Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis, 17 tema

Laimuže wub.gif traukiu šią suknutę į savo ateities svajonių sąrašus lotuliukas.gif
Nereikia man didelio užtrauktuko ir dėl mažo kažkaip blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Laimuže, skani suknelė bigsmile.gif

O man pribrendo reikalas užtrauktukui blink.gif ir teks siūti bū ti nai doh.gif unsure.gif

Kokių minčių turit šiuo klausimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2015 01 21, 15:34)
Laimuže, skani suknelė  bigsmile.gif
O man pribrendo reikalas užtrauktukui  blink.gif ir teks siūti bū ti nai  doh.gif  unsure.gif

Kokių minčių turit šiuo klausimu  biggrin.gif

Kitliavimo masina turit? As maciau kad prikitliuoja ir uztrauktuka. Taip sunkiai sumove ant kitliavimo adateliu ta uztrauktuka, bet uzmove. As dar nebandziau....
Atsakyti
Kitliavimo mašiną turiu, bet tik turiu biggrin.gif

Nepatinka man ji blush2.gif ax.gif rankom aš gražiau susiuvu nei ji blush2.gif

Tai dabar laukiu megztuko finišo, ir bijau užtrauktuko lotuliukas.gif
Atsakyti
O man normaliai, gal pareguliot reikia dygsni 4u.gif
Atsakyti

Man pats reikalas užtempti ten mezginį nedera su mano mezginio apdailos principu biggrin.gif O ir rankomis man greičiau. Nereikia vargti ir drebėti ar kokia akis nenubėgs, pagalbinis siūlas neįsipainios blush2.gif

Neatmetu ir to, kad nemoku.
Po kol kas man visiškai nepasiteisinusi investicija unsure.gif
Atsakyti
O tai tu ir gabalus sujungineji rankiniu budu, ta prasme nugara priekis rankove? Kaklo apdailai taip uzknisa. Reikia atidziai kad kokia nepabegtu.

Dabar sedziu ir kaupiuosi, reikia vyriska megztini per naujo permegzti. T.y pilnai isardyt ir numegzti nauja. Ka darot, kad siulas nebutu garbanotas. Nes nieko nedarius ir permezgant as matau skirtuma mezginy. Matosi kad permegztas, kokybe jo kotokia nei is svieziu siuliuku. Ne nzn ar suprantat ka turiu omeny.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 21 sausio 2015 - 21:04
QUOTE(kvartetas @ 2015 01 21, 20:59)
O tai tu ir gabalus sujungineji rankiniu budu, ta prasme nugara priekis rankove? Kaklo apdailai taip uzknisa. Reikia  atidziai kad kokia nepabegtu.

Taip, viską vąšeliu ar adata ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2015 01 21, 22:05)
Taip, viską vąšeliu ar adata  ax.gif  blush2.gif

Hague linker ar kitoks? Sitam zinau kaip pareguliuot zingsni. Gabalams jungti man tikrai greiciau nei susiuti ar sunerti vaseliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 21 sausio 2015 - 21:08
kvartetas, siulą pagarinu kad nesigarbaniuot. Paprasčiausias budas perveriu per verdanti arbatinuka , virš garų ir pervinioju,arba per puodo rankenas pervėrus vinioju. Kažkur internete buvau radus nuotraukytę,bet dabar nerandu kad vaizdžiai parodyt.
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2015 01 21, 20:59)
Ka darot, kad siulas nebutu garbanotas. Nes nieko nedarius ir permezgant as matau skirtuma mezginy. Matosi kad permegztas, kokybe jo kotokia nei is svieziu siuliuku. Ne nzn ar suprantat ka turiu omeny.

Imu mezginio siūlo galą ir kabinu ant siūlų vyniotuvo.
Susuku ne per didžiausius kamuoliukus ir juos sudedu į rėtį (kiaurasamtį, duršlioką biggrin.gif ) tą kiaurasamtį dedu ant puodo su vandeniu. Ir uždengiu dangčiu. Užverdu vandenį ir kokias 2-4 min. leidžiu pavirti. Kamuoliukus išimtus iš kiaurasamčio - rikiuoju ant radijatoriaus bigsmile.gif vsio - siūlai lygūs thumbup.gif ir gražiai suvynioti biggrin.gif

Reikia atsižvelgti ir į siūlo sudėtį. Jei lepus siūlas - garinimas gali sugadinti.

QUOTE(kvartetas @ 2015 01 21, 21:07)
Hague linker

Taip smile.gif
Atsakyti
Merginos, o su šitokia
http://www.ebay.com/.....=321613899721 kuri nors darbuojatės?
Atsakyti