Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis, 17 tema

QUOTE(Ristina @ 2015 01 09, 13:07)
Kiek esu bandžiusi to "audimo" ant mašinos, tai panašiai dvigubai storesnis siūlas turi būti to "pinamojo" siūlo. Tada geriausiai atsiskleidžia raštas  smile.gif
Visas atnaras mezgu pradžia 0/0 tankumu, eilės ratu - keliom padalom laisviau. O paskui palaipsniui vis kas kelios eilės palaisvinu.

Tarkim suknelė megzta 7 tankumu, o atnara 4/4.

Tavo megzta atnara per laisvai megzta. Kokie apatinės karietos nustatymai?

Abieju po 3 dariau.
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2015 01 09, 13:57)
Abieju po 3 dariau.

Ratuko parenkamas tankumas 3 yra gana tankiai g.gif o po ratuku esanti rankenėlė ant kurios padalos? I ar II?
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2015 01 09, 14:23)
Ratuko parenkamas tankumas 3 yra gana tankiai  g.gif o po ratuku esanti rankenėlė ant kurios padalos? I ar II?

Ant 1 su tuo nezinau ka daryti, siulai labai ploni 3 gijos is babinos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 09 sausio 2015 - 14:36
Turi būti ant II mirksiukas.gif tada bus tankiau.

Trys gijos - normalus storis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2015 01 09, 14:45)
Turi būti ant II  mirksiukas.gif tada bus tankiau.

Trys gijos - normalus storis  smile.gif

O jei per viduri tie bruksniukai tai kas bus?
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2015 01 09, 14:50)
O jei per viduri tie bruksniukai tai kas bus?

Nežinau, bet ir ten bus per laisvai biggrin.gif mezgant įprastas atnaras reik nustatymo ant II.
Atsakyti
Darbejos kojinės tai pavydą juodą jau kelia blush2.gif blush2.gif būtų gaila net nešiot, nebent tik įlovą bigsmile.gif

Ristina, suknutė tikrai kaip fabrična gerąją prasme thumbup.gif o rankoves irgi mašina mezgei ??? g.gif

kristinkag kaip pirmas blynas tai sakyčiau gan neblogas gavosi drinks_cheers.gif

Na ir paskutinis mano mezginys - pamėginau raštą užprogramuot, kad tik per vidurį megztų ir nereiktų visko atskirai gamint ...

user posted image
Atsakyti
Ristina, labai nuostabi suknelė, bet rankovėms darbelio nemažai, mezgiau tokiu raštu, kas antroj eilėj terliotis reikia, kilnoti akis doh.gif
Ebėjuj niekad nesu pirkusi, net nežinau nuo ko pradėti blush2.gif

Laimuže, liuksiška suknytė, spalvos švelnios, šiltos wub.gif

Aš irgi kai ką nubrūžinau, vėl moherinukas, 2 gijų didelei moteriai

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2015 01 12, 11:10)
Na ir paskutinis mano mezginys - pamėginau raštą užprogramuot, kad tik per vidurį megztų ir nereiktų visko atskirai gamint ...

Laimuže, o man nežinau kokios spalvos pavydas, kad tavo mašinikė veikia ir gali viską daryt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Suknelė kaip visada thumbup.gif , net ir dydis gal kaip man biggrin.gif biggrin.gif , kaži, ne mano čia užsakymas buvo ?????? bigsmile.gif biggrin.gif bigsmile.gif

Akirera, irgi kaip visada thumbup.gif thumbup.gif , nėr prie ko prikibt lotuliukas.gif

Ristina, baik vieną kart nervuot su tokiais thumbup.gif wub.gif thumbup.gif , bet baisaus darbo reikalaujančiais darbais, jau taip kartelę užkeli, kad siaubas, niekad nedaaugt doh.gif Nu ........... bet vis vien rodykis, nors seilę pavarvinsim lotuliukas.gif

Ačiū už kojinės įvertinimą 4u.gif , Kai jau reikia skirtingų raštų megzkit atskirai dvi dalis ir viskas biggrin.gif . Siūlės nuo kulno iš abiejų pėdos pusių, bet nelabai jos ir matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darbeja: 12 sausio 2015 - 10:43
Faini darbeliukai wub.gif . pavydu ....

O as nenufotkinau savo kalediniu dovanu blush2.gif . Dar 1suknele nusibruzinau, bandziau ta sukritakakli ale. Nu man tas kaklas taip nekrenta. Nzn ar siulas netinkamas, arba iskarpa ne ta pasiemiau g.gif . Nesiotina aisku, bet vaizdas netoks ...

Zadu sivakar dar viena sukne bruzint pradet.

Vidurine padetis riberiui naudojama tam mandriajam zakardui, kur pratempimu nesigauna blogojoij pusej. Atnarom tik I arba II.
Nzn as bent jau mezgu su padetim I, bet skaiciukai maziukai dazniausiai 2/2. Bet cia reikia prasibandyt su konkreciais siulais.
Atsakyti
Jautiena, ačiū už dekerio nuorodą. Reikės pasidomėt, gal rasiu kas užsakys.
Darbėja, labai gražios kojinės. Kažkur mačiau variantą, kaip numezgus apatinę dalį ir pradėjus megzti viršų, vis kabinamos apatinės dalies akys kraštuose. Tada teorikšai siūti nereikia, bet darbo kažin ar mažiau.
Kristinka, mano atnaros buvo tokios pat, kol instrukcijoj užmačiau variantą su ta II padėtim. Plonesniais siūlais mezgant net 0/0 užstačius akys per didelės gaunasi.
Ristina, jei rankoves mezgei mašina, tikrai reikia medalį įteikt biggrin.gif
Laimuže, Aikirera thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2015 01 12, 10:10)

kristinkag kaip pirmas blynas tai sakyčiau gan neblogas gavosi  drinks_cheers.gif

Mano pirmas su broliuku megztas ir rastas darytas, anksciau mezgiau su toyota, bet nepavyko su kortom megzti, jus man viena atsiuntet pabandymui.

Labai grazi suknele as panasiai noreciau irgi isbandyti, bet cia dar toloki planai
Papildyta:
QUOTE(darbeja @ 2015 01 12, 10:36)
Ačiū už kojinės įvertinimą  4u.gif , Kai jau reikia skirtingų raštų megzkit atskirai dvi dalis ir viskas  biggrin.gif . Siūlės nuo kulno iš abiejų pėdos pusių, bet nelabai jos ir matosi  mirksiukas.gif

Kojine labai grazi, man dar sunku ant abieju adatiniu mezgini uzkabinti, bandziau vargau kol isardziau, radau youtubej kaip kabinti tai kada isbandysiu. Radau kaip megzti viena adatine be siuliu gal naudinga bus nuoroda https://www.youtube....h?v=1iosr7ZuYTA
Atsakyti