QUOTE(vikaliu @ 2014 12 13, 23:14)
Labas vakaras

Jungiuos prie sergančių ir slaugančių, mano dukrytė irgi 4-ta para karščiuoja ir žiaaauriai kosti

nežinau kas per išsigimę virusai šiais laikais siaučia

Tad sėdžiu namie, kaip ir kitoms sergančių vaikų mamoms "rauna srogą"

Šiandien ėjau į parduotuvę taip lėtai lėtai... atrodo taip gera lauke, kai esi priverstas tūnot namuose... et... Na bet visa kas bloga baigiasi, ane?

Oi
vikaliu užjaučiu

Labai tikiuosi, kad visi sergantys ir sveikstantys galutinai pasveiks iki gražių ir jaukių švenčių.
Mano jaunėlis jau irgi trečia diena kaip kosti, sloguoja, gerklę skauda

Vajezus, vakar vaistų pripirkau. Ir taip abu nelaiku sunegalavo, gi įvairių atsiskaitymų ir trimestrų pati pabaiga.
Man stogą rauną nuo
veiksmo, darbas-namai-ligoninė-namai-darbas. Jau nekalbu apie visokius burelius, apie privalomą užsukimą į parduotuvę ir įvairius buitinius dalykus: tvarkymasis, maisto gaminimas ir t.t. Jau kaip aš norėčiau namuose
pasėdėt, tiesiog. Svajonė. Ne tas žodis. Nieko daugiau nenoriu. Nieko. Tik tiek.
Išvažiuoju ryte iš namų 07.30, dirbu iki 15 val. o į namus pirmą kartą per dieną įžengiu kokią 19.30val. Vakar sėdėdama vos neužmigau, o tai
dasigyvenau O su tai virusais tai tikrai, mutuoja ir darosi atsparūs gana greitai. Čia kaip panašiai yra toks posakis/palyginimas/ aktualiausias klausimas XXI a. '
kiek mėsoje yra mėsos?'. Taip ir su tai virusais maždaug-
tai ar čia virusas ar jau čia mutavęs virusas?...
QUOTE(daibava @ 2014 12 13, 23:50)
Jefimovas buvo toks simpatiškas vaikinas<>
Aš dabar kaip tik 3-ią seriją žiūriu.