QUOTE(Taurė @ 2014 12 13, 16:17)
Tai va, teorija be patirties kartais užsimiršta netikėčiausiais momentais. Apie pavojų po viaduku ir aš žinojau, bet kaip taip išėjo man ta kliukra tada, nesuprantu. Bet pamoką išmokau. Skubėjau tada mamos pasiimti iš oro uosto, matyt mintys buvo su mama, o ne ant kelio. Bet paskui visą žiemą atvažinėjau jau be problemų. Man su posūkiais reikia padirbėti kol priprantu sukti "žieminius"
Dar nebandžius leistis stačiu kalnu slidžiom sąlygom, tikiuosi ir neteks.
Bet jūs nenusiteikit nevažinėti kai snigs. Važiuokit, tik neskubėkit.

Dar nebandžius leistis stačiu kalnu slidžiom sąlygom, tikiuosi ir neteks.
Bet jūs nenusiteikit nevažinėti kai snigs. Važiuokit, tik neskubėkit.
tai gal reiks bandyt. Sesuo kviecia Kucias pas ja valgyt, o ji gyvena Kaisiadoryse. Norėčiau vaziuot.
Mano tėvas niekad ziema nevazinedavo, pastato masina i garaza iki pavasario ir viskas. Nezinau, ar cia gerai dare

QUOTE(denaxa @ 2014 12 13, 17:53)
"14. Papildomas žymėjimas. šiuo atveju jis yra M&S. Ta patį reiškia (Mud + Snow - purvas + sniegas) ir simboliai M+S ar MS. Tai reiškia, jog padanga yra padidinto pravažumo ir jokiu būdų nepažymi, jog tai visiems metų laikams tinkanti padanga. Universalios padangos turi žymėjimą AW (Any Weather - bet koks oras), arba AS (All Seasons - visi sezonai). Vietoj simbolių dar gali būti paveiksliukai: saulė - vasarinė padanga, skėtis - vasarinė lietaus padanga, snaigė - žieminė padanga."
Reik paziuret kas ten pas mano grazuole parasyta