Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(inga1234 @ 2014 12 08, 08:57)
Aciu, reikes ziuresti, bet su tom lenteles as visai nedraugauju  doh.gif

Gal nlb pagelbesiu bet Mackage S man ankstokos nors ilendu bet M geriau, o paltuka kaip megztuka S turiu ir lb gerai M nenoreciau bet jis beformis laisvas , o drauges M Canada Goose matavausi Shelburne tai imciau S toki modeliuka per daug vietos M dydije pasirode as esu normaliu peciu ne placiu bet krutine tik 88-90 kazkur ir ugis 176cm 4u.gif
Atsakyti
Į Australia Luxe temą. Kaip žinoti čia originalai?

https://www.nordstro...boot?color=BEVA

https://www.nordstro...boot?color=SAND
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciu: 08 gruodžio 2014 - 09:46
QUOTE(snace @ 2014 12 08, 09:34)
Sveikos merginos, ar uzsakinejat is sio puslapio, reikia truputeli kvapu namams  smile.gif http://www.claremontandmay.com/

o tai čia ne UK parduotuvė?
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2014 12 07, 09:01)
Nepadėkojau merginos už siuntinuką, nebuvo kada ir apžiūrėti, bet vis tiek labai ačiū 4u.gif Guliu su savo mažuliuku ligoninėje, pasigavo Noro virusą doh.gif vakar tris lašelines sulašino, gulėjo kaip lapelis nusilpęs verysad.gif šiandien jau geriau, tikiuosiu ryt išleis namo...

aciu, Zakiene, tikiuosi, jau maziukas jauciasi geriau 4u.gif

QUOTE(LOCKETS @ 2014 12 07, 09:34)
Rudaplauke,

parasykite temeleje, kai jau bus baigti skaiciukai gruodzio 5d siuntimo  4u.gif  drinks_cheers.gif

jau baigti drinks_cheers.gif

QUOTE(Shreja @ 2014 12 07, 11:01)
Didelis dekui visai komandai uz siunta! biggrin.gif  Nike kedukai tiko idealiai, o ir prideta dovanele labai nudziugino! Aciu merginos  thumbup.gif

QUOTE(LOCKETS @ 2014 12 07, 18:29)
katik gavome siuntinuka is Lietuvos  wub.gif

Aciu komandai uz siuntinuka  4u.gif

aciu jums 4u.gif

QUOTE(snace @ 2014 12 08, 02:34)
Sveikos merginos, ar uzsakinejat is sio puslapio, reikia truputeli kvapu namams  smile.gif http://www.claremontandmay.com/

nea, nepirktume is cia ax.gif

Mergaites, perkam dar tris dienas is sarasiuke esanciu parduotuviu ir iseinam atostogu iki sausio menesio pradzios. Nuo ketvirtadienio nieko nebepirksime, bet skaiciukus ir prekes siusiu, kol viskas bus issiusta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 08 gruodžio 2014 - 09:55
QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 12 08, 10:41)
drauges M Canada Goose matavausi Shelburne tai imciau S toki modeliuka per daug vietos M dydije pasirode as esu normaliu peciu ne placiu bet krutine tik 88-90 kazkur ir ugis 176cm 4u.gif

tai jūsų krutinė kaip mano, tai shelburne yra stati, be jokio liemenavimų,todėl ir S tinka jums drinks_cheers.gif tai jums ir trilliumas S gerai būtų o kensingtonas jau kitaip krenta, nes su paliemenavimu yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 12 08, 09:53)
tai jūsų krutinė kaip mano, tai shelburne yra stati, be jokio liemenavimų,todėl ir S tinka jums drinks_cheers.gif  tai jums ir trilliumas S gerai būtų o kensingtonas jau kitaip krenta, nes su paliemenavimu yra smile.gif

As esu 176cm ugio bet sveriu 67:oh Jo jo ji stati S per akis butu gal ir i XS ilysciau bet S butu maloniau manau, jei Evamedai XS tinka as uz ja stambesne tai man S butu gerai is Gooses 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 12 07, 22:29)
katik gavome siuntinuka is Lietuvos  wub.gif

Aciu komandai uz siuntinuka  4u.gif

Abeji Dior kvepaliukai man labai faini, vitaminai paciu laiku, kitus daiktelius matuosiuos ar bent apziuresiu rytoj biggrin.gif

lauksiu dabar kitos partijos arba gal pati nukeliausiu i LT kelioms dienelems drinks_cheers.gif  4u.gif

thumbup.gif
Kaip suprantu viska gavot be kliuciu thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2014 12 08, 10:46)
thumbup.gif
Kaip suprantu  viska gavot be kliuciu  thumbup.gif

cia sitas ne pastu, cia seneliai vaikams labai daug skanumynu is LT atsiunte per vezejus, tai ir mano daiktai iskeliavo kartu ax.gif

as cia del sekancio siuntimo jusu klausiau apie pasta, bet paskaiciau, kad i uk kvepalu negalima siusti, tai dar galvosiu kaip sekanti karta gauti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
SVeikos 4u.gif gal jau gauta lapkricio 28d siuntele kitu miestu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 12 08, 11:09)
cia  sitas ne pastu, cia seneliai vaikams labai daug skanumynu is LT atsiunte per vezejus, tai ir mano daiktai iskeliavo kartu  ax.gif

as cia del sekancio siuntimo jusu klausiau apie pasta, bet paskaiciau, kad i uk kvepalu negalima siusti, tai dar galvosiu kaip sekanti karta gauti doh.gif  biggrin.gif

i uk galima, is uk negalima skysciu siust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 12 08, 11:28)
i uk galima, is uk negalima skysciu siust smile.gif

tikrai galima?
na tada super thumbup.gif
nes as dar kelis kvepaliukus tureciau veliau gauti, tai aktualu siek tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 12 08, 11:45)
tikrai galima?
na tada super  thumbup.gif
nes as dar kelis kvepaliukus tureciau veliau gauti, tai aktualu siek tiek  biggrin.gif

na taip. negirdejau, kad butu ivede kokiu apribojimus ''ant dienu'' smile.gif

cia is UK ir Airijos negalima jokiu skysciu, kremu ir t.t. siusti smile.gif
Atsakyti