiko, nors apie ją be galo daug gerų atsiliepimų. Mano vienos pažįstamos vaikui, kuriam yra ir genetinė liga ir epilepsiją net kažkokio spec tiriamojo aparato pagalba (kur kelis šimtus kainuoja tyrimas) diagnozavo tik sinusitą ir liepė aplamai nutraukti vaistus nuo epilepsijos, atseit tas vaikas visiškai sveikas ir sutvarkius sinusus dings visi blogumai

Laimei ta mama taip aklai nepasitikėjo ta gydytoja, nes vis tik labiau tiki encefalogramom ir Genetikos centro tyrimais.
Homeopatinius vaistus naudojam, jie tikrai palengvina mano vaiko būklę, suvaldo kosulius ir slogas, va ir GERL suvaldė homeopatiniai vaistai, bet juos parinkau pati, per nemažą laiką bandymų. Tieiosg homeopatija labai individuali, kas tinka vienam, gali visiškai netikti kitam.