Krevetes gaminu paprastai: atitirpinu salto vandens srove, pilu aliejaus i keptuve, dedu smulkiai pjaustyto cesnako ir raudono astraus pipiro (cia to kur dziovintas ir trintas su seklomis, nzn kaip lt, bet angliskai - flakes),,,,viska pakaitinu ant vidutines temperaturos, tada kai cesnakai pradeda ruduoti, padarau max karsti, dedu krevetes, uzbarstau juros gerybiu prieskoniu, ismaisau, uzspaudziu laimo sulciu ir patiekalas pagamintas

(dar galima kario uzbarstyti)...
Ana diena pati bandziau kepti kalmara,,,,supjausciau i ziedelius, i miltus ir i ikaitinta alieju, juros prieskoniu uzbarsciau,,,,padaziukas: pora saukstu grietines, pora saukstu majonezo, trintas cesnakas (dar geriau spaustos sultys), raudoni astrus pipirai (milteliai) ir truputis laimo sulciu,,,viska gerai ismaisyti,,(kiekis priklauso nuo to kiek zmoniu valgys).