Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 14tema

Linkėjimai mergaitės iš pūguoto Stambulo doh.gif

thumbup.gif trecia dieną thumbup.gif visi šeši thumbup.gif

Krown 4u.gif
Atsakyti

renete as tau negaliu issiusti sms,pasitikrink savo pasta !!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2014 12 30, 12:30)
Linkėjimai mergaitės iš pūguoto Stambulo  doh.gif

thumbup.gif  trecia dieną  thumbup.gif  visi šeši  thumbup.gif

Krown  4u.gif

nu liskaus - ar palengvejo? biggrin.gif sveikinu wub.gif mano sesetukas irgi toliau sekmingai auga ir jau Elis parase, kad isodinimas bus rytoj ne anksciau kaip 13 h na tikslesne info ryt ryte gausiu smile.gif
Siandien lausiu vyra, kad tik gerai isitvirtintu maziukai lotuliukas.gif smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 12 30, 13:49)
nu liskaus - ar palengvejo?  biggrin.gif sveikinu  wub.gif mano sesetukas irgi toliau sekmingai auga ir jau Elis parase, kad isodinimas bus rytoj ne anksciau kaip 13 h na tikslesne info ryt ryte gausiu smile.gif
Siandien lausiu vyra, kad tik gerai isitvirtintu maziukai  lotuliukas.gif  smileysex.gif

net apsiverkiau kai Aysan pasakė,kazkoks nerealus sapnas,nenoriu net prisiminti LT.
tik pagalvok,kaip tu uzbaigsi senus metus,ir kaip tu pradesi naujus metus nestuke.gif nestuke.gif
as vis dekoju Dievuliui kad suteike galimybė man cia atvykti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2014 12 30, 12:54)
net apsiverkiau kai Aysan pasakė,kazkoks nerealus sapnas,nenoriu net prisiminti LT.
tik pagalvok,kaip tu uzbaigsi senus metus,ir kaip tu pradesi naujus metus   nestuke.gif  nestuke.gif
as vis dekoju Dievuliui kad suteike galimybė man cia atvykti  smile.gif

thumbup.gif as tai dariau nuolat budama cia wub.gif sekmes visoms merginoms dar tik planuojancioms kelione i TR bigsmile.gif vaziuojat pas profus su gera aparatura mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 30 gruodžio 2014 - 13:01
Rosita, kad manostimuliacijos visada buna netipines. Pirmus du kartus stimuliavo su mazom dozem tai net iki punkcijos nedaejau, teko viska anuliuot del nepakankamo atsako. O paskui du sekancius kartus gavau 300 vienetu tai buvo net apie 16 foliu. Turkai pasirinko trpini varianta,.
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 12 30, 13:49)
auga ir jau Elis parase, kad isodinimas bus rytoj ne anksciau kaip 13 h na tikslesne info ryt ryte gausiu smile.gif

sėkmės kuo didžiausios rytoj wub.gif 4u.gif
Atsakyti
paskaiciavau kiek sumokejau uz vaistus ir supratau, kad pardave uz pilna kaina viska tie mano fainuoliai mad.gif buvo malonus iki paskutines minutes, o tada tik uzliuliavus paeme ir pasielge kaip abariska dusia liepia gun_bandana.gif
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2014 12 30, 14:07)
sėkmės kuo didžiausios rytoj  wub.gif  4u.gif

Aciukas, ailima - tau taip pat ryt linkiu geru ziniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2014 12 30, 13:30)
Linkėjimai mergaitės iš pūguoto Stambulo  doh.gif

thumbup.gif  trecia dieną  thumbup.gif  visi šeši  thumbup.gif

Krown  4u.gif

sninga blink.gif

smagu, kad visi 6 puikiai auga
kada planuoja įsodinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2014 12 30, 15:15)
sninga  blink.gif

smagu, kad visi 6 puikiai auga
kada planuoja įsodinimą  4u.gif

net nezinau,ryt vel liepe ateiti,logiskai poryt penkta diena,bet nauji metai,siaip visiems cia laisva diena,bet tikiu kad jie dirbs smile.gif
as niekaip negaliu atsidziaugti lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti