Įkraunama...
Įkraunama...

Pantogar

Man tai su slinkimu isviso nepadeda Pantagoras...jauciu dar daugiau slenka doh.gif Sendiena kai maudziausi tai issigandau...kaip per siaubo filma koki, pilna vonia plauku blink.gif Sakiau viskas, reiks eiti tikrintis sveikata, man rodos pas mane kazkas rimciau... g.gif Reik krauja pasitikrinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 02 27, 00:06)
Man tai su slinkimu isviso nepadeda Pantagoras...jauciu dar daugiau slenka doh.gif   Sendiena kai maudziausi tai issigandau...kaip per siaubo filma koki, pilna vonia plauku blink.gif  Sakiau viskas, reiks eiti tikrintis sveikata, man rodos pas mane kazkas rimciau... g.gif  Reik krauja pasitikrinti unsure.gif

pas mane tai amžinai būdavo mažas hemoglobinas ,tai natūralu ,kad plaukai būdavo silpni ,slinkdavo ,bet dabar pasidariau kraujo tyrimą [ne dėl plaukų] ,tai nustebau , hmg labai geras ,net 130 thumbup.gif tai plaukams tikrai turėtų užtekti geležies ,vadinasi kažko kito trūksta ,galvoju ,kad biotino ,ir vis pamirštu nusipirkt vit ,kur daug jo yra doh.gif Tik man kita bėda -plaukai nelabai slenka ,greitokai auga ,tik pats plaukas silpnas ,plonas ,jų per mažai verysad.gif
o tu pasidaryk kraujo tyrimą ,jei viskas OKI ,gal irgi pabandyk kokius kitus vitaminus?gal pantogar tau netinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 27 vasario 2009 - 09:13
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 02 27, 11:12)

hmmm pas mane mazoka hemoglobino kraujyje g.gif reikia gal gelezies pagert g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 02 27, 06:12)
pas mane tai amžinai būdavo mažas hemoglobinas ,tai natūralu ,kad plaukai  būdavo silpni ,slinkdavo ,bet  dabar  pasidariau kraujo tyrimą [ne dėl plaukų] ,tai nustebau , hmg labai  geras ,net 130  thumbup.gif tai plaukams tikrai turėtų užtekti geležies ,vadinasi kažko kito trūksta ,galvoju ,kad biotino ,ir vis pamirštu nusipirkt vit ,kur daug jo yra  doh.gif Tik man kita bėda -plaukai  nelabai slenka ,greitokai auga ,tik pats plaukas silpnas ,plonas ,jų per mažai  verysad.gif
o tu pasidaryk kraujo tyrimą ,jei viskas OKI ,gal irgi pabandyk kokius kitus vitaminus?gal pantogar tau netinka?

Na pas mane plaukai nera silpni, pats plaukas kaip zylka ir ju pakankamai daug, bet jei man taip slinks tai as tikrai plika paliksiu doh.gif As dar galvoju kad gal perdaug vitaminu geriu, nes naudoju ir cilisea balzama ir pantagora ir vitamina e su selenu...sakau jau gal perlenkiau lazda... g.gif Bet krauja visgi eisiu pasitikrinti, gal tikrai kokio gelezies truksta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 02 27, 10:17)
Na pas mane plaukai nera silpni, pats plaukas kaip zylka ir ju pakankamai daug, bet jei man taip slinks tai as tikrai plika paliksiu doh.gif  As dar galvoju kad gal perdaug vitaminu geriu, nes naudoju ir cilisea balzama ir pantagora ir vitamina e su selenu...sakau jau gal perlenkiau lazda... g.gif  Bet krauja visgi eisiu pasitikrinti, gal tikrai kokio gelezies truksta... g.gif

