O tai pirmam variante telikas būtų nugara į langą ar kaip? O dėl to, kad prieš langą TV, na tai roletą įtaisei į langą, nuleidai kažkiek ir žiūri sau. Kiek to saulėto meto pas mus tebūna... Sunku rasti pirmam variantui pliusų apart daug laisvos erdvės, kas irgi didelis klaustukas, ar tikrai pliusas...
QUOTE(Juodai @ 2015 02 11, 15:27)
nu musu 'trobele"

Cia pietu puse, ty desineje tas langas, kurio zadu matmenu nekeisti, o kaireje, kur galvoju deti vitrina

cia uz tu vijokliu virtuves langas, po kuriuo bus plautuve

o cia desineje tai bus tas vitrina su isejimu i terasa. Durys uzsimurys.

QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 11, 15:58)
vienas vitrininis su isejimu i tyerasa, gal apie 2,5 plocio (architekte netgi paise 3 metru) i vakarus ir i pagrindini kiema tai 100 proc bus. bet galvoju apie du vitrininius
Na antras jau nėra būtinas, bet šiaip man kuo daugiau jų, tuo gražiau

QUOTE(Justesea @ 2015 02 11, 16:39)
Na man čia labai gražu grindys ir vidinis kiemas 

Tai turbūt dėl tų gražių grindų viskas išstumdyta

Kaip tobula bus per virtuvės langą tuos spygliuočius matyti 
Papildyta:
Nu turbūt

Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2015 02 11, 16:03)
Nu turbūt

QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 11, 16:58)
- TV gaunasi prieš langą ir bus sunku jį žiūrėt, nes spigins pietų saulė
Kiek jau Jūs žiūrėsit tą teliką saulėtos dienos metu? Eisit į terasą

QUOTE(Juodai @ 2015 02 11, 13:52)
Va puikus pavyzdys, kai viskas į kampus pasieniais sustumdyta:
butas . Kalbu apie svetainę. Virtuvė - totalus košmaras

QUOTE(Justesea @ 2015 02 11, 15:02)
Antras variantas su kampu man tobulas atrodo, nes tas kampo užsisukimas atskiria svetainės erdvę nuo valgomojo, o sala valgomajį nuo virtuvės
O pirmas... šokių salė su dideliu stalu vidury... 

QUOTE(Justesea @ 2015 02 11, 16:01)
O tai pirmam variante telikas būtų nugara į langą ar kaip? O dėl to, kad prieš langą TV, na tai roletą įtaisei į langą, nuleidai kažkiek ir žiūri sau. Kiek to saulėto meto pas mus tebūna... Sunku rasti pirmam variantui pliusų apart daug laisvos erdvės, kas irgi didelis klaustukas, ar tikrai pliusas...
telikas butu tipo kampe tarp vitrinu

Nu bet jei visai be pliusų, tai vyras užpyks, reikia gi jį kažkaip pamalonint, kad ir jo variantas nėra labai blogas, bet...... mano geresnis ir logiškesnis, ir funkcionalesnis

QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 11, 16:08)
telikas butu tipo kampe tarp vitrinu
arba nugara i langa, nezinau, bet kazkur prie tos sienos
Nu bet jei visai be pliusų, tai vyras užpyks, reikia gi jį kažkaip pamalonint, kad ir jo variantas nėra labai blogas, bet...... mano geresnis ir logiškesnis, ir funkcionalesnis

Tai jis tegu vardina savo pliusus, o jūs linksėkit, nu jo jo, aha, o paskui minusus pavardinkit

QUOTE(Justesea @ 2015 02 11, 16:02)
ir man grazu

QUOTE(Juodai @ 2015 02 11, 16:03)

QUOTE(Justesea @ 2015 02 11, 16:04)
tujos dabar labai apžėlę ir apleistos, bet sutvarkius, pažeminus, tai bys gražu, tuo labiau, kad už tujų toks mini beržynėlis, nes čia skersgatvis.
QUOTE(Juodai @ 2015 02 11, 16:05)
Nu taigi, bus proga nesėdė ptie Tv. be to pats vyras vakar sakė, nuo saulės ir šviesos visada gali pasislėpti, užsitraukti, o jei bus tamsu, tai jau šviesos nepadauginsi
QUOTE(Karvute @ 2015 02 11, 16:06)

Nu jau mane ikalbesit, kad as tuoj ragais ir nagais kovosiu uz sala

QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 11, 17:02)
nu musu 'trobele" 

Man atrodo, kad lango pakėlimas virtuvės sienoje iš lauko praktiškai nesimatys, kad nelygu su likusiais langais, nes anie kitoj sienoj yra.
Darant salą antrojo lango virtuvės zonoje keisti nereiktų, o vat vitrina toje pačioje sienoje gal keistokai atrodytų... Nu pažiūrėkit:

Gal visgi jį tikrai palikti tokį patį, kaip i virtuvės zonoje, nekeistą

Bet, vitriną pasidarius blogiau nebus, jei vistiek darysit antrąjį baldų išdėstymo variantą. Na ir kas kad sofutė nugara į ją bus atsukta

QUOTE(Žydriausia @ 2015 02 11, 17:08)
Nu bet jei visai be pliusų, tai vyras užpyks, reikia gi jį kažkaip pamalonint
Tai pamaloninkit kaip nors kitaip...

O jei platesnis tas vitrininis šitoj sienoj būtų?

QUOTE(Juodai @ 2015 02 11, 16:19)