jo 2 tipo CD, naudoju kažkur nuo kovo mėnesio
Diapreli geriu ryte, o Metforalį 3 kartus per dieną valgydama
apetitas nesikeitė, bet man cukrus šokinėja
QUOTE(daibava @ 2015 10 01, 11:57)
jo 2 tipo CD, naudoju kažkur nuo kovo mėnesio
Labai malonu pabendrauti su zmogum turinciu panasiu bedu. As irgi jau dabar vartoju nuo pavasario diapreli ir 3 x metformina. Man irgi sokineja cukrus. Koks mazdaug buna dienos metu? Ryte? Papasakokite jei nesunku.
Beje ar isigilinote ka tas Diaprel mums daro ir ar negalvojate , kad jau geriau bazinis insulinas viena karta dienoje?
Mamai praejusia savaite namie patikrinau cukru, kelis kartus buvo 6,4-6,6. Pridave krauja is venos, ats buvo 5,9. Siandien pamatavau, vel 6,1. Ar labai sunerimti ir skubeti pas seimos gydytoja?

QUOTE(Ramce @ 2015 10 03, 09:31)
Mamai praejusia savaite namie patikrinau cukru, kelis kartus buvo 6,4-6,6. Pridave krauja is venos, ats buvo 5,9. Siandien pamatavau, vel 6,1. Ar labai sunerimti ir skubeti pas seimos gydytoja? 

nėra ko nerimauti jei turi viršsvorio, cholesterolio pasirūpinčiau svorio metimu. Sportas ir dieta.
QUOTE(Sniegas4 @ 2016 01 03, 21:49)
nėra ko nerimauti jei turi viršsvorio, cholesterolio pasirūpinčiau svorio metimu. Sportas ir dieta.
Virsvorio turi, cholesterolis labai minimaliai padidejes, trigliceridai normoj. Pries sventes tyresi, gliukoze serume 6,5. Gal visgi del sventos ramybes galetu seimos gydytoja skirti gliukozes tolerancijos tyrima...

QUOTE(Ramce @ 2016 01 04, 08:16)
Virsvorio turi, cholesterolis labai minimaliai padidejes, trigliceridai normoj. Pries sventes tyresi, gliukoze serume 6,5. Gal visgi del sventos ramybes galetu seimos gydytoja skirti gliukozes tolerancijos tyrima... 

Gali bet susitvarkius cholesteroli ir svori cukrus pakristu savaqime. Jos gaminamas insulinas sunkiai įsisavina per riebalus

Tikrai taip-as jei atsileidziu su maistu man zyyymiai didesni cukrai buna. Kai laikausi ant dietos -sumazeja naturaliai.
Reikia konsultacijos vel del mamos. Gydytoja nesiunte gliukozes tolerancijos testui, nors kuri laika rytiniai buna apie 6,5. Ikalbejau pasidaryti namie, po gliukozes praejus 2val cukrus 12,1. Cia jau labai blogai?

QUOTE(Ramce @ 2016 01 23, 11:28)
Reikia konsultacijos vel del mamos. Gydytoja nesiunte gliukozes tolerancijos testui, nors kuri laika rytiniai buna apie 6,5. Ikalbejau pasidaryti namie, po gliukozes praejus 2val cukrus 12,1. Cia jau labai blogai? 

Taip jau nėra gerai konsultacija pas endokrinologa tikrai reikalinga
Rami tema,
pas mane tik ryte būna didelis cukrus ir negaliu aš jo numažinti. nuo 19 val. nevalgau, o jis kyla. Dieną būna 5,1-6,4
pas mane tik ryte būna didelis cukrus ir negaliu aš jo numažinti. nuo 19 val. nevalgau, o jis kyla. Dieną būna 5,1-6,4
diena man irgi būna nedidelis 4,3 - 6,1
o ryte ir iki 8 pakulęs būna
o ryte ir iki 8 pakulęs būna
QUOTE(GUTE69 @ 2016 05 01, 12:02)
Rami tema,
O koks jusu tipas?

QUOTE(daibava @ 2016 05 01, 12:34)
Nezinau ar pradziuginsiu, ar nuraminsiu ar kaip tik atvirksciai, bet nesate vienos su aukstais rytiniais cukrais.
Daibava kaip suprantu turite 2 tipa, del Gutes69 nezinau. As gyvenu su 1. Ir mano rytiniai yra kosmaras. Visiskas kosmosas

Teisingiau pasakius ryte gali buti normalus(apie 6val.) bet tarp 6 ir 12 valandos visada kyla kaip as sakau 'nuo oro'. Anksciau del to labai pergyvenau, bandziau viska ka sumasciau ir ka patare gydytojas. Deja niekas negelbsti. As, kaip minejau turiu 1 tipa, tad galiu zaisti su insulinu. Tik deja kartais baisoka tai daryti. Ypac jei atsikelus cukrus buna tik 4-5 yra baisoka padauginti insulino, kad kur pakeliui su dviraciu 'nenusiverciau'