Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(egle50 @ 2014 12 11, 17:39)
tik Berpaw sau nusididinau sad.gif prisiskaičiau, kad mažinti, vetoj 9 10 pasiėmiau, na ir dideli sad.gif mamai vešiu matuotis...

kokius pirkot?
kaip tik ieškau sau šiltų batų.
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2014 12 11, 15:27)
ačiū mergytėms už operatyvų darbelį, pasigirsiu gautomis prekėmis:
vaikams žaislai - pačiai norėjosi pažaisti, šiuos gavau:
user posted image
user posted image
ir dar vieną mažiuką iš šios serijos, nuorodos neberandu, vaikščiojančią lėlytę -
user posted image tik aš mokėjau brangiau g.gif  g.gif  bet užtai rami, kad jau dovanos guli namuose  thumbup.gif
l.patiko perliukai, o kai už tokią kainą - būčiau žinojusi, visiems dovanų būčiau pripirkus - pakuotėje su servetėle, sertifikatu, dėžute, maišeliu, žodžiu, super, labiausiai patiko šie:
http://www_uniquepea...k-earrings.html

iskur pirkot ta lelyte mano dukryte pamate net apsiverke kad jai reikia
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2014 12 11, 16:03)
kokius pirkot?
kaip tik ieškau sau šiltų batų.

http://www1.macys.co...A_PARAMETER=BAG
ruda spalva
Papildyta:
QUOTE(ingulite @ 2014 12 11, 16:20)
iskur pirkot ta lelyte mano dukryte  pamate net apsiverke kad jai reikia

iš čia pirko
http://www.toysrus.c...;skuid=18936401
mačiau ir amazon buvo
Atsakyti
kur be amazono galima laikrodžiams apyrankių ieškot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2014 12 11, 14:15)
Ale tai valios valios iš kur tiek?

Ir kai tampytis tas dėžės reik,aš pompa gaunu kol parsitempiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zylem @ 2014 12 11, 15:28)
Sveikos, gal kas vyrui pirkot Levis džinsus 34 ilgio ir galetumet pamatuoti ? Bučiau be galo dėkinga
notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif

as 34 perku, vakare galesiu pamatuot jei dar reiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2014 12 11, 14:54)
ax.gif taip paslaptis: mažai miego, mažai maisto ir gink D, jokio poilsio. Ir visur bėgte  lotuliukas.gif

Jūs ten kaip sektoj lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(egle50 @ 2014 12 11, 16:27)
ačiū mergytėms už operatyvų darbelį, pasigirsiu gautomis prekėmis:
vaikams žaislai - pačiai norėjosi pažaisti, šiuos gavau:
user posted image
user posted image
ir dar vieną mažiuką iš šios serijos, nuorodos neberandu, vaikščiojančią lėlytę -
user posted image tik aš mokėjau brangiau g.gif  g.gif  bet užtai rami, kad jau dovanos guli namuose  thumbup.gif
l.patiko perliukai, o kai už tokią kainą - būčiau žinojusi, visiems dovanų būčiau pripirkus - pakuotėje su servetėle, sertifikatu, dėžute, maišeliu, žodžiu, super, labiausiai patiko šie:
http://www_uniquepea...k-earrings.html

Kas čia du šaipokai,ką jie daro?
Atsakyti
QUOTE(Master @ 2014 12 11, 15:23)
Per mergaites pirktas naujas Uniqlo 100% kasmyro megstinukas
Dydis L
Kaina 145lt

Būtų tas megztukas S dydžio, turbūt ir neatsilaikyčiau. Atrodo, kad labai fainas wub.gif.

QUOTE(Carlin @ 2014 12 11, 15:54)
Aš irgi ateinu padėkot  4u.gif  ir info atsinešu, gal kam naudinga bus biggrin.gif

kadangi man baisiai šąla galūnės, o dabar dar vežimą stumdau bet kokiu oru, tai reikėjo ypač šiltų pirštinių. Surizikavau su pūkinėmis iš sierros. Pirmas vaizdas visai neblogas, rimtai atrodo  cool.gif  ar bus šiltos, nežinau, bet 650 užpildas tikiuosi nepaves biggrin.gif ir vairuot su jomis labai patogu, nes vidinė pirštinių pusė odinė. Todėl tikiuosi ir slidinėjimui puikiai tiks  thumbup.gif

dar gavau pirštines dukrai. Atrodo tokios paprastos, bet tikiuosi bus šiltos ir neperšlampančios. O timbai kur masiškai vaikams pirkom superiniai  cool.gif
žodžiu, ačiū  wub.gif

Mano mergica šitas pirštines ŽNYPLĖM praminė, bet maunasi retokai, patogiau elementarios iš prekybcentrių megztos. Va, neseniai bent pora porų paėmiau po 3,50 Lt su vilna ir angora, dvigubos. paprasčiau su tokiom apsieit, o va šitos lauks kol pasnigs kaip reikiant, Besmegeniam lipdyt.
O aš turiu pūkines odines pirštuotas pirštines. Bet kažkaip "neprilipo", į Šiaurę reik dumt kad tinkamai išbandyt, arba į kalnus biggrin.gif.
Pati pagirsiu Carters kelnytes-tympas, bus liuks ant pėdkelnių, kai nevelku sneigo kelnių, ir pirktos po 4.50$, tai visai baika irnesakyk.gif . Kaip ir sitos, imituojancios dzinsus, bet trikotazines storos ir patogios atrodo.
ir visa kita wub.gif. Ačiū komandai už darbą aciuks.gif.
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 12 11, 17:46)
as 34 perku, vakare  galesiu pamatuot jei dar reiks  4u.gif

Būtų super labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 12 11, 16:41)
kur be amazono galima laikrodžiams apyrankių ieškot?  g.gif

O.co ir visose laikrodziu psl - jomashop, worldofwatches ir t.t.
Atsakyti
Ateinu padekoti visai komandai uz puiku darba!
Aneritai uz dalinima,nes vien pas mane buvo puse karucio biggrin.gif
Dukryte dziaugiasi labai naujais vasariniais sviecianciais croksais, as -nauja rankine, dizioji mano visu maisu kosmetikos. Tik vat striukyte DKNY grazi , bet platoka, tad teks apsilankyti pas siuveja, gal galima pakoreguoti.
Vienu zodziu apsipatenkine sedim . thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2014 12 11, 16:45)
Ir kai tampytis tas dėžės reik,aš pompa gaunu kol parsitempiu lotuliukas.gif

oi man jos lengvai įveikiamos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Stepė @ 2014 12 11, 13:15)
tik ką iš Aneritos. Tiek visko daug ir beveik nieko sau brangiausiai  doh.gif

Žodžiu moteros nebūkit tos kur upeliuose, Aneritos už dėžių net nesimato  doh.gif . Nors tiesa pasakius ne kas ir likę matytis  biggrin.gif , ot gražiai atrodo. Ale tai valios valios iš kur tiek?

blush2.gif net susigedau , ačiū ačiū

QUOTE(manouche @ 2014 12 11, 13:17)
drinks_cheers.gif  wub.gif
ir tiek valios, ir tiek energijos thumbup.gif. Dėžės dėžės... Moteros, gelbėkit ją, vakare užpulkit bigsmile.gif.

oi kaip issipildė jūsų linkejimai , ner laiko nei prisest biggrin.gif pasidariau kavos , uzsalo , taip ir neradau tarpo ja išgert lotuliukas.gif

QUOTE(agneda @ 2014 12 11, 13:23)
Aciu!
Gal galetumet i darba ryt pasiimt?  4u.gif

rytoj busiu iki 11val. darbe 4u.gif
Atsakyti