Beje, kalbant apie knygas stiliaus klausimais, man visai patiko šita: http://www.amazon.co...ailpage_o06_s00 Angliškai, tiesa. Bet yra pakankamai išsamių patarimų dėl atskiro tipo rūbų pasirinkimo, kas tinka skirtingo tipo figūroms, kaip vizualiai ką ilginti/siaurinti ir pan. balansuoti. Nemažai dalykų žinojau ar buvau pastebėjusi ant savęs (kaip veikia skirtingi kirpimai), bet buvo ir man naujų vertingų pastebėjimų, susijusių su žaidimu kūno proporcijomis.
Nežinau, ar į temą, bet ir Ikonos kalendorius ne kažką... Jei nebūčiau gavus dovanų, tikrai gailėčiau tų 10 EUR. Kažkaip tikėjosi rasti patarimų, ką kada pirkti ar kažką panašaus. O čia tik po citatą kas mėnesį ir krūva reklamų.
Buvau įsigijus vasarą tą Ikoną, kai tik išleido pirmą tiražą. Man 25 metai tai supratau kad aš jam bent 10mčia metų per jauna. Labai daug gyvenimiškų istorijų. Reklamos įprastai kaip visur. Perskaičius gal pusę nunešiau į darbą, nors ir bendradarbėm nelabai patiko.
Reklamu daug, bet jos grazios. Bandyta daryti kazkas panasaus i Vogue - tiek dizaino, tiek stiliaus prasme. Man asmeniskai patiko foto ir stilius, bet i pabaiga nusibodo brukami produktai. Net ir straipsniuose ar interviu aiskiai jaucias reklama. Nors pati dirbu su pardavimais, bet cia jau perspausta. Cia kalbu apie antra numeri. Pirmojo neskaiciau.