Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Forgete @ 2014 12 06, 17:55)
Kokius žuvų taukus vaikams perkate?

Maniškė tik Apovit pripažįsta, išbandžiau "n", kol šiuos atradau 4u.gif
Atsakyti
Per kiek is drugstore ateina prekes? Iki kaledu dar spetu?
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2014 12 06, 18:49)
Per kiek is drugstore ateina prekes? Iki kaledu dar spetu?

Drugstore man labai gretai ateina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2014 12 06, 18:50)
Drugstore man labai gretai ateina  4u.gif

oi aciu, einu siusti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luju: 06 gruodžio 2014 - 19:18
QUOTE(evvva @ 2014 12 06, 16:09)
Bent jau mano  sausoms lupoms Vaseline balzamas pats geriausias ,carmex nepatinka ....
http://www.drugstore...48?catid=183854

man Vaseline absoliučiai nieko nedarė. pradėjau, bet tiap ir nebenaudoju unsure.gif

merginos, gal kas turit GAP kelnes, treningines, su 97cm į kokį dydį taikytis M? bigsmile.gif
Atsakyti
Jtau,ir man reikia Drugstore siusti,o neapsisprendziu del tu balzamu unsure.gif
Tai jei EOS prasti,kodel juos taip perka???
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2014 12 06, 19:25)

Nes populiaru. Jau rašiau kažkada, jei lūpos labai sausos, nepadės eos tikrai. Pati turiu tai vasarai, rudeniui, bet dabar gelbsti tik carmex. Eos skaniai kvepia, šiaip skanus biggrin.gif bet mažai drėkina, aišku mano lūpos ypatingai sausos.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2014 12 06, 20:25)

nunieko jie neprasti,man faini jie,ir kvepia ir drekina ir laiko tikrai ne trumpai,o ju forma tai jaunimui dabar labai patinka,ai ir patogus,nes neatsidaro,tol kol nepasuksi thumbup.gif vaikai uztat labai gerai naudoja juos,nes tie issukami,tai pastoviai luzdavo,nes per daug isugdavo,o eos,niekaip neisuksi ir jauciu ilgam...

zodziu nereklamuoju,bet is savo varpines,sakau,kad labai faini ir ypac populiarus tarp jaunimo thumbup.gif O del gydymo sutrukinejusiu lupu,nezinau,manau jaunimas dar tu problemu nelabai turi,o saltu sezonu tai daugeliui dziusta lupos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2014 12 06, 19:36)
nunieko jie neprasti,man faini jie,ir kvepia ir drekina ir laiko tikrai ne trumpai,o ju forma tai jaunimui dabar labai patinka,ai ir patogus,nes neatsidaro,tol kol nepasuksi thumbup.gif vaikai uztat labai gerai naudoja juos,nes tie issukami,tai pastoviai luzdavo,nes per daug isugdavo,o eos,niekaip neisuksi ir jauciu ilgam...

zodziu nereklamuoju,bet is savo varpines,sakau,kad labai faini ir ypac populiarus tarp jaunimo thumbup.gif O del gydymo sutrukinejusiu lupu,nezinau,manau jaunimas dar tu problemu nelabai turi,o saltu sezonu tai daugeliui dziusta lupos ax.gif

Pritariu man taip pat lb patinka jie ir merginos mano paauglės abi į mokyklą kai nusinešė pusė klasiokių užsimanė tai prisiunčiau dovanom,o pliusas jų sudėtis gera,be parabenų ir kitų nesąmonių,kas vistiek aktualu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zelviukas: 06 gruodžio 2014 - 19:43
QUOTE(zelviukas @ 2014 12 06, 20:42)
Pritariu man taip pat lb patinka jie ir metginos mano paauglės abi į mokyklą kai nusinešė pusė klasiokių užsimanė tai prisiunčiau dovanom,o pliusas jų sudėtis gera,be parabenų ir kitų nesąmonių,kas vistiek aktualu thumbup.gif

pas mus ir visos klaiokes laukia doh.gif drauges dkroms ir nori,bet ten kur pigiausia neima doh.gif o kai vaikai mamos nori,tai norisi padet pigiau parsisut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2014 12 06, 20:25)

Eos isreklamavo uzsienio zvaigzdes biggrin.gif isiveskit i google paieska eos star, kas gi nenoretu tepliotis lupu tokiu balzamu kaip kim kardashian pvz biggrin.gif vilioja isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas esat pirkę šiuos pudrą ?

Naršau Drugstore su viltimi gauti iki Kalėdų biggrin.gif

http://www.drugstore...56?catid=183558
Atsakyti