Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Carlin @ 2014 12 11, 00:28)
o tu rasei i shoemetro del ugg? atsake tau ka nors?

rasiau ugg ju psl bet dar nieko negavau atsakymo.... bent jau kitos sm mamytes ir kitos temos savininke, atsake, kad ten normali parde, paziuresim ka ugg atsakys, nes man tikrai idomu jau, nes daug kas perkasi. bent jau anksciau ir 6pm nebuvo itraukta i ju parduotuviu sarasa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 11 gruodžio 2014 - 02:49
Kuciuosi parduotuvinese klaidose. Atsidarau deze timberland, o ten 1 batas, kitas matyt isejo umn.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurė: 11 gruodžio 2014 - 04:53
QUOTE(gerdulka @ 2014 12 11, 00:57)
Truksta iki freeship vis dar, kad paimti  unsure.gif

Merginos, junkites prie loft, nuolaida 50 proc visu isgirtom velvetkem tikrai yra, bet kaip suprantu greitai baigiasi akcija. Issiunciau vakar, bet dar nenupirko, raso, kad renka free shipui
O cia su tuo kodu nera free shipo, kazkaip as galvojau kad taip?

http://www.loft.com/...faultColor=6115
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2014 12 11, 06:45)
Merginos, junkites prie loft, nuolaida 50 proc visu isgirtom velvetkem tikrai yra, bet kaip suprantu greitai baigiasi akcija. Issiunciau vakar, bet dar nenupirko, raso, kad renka free shipui
O cia su tuo kodu nera free shipo, kazkaip as galvojau kad taip?

http://www.loft.com/...faultColor=6115

Aš noriu prisijungti, bet nežinau kokia išmiera imti ūgis 178 klubai 112. Gal kas galėtų patarti. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(mingale @ 2014 12 11, 08:01)
Aš noriu prisijungti, bet nežinau kokia išmiera imti ūgis 178 klubai 112. Gal kas galėtų patarti. Ačiū

As emiau su 110 klubais 31 dydi ir su 176 ugiu L ilgi, tai visai gerai, nors sakyciau, gal ir 30 butu geras, nes jie tokie tamprus ir siek tiek vietos laisvos turi, bet nera kad kaba. Dabar bandau uzsakyti 30 L, tikiuosi uzsakys ir tiks. Bet kol nebandziau 30 tai negaliu pasakyt kad tikrai bus gerai.
Mane jie suzavejo
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2014 12 11, 06:58)
As emiau su 110 klubais 31 dydi ir su 176 ugiu L ilgi, tai visai gerai, nors sakyciau, gal ir 30 butu geras, nes jie tokie tamprus ir siek tiek vietos laisvos turi, bet nera kad kaba. Dabar bandau uzsakyti 30 L, tikiuosi uzsakys ir tiks. Bet kol nebandziau 30 tai negaliu pasakyt kad tikrai bus gerai.
Mane jie suzavejo

o nestorina velvetkės šlaunų? unsure.gif kiek aš pardėse matavaus, nu netinka, iškart kojos vos ne dvigubai storesnės atrodo, tai ir bijau imt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja_: 11 gruodžio 2014 - 08:04
QUOTE(Taurė @ 2014 12 11, 04:53)
o ten 1 batas, kitas matyt isejo umn.gif:

biggrin.gif
Atsakyti
Vilnietės labai prasau kantrybės, man neužteko nakties susidorot su sia siunta , daugiau nei puse emeilų parašyta, bet vis dar rasau , per valandą manau jau turečiau pabaigt.

kas jau gavote emeilus tai nuo 9 iki 13.30h galit skambintis ir vakare dalinsiu nuo 16.30 iki 22val.
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 12 11, 08:03)
o nestorina velvetkės šlaunų?  unsure.gif kiek aš pardėse matavaus, nu netinka, iškart kojos vos ne dvigubai storesnės atrodo, tai ir bijau imt  g.gif

tiai velvetai irgi skirtingi buna, jeigu smulkaus rasto ir plonesnis tikrai nestorina schmoll.gif Sedziu dabar darbe su pirktais dar Lindex bootcut tipo tai tikrai normaliai atrodo nors nesu plonakoje smile.gif Loft skinny irgi panasiai atrode ant manes bigsmile.gif o turejau kazkada pirka Laredoute tai tikrai storino, bet ten stambaus velveto ir storesnes medziagos jos buvo..
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2014 12 11, 04:53)
Kuciuosi parduotuvinese klaidose. Atsidarau deze timberland, o ten 1 batas, kitas matyt isejo umn.gif:

bet tai kiek darbo dar prisideda su tom klaidom doh.gif

QUOTE(anerita* @ 2014 12 11, 08:17)
Vilnietės labai prasau kantrybės, man neužteko nakties susidorot su sia  siunta , daugiau nei puse emeilų parašyta, bet vis dar rasau , per valandą manau jau turečiau pabaigt. 

kas jau gavote emeilus tai nuo 9 iki 13.30h galit skambintis ir vakare dalinsiu nuo 16.30 iki 22val.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 12 11, 07:19)
tiai velvetai irgi skirtingi buna, jeigu smulkaus rasto ir plonesnis tikrai nestorina  schmoll.gif Sedziu dabar darbe su pirktais dar Lindex bootcut tipo tai tikrai normaliai atrodo nors nesu plonakoje  smile.gif Loft skinny irgi panasiai atrode ant manes  bigsmile.gif o turejau kazkada pirka Laredoute tai tikrai storino, bet ten stambaus velveto ir storesnes medziagos jos buvo..

tai aš ant tų stambių ir papuoliau doh.gif o sakykit kas nors, su 102 cm šitų kokio dydžio reikėtų? http://www.loft.com/...oy-pants/348257
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2014 12 11, 09:17)
Vilnietės labai prasau kantrybės, man neužteko nakties susidorot su sia  siunta , daugiau nei puse emeilų parašyta, bet vis dar rasau , per valandą manau jau turečiau pabaigt. 

o kada Panevezyje nusimato siunta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 12 11, 09:03)
o nestorina velvetkės šlaunų?  unsure.gif kiek aš pardėse matavaus, nu netinka, iškart kojos vos ne dvigubai storesnės atrodo, tai ir bijau imt  g.gif

Na as irgi is neplonuju, slaunys mano turiu to saugancio riebalinio sluoksnio, blauzdos irgi ne kudikelio, bet velvetkes sitos man super. Aisku, gal jeigu imciau kokia sviesia spalva, tai gal ir storintu, o emiau ta Cranbery, super. apimtys mano 96/86/110, tai nesu coliuke biggrin.gif
Atsakyti