Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

reikia pagalbos... merginos pedute 17cm koki bearpaw imti batuku dydi?
pagal cm tai gal butu gerai ir 12 bet ten euro 30 o mes euro 27 arba max 28 perkam. Gal kas turit?
Atsakyti
Sveiki gal zadate daryti gymboree uzsakyma?
Atsakyti
QUOTE(ddeb @ 2014 12 08, 09:51)
A+D mano šešiamečiui su panašiom problemom padėjo smile.gif ir suskirdusiom lūpom gerai

aciu labai
Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2014 12 08, 09:03)
Biški ne į temą, bet  matau, daug kalbate apie sausas lupas, galvojau, gal jūs susidūrėt ir su kita problema. (nes 3 vizitai pas gydytojus ir tepliojimai jų prirašytais kremais nepadėjo nei kiek). Mano šešiamečiui nuo pastovaus liežuvio kaišiojimo  ant smakro susidarė jau tokia žaizdelė ant smakro  tokia lanko formos. Ir taip kiekvieną šaltą sezoną. Su įpročiu bandome kovoti, bet vaizdas tikrai jau ne koks – turim šiai dienai bepantheną kur žaizdoms skirtas bei išrašytą gydytojos vaistinėje pagamintą kažkokį brangiausią kremuką  ir 0 emocijų, net raudonio nenuima. Gal turėjote tokios patirties? Tiesa, šeimos gydytoja patarė arganų aliejum tepti bet irgi nepasiteisino

pabandykit http://www.vaistai.l...remas-50ml.html
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2014 12 08, 11:05)
reikia pagalbos... merginos pedute 17cm koki bearpaw imti batuku dydi?
pagal cm tai gal butu gerai ir 12 bet ten euro 30 o mes euro 27 arba max 28 perkam. Gal kas turit?

berapaw meadaw modliukas 12 dydis tinka berniukui su 18.5 peda, bet mergaites 17.6 ir geras dydis, tik kai pasigules kailiukas tai jau spelsetu tikriausiai mergaitei.

Gal padejau kiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 12 08, 10:27)
berapaw meadaw modliukas 12 dydis tinka berniukui su 18.5 peda, bet mergaites 17.6 ir geras dydis, tik kai pasigules kailiukas tai jau spelsetu tikriausiai mergaitei.

Gal padejau kiek  4u.gif

aciu! 4u.gif mastau aisku ekonomiskai kitai ziemai geri kad butu biggrin.gif
Atsakyti
http://www.amazon.co...M...78&sr=1-213

5,5US
http://www.amazon.co...o...55&sr=1-226
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 08 gruodžio 2014 - 10:43
QUOTE(dendule @ 2014 12 08, 11:29)
aciu! 4u.gif mastau aisku ekonomiskai kitai ziemai geri kad butu biggrin.gif

aš ir ekonomiškai už tai buvo pirkti juodi, kad kitą sezoną sesė nešiotų dar 4u.gif

nes mes juos dedames iseigai, o i darziukai ir kai pliuza tai Columbia rope einamiausi pas mus antrą sezoną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2014 12 08, 09:03)
Biški ne į temą, bet  matau, daug kalbate apie sausas lupas, galvojau, gal jūs susidūrėt ir su kita problema. (nes 3 vizitai pas gydytojus ir tepliojimai jų prirašytais kremais nepadėjo nei kiek). Mano šešiamečiui nuo pastovaus liežuvio kaišiojimo  ant smakro susidarė jau tokia žaizdelė ant smakro  tokia lanko formos. Ir taip kiekvieną šaltą sezoną. Su įpročiu bandome kovoti, bet vaizdas tikrai jau ne koks – turim šiai dienai bepantheną kur žaizdoms skirtas bei išrašytą gydytojos vaistinėje pagamintą kažkokį brangiausią kremuką  ir 0 emocijų, net raudonio nenuima. Gal turėjote tokios patirties? Tiesa, šeimos gydytoja patarė arganų aliejum tepti bet irgi nepasiteisino

Mum Kaune odos gydytojas Grušauksas išrašė gaminamo tepaliuko (pigus keli litai kainuoja) tai labai padeda prie šios bėdos, labai greitai užgijo žaizdelė.
Atsakyti
Gal būtų norinčių užsisakyti iš tarte.com? Ten dabar 30 proc. nuolaida viskam, nuo 40 dol. siuntimas JAV nemokamas. Man reiktų vieno dalyko, bet iki 40 dol. nedatemps, būtų smagu pasikooperuoti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 12 08, 10:27)

Gafsa, o kudikiui su atopiniu dermatitu toks tiktu? Kojytes ties linkiais taip sauseja kartais... Ir skruostukai sausoki. unsure.gif Dabar bioderma atoderm tepam, bet kartais Jo neužtenka.
Atsakyti
Smilga* kodėl pardodate megstuka su kasmyri iš uniqlo? Kas nors negera, ne spati laukiu L dydzio
Atsakyti