Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis, 17 tema

QUOTE(irinejus @ 2015 02 06, 09:21)
Aš dar tokio nemezgiau, bet ryt važiuoju pirktis siūlus, todėl iškilo klausimas jei sakot, kad varžo judesius pagal mano duotą nuorodą tai gal reiktų megzti per visą adatinę? Kaip manot?
gal gali kas patarti kurios mezgė. Kokio pločio ir ilgio tą stačiakampį megzti. blush2.gif

oi tikrai nepervisa adatine turesi suknele tada na aisku dar priklauso ir nuo siulo is kurio bus mezgama as pati staciakampi ilgesni darau negu tose foto kur jus ikelet tada graziau sukrenta jis ir patogesnis
Papildyta:
lininukas
user posted image
Atsakyti
mano pirmas vaikiskas pledukas
user posted image
Atsakyti
Irinėjus, Egle, ačiū už nuorodą ir komentarus smile.gif
Mielas pledukas. wub.gif
Atsakyti
Egles Håndverk skersinukai liuks 4u.gif
Mano megztas per visą adatinę. Aš mezgu du gabalus 10 tankiu apie 310 eilių. O rankovę dešinę ne žemyn kaip parodyta tame mezginuke darau,o į dešinę pusę . Tada man mažiau keliasi megztukas keliant ranką
Atsakyti
QUOTE(močiuttė @ 2015 02 06, 13:13)
Egles Håndverk skersinukai liuks  4u.gif
Mano megztas per visą adatinę. Aš mezgu du gabalus 10 tankiu apie 310 eilių. O rankovę dešinę ne žemyn kaip parodyta tame mezginuke darau,o į dešinę pusę . Tada man mažiau keliasi megztukas keliant ranką

ačiū. ryt bandysiu ir aš tokį nunarplioti
Atsakyti
As vakar irgi nudroziau jau staciakamiuresim kaip cia jis man atrodys ax.gif .
As skeptiskai i tuos krivakakus ziuriu. Nzn ar patogus nesiojimui. Ar nesikelia visas megztinis pakelus rankas i virsu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2015 02 09, 09:20)
As vakar irgi nudroziau jau staciakamiuresim kaip cia jis man atrodys ax.gif .
As skeptiskai i tuos krivakakus ziuriu. Nzn ar patogus nesiojimui. Ar nesikelia visas megztinis pakelus rankas i virsu? 4u.gif

jai darysi su liemeniu tai pakelus rankas tikrai visas kelsis i virsu
Atsakyti
Lininukas fainas 4u.gif
Vyriškas megztinis,megztas iš mocheros.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2015 02 09, 17:36)
Lininukas fainas 4u.gif
Vyriškas megztinis

Kadangi su mezgimo mašina bandau susidraugauti, todėl kyla klausimas dėl pynių mezgimo.
Kaip suprantu pynes reikia megzti su dekerių pagalba.
O ar raštai imami tie patys kaip ir mezgant su virbalais. T.y. raštas skirtas mašina, bet mezgamas analogiškai
mašina.
O gal yra kitoks pynių mezgimo būdas su broliuku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irinejus: 10 vasario 2015 - 11:00
Pynės mezgamos dviem adatinėm, dekerių pagalba perkeliamos akys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2015 02 10, 12:07)
Pynės mezgamos dviem adatinėm, dekerių pagalba perkeliamos akys  smile.gif

Ane? doh.gif as tai buvau sugebejus ir viena nusimegzti, berods 3*3 dariau, tai daugiau noro nebeturejau lotuliukas.gif, nes pasirode masinos lauzymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivuliau: 10 vasario 2015 - 13:10
Galima ir viena adatine smile.gif Tik tada jei yra noras iš kraštų išvirkščių akių - jas tenka rinkti jau atskirai.
Ir su dviem adatinėm lengviau akys susikeičia smile.gif nes galima toje eilėje, kada persukamos akys, išstumti papildomai adatų, kad būtų laisvesnės akys.
Atsakyti