OHO KIEK DAUG GERI blink.gif o visad buvo daug plaukų ,ar pradėjo taip augt ,kai vitaminus geri?
Man vaistininkė minėjo ,kad jei geri vit ,o plaukai slenka ,rekia naudot stiprinančias ampules šaknims ,nes gal tavo organizmui tų Vit ,kur tu geri ,visai netrūksta g.gif
Papildyta:
QUOTE(princesee @ 2009 02 27, 10:17)
hmmm pas mane mazoka hemoglobino kraujyje  g.gif reikia gal gelezies pagert  g.gif

pagerk ,juk pavasaris ,Vit trūkumas ,mano anksčiau hmg būdavo vos 100-110 ,o dabar ,kai valgau mėsą [ ir aplamai daugiau valgau ,ir daugiau sveriu verysad.gif ] ,net 130 bigsmile.gif
O ta daktarė ,kur pas ją buvau ,tai plaukų kupeta wub.gif jos hemoglobinas net 150 ,jau ir per daug turbūt .Bet plaukai sakė auga kaip ant mielių ,ir ilgi thumbup.gif
Atsakyti
Kiek žinau (teko nemažai literatūros mokslinės perrausti, nes pačiai ši problema aktuali) vitaminis preparas padeda tik tokiems plaukų slinkimo atvejams, kurie susiję su tam tikros medžiagos nepakankamumu. Ir kad pastebėti poveikį - vieno mėnesio tikrai nepakanka:( Plaukai gyvena visiškai kitokį gyvenimą, pagal kitokį ritmą, nei norėtų jų šeimininkės. Mums tenka atsiimti už tas nuodėmes, kuriomis nusikaltom plaukams prieš gerą pusmetį....
Pantogaras man asmeniškai nepadėjo....naudojau tikrai ne vieną mėnesį, kol galų gale šiek tiek išsigandau didelių vitamino B dozių...žinot, tos auglių baimės.
Atsakyti
pridurti dar baisiai knieti blush2.gif

Paskutiniai dermatologų tyrimai rodo (konferencijoj vienoj paskelbtą pranešimą skaičiau), kad tikėta, kad atrastas ryšys tarp žemo feritino lygio (geležies sankaupos organizme) ir moterų plaukų slinkimo. Teigiama, kad geležies trūkumas organizme reiškiasi panašiu būdu į androgeninį slinkimą: plaukai skystėja per visą galvos plotą, daug praradimų viršugalvyje ir atsiranda velus plaukai (tokie stipenėlės beveik be spalvos, tokie pat kaip nuo chemoterapijos nuplikusiems pirmieji atauga). Todėl iki šiol moterims būdavo drąsiai peršama androgeninio slinkimo diagnozė.
O viskas nėra taip beviltiška kaip gali atrodyti. Tie tyrimai (nors ne itin gausūs, bet leidžiantys mokslininkams daryti išvadas:) parodė, kad norint išsaugoti turimą ševeliūrą ant galvos, reikia, kad feritino lygis organizme būtų nemažiau nei 40 (tų sąlyginių vienetų pavadinimų aš nepamenu), o jeigu tikimės, kad plaukučiai ims augti, reikia, kad būtų 70.
Oficialiai kraujo tyrimuose pateikiamuose rėmuose -minimali riba moteriai - 15, bet tai jau reiškia, kad organizmas seniai nebeturi geležies atsargų, nes palaikyti organizmui viską išleido. Ir vien hemoglobino lygiu kraujo tyrime nereikėtų pasitikėti. Jis gali kurį laiką būti visai normalus, bet organizmas tam "normalumui" eikvoja pats save tuo metu. Be to, mokslininkai kalba net apie tai, kad moterims reikia smarkiai pakelti hemoglobino normos apatinę ribą ir pakeisti ją iš dabartinės 120 iki 136.
Tikėtina, kad šeimos gydytojas ar net paprastas Lietuviškas dermatologas nelabai daug dėmesio kreips į tokius subtilius nuokrypius nuo normos ir mieliau imsis ieškoti kitų priežasčių (tai aišku visada gali būti labai teisingas ir atidus žingsnis), bet kiekvienai moteriai, kuriai slenka plaukučiai, patarčiau nepagailėti kelių litų (Feritino tyrimas nekompensuojamas) ir išsitirti atidžiau, nes jeigu priežastis bus šita - susitaupys labai daug nervų ir pinigų, o ir savo pasididžiavimo vertas ševeliūras greitai atgausit.
Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 02 27, 06:37)
OHO KIEK DAUG GERI  blink.gif o visad buvo daug plaukų ,ar pradėjo taip augt ,kai vitaminus geri?
Man vaistininkė minėjo ,kad jei geri vit ,o plaukai slenka ,rekia naudot stiprinančias ampules šaknims ,nes gal tavo organizmui tų Vit ,kur tu geri ,visai netrūksta g.gif
Papildyta:

