Įkraunama...
Įkraunama...

Pantogar

QUOTE(Ju.Ju @ 2008 10 12, 17:44)
O as, dar anais metais, budama kaime, nusipirkau Palete dazus (tik tokie buvo vietinej parej) ir  doh.gif Kazkaip iki siol nebuvau su jais susidūrus , tik reklama maciau per teleka  biggrin.gif Kaip ir visos reklamos - neatrode kad tie dazai toks š... Nes jau po dvieju savaiciu pradejo kristi plaukai  blink.gif
Matyt nudeginau saknis  verysad.gif
Tai kai po menesio grizau pas savo kirpeja, tai gavau bart  blush2.gif
Dabar vel ishvaziavus, saknys ataugo jau 4 cm, bet as jau nesiimu iniciatyvos  schmoll.gif Laukiu kol grisiu  bigsmile.gif Ir tikrai patamsinsiu, jau nebusiu totali blondine  tongue.gif

Aš tai ir, kai sumasčiau nusišviesinti tai nusipirkau dažu už 5lt su ct, nes buvau girdėjus, kad gerai šviesina blink.gif nu tai ir nušviesino doh.gif ačiū dievui, kad bent šaknų nenudeginau blink.gif plaukai balti tapo, ir kas blogiausia kiek beėjau į įvairias kirpyklas man nesugebėjo kokio auksinio atspalvio imest, kad nebebūčiau tokia balta schmoll.gif
Atsakyti
Pradėjau ir aš Pantogar gerti biggrin.gif
Lauksiu rezultatų, nes plaukučiai silpni ir jau pusę metų kaip slenka, šviesindama visus plaukus susigadinau verysad.gif Norėjau greito rezultato, o gavosi doh.gif

Paiskaičiau, kad čia kai kuriom mergaitėm bert pradėjo,tikiuosi man nepradės ,nes ir taip su spuogais jau visą amžių kovoju verysad.gif
Atsakyti
Del to berimo, tai ir mane buvo isbere cool.gif kazkur po menesio vartojimo isbere kaires rankos vidine puse nuo pazasties iki alkunes blink.gif vaizdelis tai labai nekoks buvo unsure.gif ir veida bande berti, tai padariau 2 savaciu pertrauka, o dabar ir vel jau trecia savaite geriu po 3 tabletes per diena ir nieko g.gif veido oda irgi lygutele thumbup.gif pfu , pfu, pfu....., kad tik neprisisnekeciau doh.gif
Atsakyti
Aš tai nusprenžiau nebegerti Pantogar, vistiek jokio poveikio nedaro schmoll.gif Gal čia ne visai į tema bet man labai rūpi išbandyti vitaminus nėščiosiom (nors nesilaukiu) sako, kad padeda kasas atsiaugint blush2.gif Galvoju gal Prenatal reikėtu nusipirkt g.gif Gal kas bandėt nėštukių vitaminus gert vien dėl plaukų? Gal kokių atsiliepimų turit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2008 10 28, 14:01)
Galvoju gal Prenatal reikėtu nusipirkt g.gif  Gal kas bandėt nėštukių vitaminus gert vien dėl plaukų? Gal kokių atsiliepimų turit? 4u.gif

As geriau vitaminus nesciom pries pastojima, man netiko schmoll.gif pykino ir t.t.... o kai pastojau ir vel pradejau juos gerti viskas buvo ciki mirksiukas.gif
Nesuprantu kam gerti nesciosiom del plauku g.gif Juk yra spec. skyrtu plaukam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2008 10 28, 10:01)
Aš tai nusprenžiau nebegerti Pantogar, vistiek jokio poveikio nedaro schmoll.gif Gal čia ne visai į tema bet man labai rūpi išbandyti vitaminus nėščiosiom (nors nesilaukiu) sako, kad padeda kasas atsiaugint blush2.gif Galvoju gal Prenatal reikėtu nusipirkt g.gif  Gal kas bandėt nėštukių vitaminus gert vien dėl plaukų? Gal kokių atsiliepimų turit? 4u.gif

