Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos pertvarka pagal A.Gilytės "Spintologija"

QUOTE(Gemma @ 2015 05 05, 09:58)
yra jutubėj reklaminių filmukų, kaip aprengė L.Rimkevičienę, B.Nicholson. galima rasti per paiešką suvedus "spintologija".

jei kas užmatysit, įmeskit nuorodą  4u.gif

O ačiū 4u.gif
Atsakyti
Beje, kalbant apie knygas stiliaus klausimais, man visai patiko šita: http://www.amazon.co...ailpage_o06_s00
Angliškai, tiesa. Bet yra pakankamai išsamių patarimų dėl atskiro tipo rūbų pasirinkimo, kas tinka skirtingo tipo figūroms, kaip vizualiai ką ilginti/siaurinti ir pan. balansuoti. Nemažai dalykų žinojau ar buvau pastebėjusi ant savęs (kaip veikia skirtingi kirpimai), bet buvo ir man naujų vertingų pastebėjimų, susijusių su žaidimu kūno proporcijomis.
Atsakyti
Gal kuri jau turite Gilytes kalendoriu? Ar vertas demesio? Ar ji galima isigyti tik is jos psl? Nes siuntimas toks brangus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 11 13, 10:13)
Gal kuri jau turite Gilytes kalendoriu? Ar vertas demesio? Ar ji galima isigyti tik is jos psl? Nes siuntimas toks brangus  doh.gif

Turiu. Pirkau akre uz 70 eur ur dave. Nieko vertas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 12 26, 16:45)
Įdomu, kiek tų knygų buvo prispausdinta, nes visur išparduota. biggrin.gif

Man keisčiausia buvo, kai užvakar pamačiau šią knygą Ozo Salamanderyje šalia pėdkelnių ir priemonių batams prižiūrėti biggrin.gif Toks ale extra pirkinukas biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau, ar į temą, bet ir Ikonos kalendorius ne kažką... Jei nebūčiau gavus dovanų, tikrai gailėčiau tų 10 EUR. doh.gif
Kažkaip tikėjosi rasti patarimų, ką kada pirkti ar kažką panašaus. O čia tik po citatą kas mėnesį ir krūva reklamų. schmoll.gif
Atsakyti
O, tiesa, kaip pati Ikona kaip mados/stiliaus zurnalas? Yra kas vertingo ar tik graziai pateikta daug reklamos? 4u.gif
Atsakyti
Buvau įsigijus vasarą tą Ikoną, kai tik išleido pirmą tiražą. Man 25 metai tai supratau kad aš jam bent 10mčia metų per jauna. Labai daug gyvenimiškų istorijų. Reklamos įprastai kaip visur. Perskaičius gal pusę nunešiau į darbą, nors ir bendradarbėm nelabai patiko.
Atsakyti
Reklamu daug, bet jos grazios. Bandyta daryti kazkas panasaus i Vogue - tiek dizaino, tiek stiliaus prasme. Man asmeniskai patiko foto ir stilius, bet i pabaiga nusibodo brukami produktai. Net ir straipsniuose ar interviu aiskiai jaucias reklama. Nors pati dirbu su pardavimais, bet cia jau perspausta. Cia kalbu apie antra numeri. Pirmojo neskaiciau.
Atsakyti