pagerk ,juk pavasaris ,Vit trūkumas ,mano anksčiau hmg būdavo vos 100-110 ,o dabar ,kai  valgau mėsą [ ir aplamai daugiau valgau ,ir daugiau sveriu verysad.gif ]  ,net 130  bigsmile.gif
O ta daktarė ,kur pas ją buvau ,tai plaukų kupeta  wub.gif jos hemoglobinas net 150 ,jau ir per daug turbūt .Bet plaukai sakė auga kaip ant mielių ,ir ilgi  thumbup.gif

Na pas mane visada buvo daug ir stori plaukai, bet dabar jau tikrai yra maziau, nes pries pora metu turejau du cheminius iseiles.. doh.gif tiesinu i savaite karta (dabar jau stengiuosi tiesinti tik kai einu kur svarbiai) Pantagora geriu jau kokius 4 men. turbut... g.gif labai daug nauju plaukuciu priaugo, styro kaip antenos, bet slinkimas nesustojo doh.gif Dar prie to slinkimo man atrodo prisidejo svoris, nes numeciau apie 12 kg. Kai sverdavau daugiau tikrai maziau slinkdavo plaukai, tik svoris nukrenta ir jau ziurek plaukeliai kartu su tais kg krenta. Svori metu sportuodama ir sveikai maitindamasi, tikrai niekada nebadauju...net nezinau kodel tiems mano plaukams taip patinnka kai as stambesne doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2009 02 27, 12:44)
Na pas mane visada buvo daug ir stori plaukai, bet dabar jau tikrai yra maziau, nes pries pora metu turejau du cheminius iseiles.. doh.gif  tiesinu i savaite karta (dabar jau stengiuosi tiesinti tik kai einu kur svarbiai) Pantagora geriu jau kokius 4 men. turbut... g.gif  labai daug nauju plaukuciu priaugo, styro kaip antenos, bet slinkimas nesustojo doh.gif  Dar prie to slinkimo man atrodo prisidejo svoris, nes numeciau apie 12 kg.  Kai sverdavau daugiau tikrai maziau slinkdavo plaukai, tik svoris nukrenta ir jau ziurek plaukeliai kartu su tais kg krenta.  Svori metu sportuodama ir sveikai maitindamasi, tikrai niekada nebadauju...net nezinau kodel tiems mano plaukams taip patinnka kai as stambesne doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ,niu , maniškiams irgi patinku aš stambesnė ,o ypač kai nėščia lotuliukas.gif ,bet čia jau dėl kitų dalykų ,tokių plaukų wub.gif ,kokius turiu gale nėštumo ir kokius 4 mėn-8 mėn po jo ,daugiau neturiu niekada verysad.gif
Atsakyti
tai, ka padariau isvadas. baigsiu gert silici - pradesiu gelezi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 02 27, 14:37)
tai, ka padariau isvadas. baigsiu gert silici - pradesiu gelezi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif o aš Priorin dabar užsikepiau turėt ,dabar per galvą verčiuos ,bet turėsiu manau po geros savaitės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 02 27, 17:13)
lotuliukas.gif o aš Priorin dabar užsikepiau turėt ,dabar per galvą verčiuos ,bet turėsiu manau po geros savaitės bigsmile.gif

tik man reikia sugalvoti kokia gelezi pirkti g.gif
Atsakyti