Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(elkin @ 2014 12 17, 16:48)
Sandrixxx, o mano dar mokėjimo  nepatvirtino? 4u.gif

Dar ne 4u.gif aš Jums būtinai parašysiu kai tik patvirtins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2014 12 17, 16:02)
Dar ne  4u.gif  aš Jums būtinai parašysiu kai tik patvirtins  smile.gif

Labai laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2014 12 17, 15:44)
Dėl 17 dienos, tai tiksliai nežinau, priklausys kada atveš. Jei atvežtų per atostogas, dalinsiu, ne tragedija mirksiukas.gif
Žinok, per šia savaitę jau antras pasiūlymas už sandėliavimą imti mokestį bigsmile.gif  Labai tikiuosi, kad per šiandien , ryt dar pasiims mergaitės 4u.gif

Na realiausias variantas paskatinti ax.gif lotuliukas.gif greit turetu pratusteti ax.gif
Atsakyti
Parduodu per mergaites pirkta BLUE LABEL merino megztuka S dydis(didinta),tik mano spalvyte BLUE PRINT HEATER

MERINO WOOL V-NECK SWEATER

http://www.ralphlaur...ar=Shopping Bag
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 17 gruodžio 2014 - 17:12
QUOTE(sandrixxx @ 2014 12 17, 15:54)
Yra keli variantai: arba nepriimti dėžių naujų kol nebus išdalintos senos (kas man asmeniškai netinka, o ir bus nuskriaustos laiku atsiimančios), arba išvežti senesnes prekes nei 401 dėžės kur nors į garažą g.gif Reiks dar pasitarti su Linute, kaip čia padarius unsure.gif 

as tavo vietoj, jau seniai isvezciau i koki garaza..., arba imciau sandeliavimo mokesti..., nu tikrai nenormalu kaupti ir saugoti nezinia kiek laiko svetimus daiktus... doh.gif galiu pasiulyti savo garaza biggrin.gif nuo taves netoli, bet kai reikes pasiimti is manes, tada jau bus ir mokestis, ir uzmiestis, ir tik velai vakare biggrin.gif
Ne mano, aisku, cia reikalas, nu bet kaip taip negerbti kitu zmoniu? Sandrixxx yra dalintoja, o ne sandelininke ar saugotoja... 4u.gif
Atsakyti
Na temos šeimininkė galėtų įtraukti į pirmame puslapyje paskelbtas pirkimo sąlygas " prekes atsiimamos xx dienų laikotarpyje (jei atskirai nesusitarta su dalintoja), už kiekvieną po praleisto termino dieną imamas xx eurų mokestis".

tarkim autobusų stoties siuntų skyriuje taip ir daroma.
Atsakyti
nu va nepasisekė pirkau hialurono serumą, o buteliukas sudužęs ir jokio serumo nerasta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 17 gruodžio 2014 - 20:03
merginos kas per daug uzsipirkote geriamo hialurono viena buteliuka priglausciau Vilniuje. 4u.gif
Atsakyti
aš tai tokį pirkčiau, jei kas turi, arba kažkiek naudojot ir nepatinka http://www.amazon.co...=A2H5RK1WBJ611I
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 12 17, 15:06)
Aciu mergaitems uz siuntinuka ! Sandriukui ,uz padalinima  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kaip apsidziaugiau Ferre aulinukais is yoox ,pasiltinti ,viduje kailiukas thumbup.gif Ir spalva identiska kaip golfuko smelinio  thumbup.gif ,faini golfukai aplamai ,kasdien geriau ir nereikia  wub.gif
RL diedukams  thumbup.gif  biggrin.gif
Arbateliu dar gavau,isbandysiu .Tusai atkeliavo YSL  wub.gif pasiilgau .
Bet tenka pripazinti ,kad dabar kai jau Dior atnaudojau ,toks link pabaigos matyt ,dazo kaip reikiant ,liuks ..

Merginos apie koki YSL tusa kalbat? Parekomenduokit, kuris cia toks geras
Atsakyti
Siulau nauja, su etikete 100proc merino vilnos megztuka S dydzio.

user posted image

user posted image

140lt

Turiu pilka ir melyna, viena kazkuri galiu perleist, dvieju vienodu nereik 4u.gif
Atsakyti
Gal kas norite 6 regular jeginsai ax.gif 4u.gif 98 lt plius siuntimas arba keiciu i 6 long nebutinai tokius pat.
Man su 173 per trumpi 4u.gif

http://www.ae.com/we...atId=cat7030096

Atsakyti