Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(anerita* @ 2014 12 11, 10:59)
nezinau kaip kiti miestai , nespejau , nors ir visa naktį dirbau  unsure.gif  doh.gif
siandien naktį ziuresiu
Pasisiulom  kas ima  biggrin.gif
SIAULIUS, MARIJAMPOLE, PANEVEZI , ALYTŲ , KEDAINIUS, MAZEIKIUS
ax.gif

Kedainius -as paimsiu 4u.gif (del manes gali neskubet biggrin.gif -man tik Kaledoms reik -vyrui dovana lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 11 gruodžio 2014 - 11:19
QUOTE(linxmute @ 2014 12 11, 10:21)
Sveikos,
gal jau kas gavote šiuos Timberland'us
user posted image
domina reali jų spalva. Ar jie su rožine ar raudona  g.gif niekaip savo vaikinuko neįtikinu, kad jie berniukiški  smile.gif

panos, kai gausite tuos batus, gal galite kas 12 ir 12,5 dydi pamatuoti, ten turetu vidpadis issiimti (bent senesnem modelyje taip), PLEASEEEEE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 12 11, 11:20)
panos, kai gausite tuos batus, gal galite kas 12 ir 12,5 dydi pamatuoti, ten turetu vidpadis issiimti (bent senesnem modelyje taip), PLEASEEEEE 4u.gif

Esu jau ne kartą rašius 12 dydžio vidpadžio išmatavimus - 18.5 cm 4u.gif.
Atsakyti
Nesuper, Taure, patikrinkit mano apmokejimus, noreciau atsiimt prekytes 4u.gif vakar atradom viena paklydele saskaitele uz 11.22 siuntele, sumokejau ir ja 4u.gif
Atsakyti
Jau paasiau laiskuti ir rasau dar cia. Labai prasau nupirkit mano ebay kaip galima skubiau kol dar yra... Jau du metus ieskojau kol pagaliau atsirado kas parduoda biggrin.gif
Atsakyti
5,5US
http://www.amazon.co...-...95&sr=1-173

10US
http://www.amazon.co...s...87&sr=1-214

8,5US Medium Brown
http://www.amazon.co...i...87&sr=1-229
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 11 gruodžio 2014 - 12:07
QUOTE(barbarise @ 2014 12 11, 11:55)
Nesuper, Taure, patikrinkit mano apmokejimus, noreciau atsiimt prekytes  4u.gif vakar atradom viena paklydele saskaitele uz 11.22 siuntele, sumokejau ir ja  4u.gif

teks vakaro laukti. Taurė miega dabar smile.gif
Atsakyti
LABA,

o Macys perkat? 4u.gif Greitu laiku paimsit, ar tik vakare blush2.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 12 11, 11:36)
Esu jau ne kartą rašius 12 dydžio vidpadžio išmatavimus - 18.5 cm  4u.gif.

Aciu:) nepazinau su nauju avataru:)
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 12 11, 10:21)
Sveikos,
gal jau kas gavote šiuos Timberland'us
user posted image
domina reali jų spalva. Ar jie su rožine ar raudona  g.gif niekaip savo vaikinuko neįtikinu, kad jie berniukiški  smile.gif

Tikrai ne mergaitiski smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mingale @ 2014 12 11, 07:01)
Aš noriu prisijungti, bet nežinau kokia išmiera imti ūgis 178 klubai 112. Gal kas galėtų patarti. Ačiū

Su 176 ir tokiais pat klubais pirkau 33 dydį - per dideli doh.gif Imčiau kitus,bet anų dar niekas nenuperka,tai nusprendžiau,kad nereik išvis tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2014 12 11, 12:59)
nezinau kaip kiti miestai , nespejau , nors ir visa naktį dirbau  unsure.gif  doh.gif
siandien naktį ziuresiu
Pasisiulom  kas ima  biggrin.gif
SIAULIUS, MARIJAMPOLE, PANEVEZI , ALYTŲ , KEDAINIUS, MAZEIKIUS
ax.gif

Anerita paziurekit kas mano raudona, jei raudona, kokie kodukai? Gal kazko negavau... g.gif

P.s. Sestadieni pro Alytu vaziuojam, trumpam Maximoj sustosim smile.gif
Atsakyti