Cia tikrai ne del nesciuju vitaminu schmoll.gif pradeda nescioms augti plaukai, cia nuo hormonu...kitom labai stipriai pradeda slinkti o kitom labai greitai auga kasos kai jos laukiasi...smile.gif man labai uzaugo, bet kai gime vaikas po triju menesiu pradejo labai labai slinkti doh.gif verysad.gif veliau vel susinormalizavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2008 10 28, 22:50)
Nesuprantu kam gerti nesciosiom del plauku  g.gif Juk yra spec. skyrtu plaukam  4u.gif

Ilgakoja, ačiū, dabar aišku, kad čia nesamonė 4u.gif
Čia kažkuri SM pakišo mintį, kad tokius vitaminus geriant galima gana greitai kasas užsiaugint tai ir susimasčiau 4u.gif Tai nebežinau kokius dabar bereikės išbandyt, gal Nutricap reikėtų, (girdėjau, kad juos giria), bet kažin ar vistiek padės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2008 10 29, 05:56)
Ilgakoja, ačiū, dabar aišku, kad čia nesamonė 4u.gif
Čia kažkuri SM pakišo mintį, kad tokius vitaminus geriant galima gana greitai kasas užsiaugint tai ir susimasčiau 4u.gif Tai nebežinau kokius dabar bereikės išbandyt, gal Nutricap reikėtų, (girdėjau, kad juos giria), bet kažin ar vistiek padės doh.gif

Na as geriu pantogar jau kokias tris savaites, veido berimo aciu dievui nera, bet ir rezultato dar nesimato schmoll.gif Gal as taip pat viena is tu kurioms nebus jokio efekto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2008 10 29, 09:27)
Na as geriu pantogar jau kokias tris savaites, veido berimo aciu dievui nera, bet ir rezultato dar nesimato schmoll.gif   Gal as taip pat viena is tu kurioms nebus jokio efekto verysad.gif

pantogar - vienintelis dalykas, kuris padėjo, nors priemonių buvo išbandyta doh.gif jeigu plaukai smarkiai slenka, net nesvajok, kad rezultatas jau matytųsi. man tik po 3 mėnesių pradėjo mažiau slinkt, o gėriau aš juos paskui dar labai ilgai. mėnesiais. dabar vėl slenka, turbūt teks griebtis pantogar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 29 spalio 2008 - 09:31
QUOTE(Ilgakoja @ 2008 10 29, 11:27)
Na as geriu pantogar jau kokias tris savaites, veido berimo aciu dievui nera, bet ir rezultato dar nesimato schmoll.gif  Gal as taip pat viena is tu kurioms nebus jokio efekto verysad.gif

Trys savaitės dar nedaug laiko kiap geri, gal dar poveikis pasimatys mirksiukas.gif Aš va jau šeštas mėnuo geriu, pabaigsiu kiek turiu paskutines (dar savaitę laiko) ir daugiau nebepirksiu schmoll.gif
Man nei plaukai greičiau auga ar sveikesni tapo, nei bėrimas atsirado, o nagai irgi greičiau augti nepradėjo ir nesutvirtėjo (aš savo natūralius gelius sustiprinus esu), tačiau jokių pokyčių nepastebėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2008 10 29, 06:36)
Trys savaitės dar nedaug laiko kiap geri, gal dar poveikis pasimatys mirksiukas.gif Aš va jau šeštas mėnuo geriu, pabaigsiu kiek turiu paskutines (dar savaitę laiko) ir daugiau nebepirksiu schmoll.gif
Man nei plaukai greičiau auga ar sveikesni tapo, nei bėrimas atsirado, o nagai irgi greičiau augti nepradėjo ir nesutvirtėjo (aš savo natūralius gelius sustiprinus esu), tačiau jokių pokyčių nepastebėjau doh.gif

Tikiuosi kad rezultatas pasirodys... ax.gif taip norisi ilgu kasu flirt.gif
Atsakyti
ateinu išpeikti Pantogar ,išgėriau sąžiningai 2 pakuotes po 90 kapsulių ,plaukai žiauriai ir toliau slenka ,daugiau nebepirksiu . Gal ir per mažai laiko praėjo ,bet bent jau slinkimą tai juk turėjo nors šiek tiek sustabdyt? g.gif
Atsakyti