Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis, 17 tema

Sveikos
Prakaituoju isijuosius....parsisiunciau ale garter bar....bet kaip dabar suprantu tai ne garter bar visai....zodziu pas mane kaip dekeriai va tokie yra...nusiimu mezgini nuuo adatu bet kai apsuku ir reikia uzdeti nesuprantu kaip uzdeti gaunasi mezginys i virsu....nu ziuriu youtube jos ten su kitokiais darbuojas g.gif
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2015 02 11, 19:21)
Sveikos
Prakaituoju isijuosius....parsisiunciau ale garter bar....bet kaip dabar suprantu tai ne garter bar visai....zodziu pas mane kaip dekeriai va tokie yra...nusiimu mezgini nuuo adatu bet kai apsuku ir reikia uzdeti nesuprantu kaip uzdeti gaunasi mezginys i virsu....nu ziuriu youtube jos ten su kitokiais darbuojas  g.gif

Nufotkinkit koki parsisiuntet?
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
QUOTE(juokiukas @ 2015 02 11, 21:06)

dabar suprantu kad ne toki nusipirkau...bet irgi rase garter bar..... neturiu antros adatines tai man nuemus mezgini apsukus jis i virsu pakyla
Atsakyti
kas nors ka nors pakomentuokit nes as tuoj nusisausiu blink.gif tiek pinigu i bala
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=k-n3PJRf-pY

ar su manuoju taip neina uzkabinti? ar kazko nemoku?
Atsakyti
QUOTE(juokiukas @ 2015 02 11, 22:36)
https://www.youtube....h?v=k-n3PJRf-pY
ar su manuoju taip neina uzkabinti? ar kazko nemoku?

Gal padės šis vaizdelis:
https://www.youtube....h?v=H7NV3copwPk
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2015 02 11, 23:11)

Pas mane taip neiseis nes tu dekeriuku skylutes nera prailgintos del to negaliu uzkabint
Nu zodziu nusivykimas juodas
Atsakyti
Juokiukas, negaliu nieko patarti, nes nedirbusi su tokiu, bet labai noriu, gal vieną parduotumėte, kam jums visi trys, ir pinigėlių pagrįš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akirera @ 2015 02 12, 11:58)
Juokiukas, negaliu nieko patarti, nes nedirbusi su tokiu, bet labai noriu, gal vieną parduotumėte, kam jums visi trys, ir pinigėlių pagrįš  blush2.gif

Nu as juos sunaudosiu platinimui ir seip mezginio nukelinejimui smile.gif parsisiuskite is interneto ju yra nemazai per savaite atejo smile.gif
reiks taupyti antrai adatinei, nes su ja manau daugiau ka galesiu pasimokinti ax.gif
Atsakyti
Juokiukas jei mezgini nuimat apsukat, atgal jas uzdet reikia jau kitaip . Atidziai paziurekit filmuka. Geras tas jusu garteris, tik jus dar neigudusi biggrin.gif

Ir as noriu 1
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2015 02 12, 14:15)
Juokiukas jei mezgini nuimat apsukat, atgal jas uzdet reikia jau kitaip . Atidziai paziurekit filmuka. Geras tas jusu garteris, tik jus dar neigudusi biggrin.gif

Ir as noriu 1

as suprantu kad kitaip bet kaip matau jos ten lyg i griovelius taip istato ir uzkabina tas akis...o kai pas mane tas garteris be grioveliu tiesiog kaip adateles
Papildyta:
QUOTE(juokiukas @ 2015 02 12, 15:16)
as suprantu kad kitaip bet kaip matau jos ten lyg i griovelius taip istato ir uzkabina tas akis...o kai pas mane tas garteris be grioveliu tiesiog kaip adateles

nuejau dar karta isbandziau biggrin.gif ner sansu nebent atskirai kiekviena aki perkelt, bet tada as jau geriau paprastai perrinkineju
gal dar koki filmuka turit kad butu su tokiu kaip manasis
Atsakyti
Ristina, štai kas gavos pagal duotą brėžinį ir tavo rekomendacijas user posted image
Gaila, ne viską iki galo perskaičiau iš to džiaugsmo, kad pasidarė aiškiau kaip jį megzt. blush2.gif Bet... kai kas labai džiaugias, ka man jis mažas biggrin.gif
Sutaupiau vieną siūlę, akis rankovei apačioje išmezgusi pagalbiniu siūlu. ax.gif
Atsakyti