prisiko i dusia ir isejo..ach ponia Handan...
QUOTE(Mockava @ 2014 12 30, 19:12)
Negaliu suprasti žmonių "darančių gero" kitiems tokiu būdu, kaip kad ponia Handan .....
Pavydas
O aš vat žiūriu serialą ir mąstau, kuo ta Cemre tokia ypatinga, kad dėl jos taip vyrai alspta. na ji graži, bet juk po to ne grožis matomas. Kokios jos charakterio savybės taip traukia vyrus?
O Bariš ir Giuney?
QUOTE(Lux @ 2014 12 30, 22:15)
O aš vat žiūriu serialą ir mąstau, kuo ta Cemre tokia ypatinga, kad dėl jos taip vyrai alspta. na ji graži, bet juk po to ne grožis matomas. Kokios jos charakterio savybės taip traukia vyrus?
Dzemres smakras kazkaip ne per viduriuka, ar ne? O siaip ji tokia rami, atsidavusi, kai myli, uzjaucianti, gal del, nezinau
Kai Banu pakviete ja i jachta, jau primeciau, kad isplauks dviese, jau galvojau, kad susimus, i vandeni imes ir pan. Labai issigandau
Nekaltumas, švelnumas, sugebėjimas isklausyti, draugiskumas, noras padėti, paprastumas, mokėjimas bendrauti, ištikimybe, mokėjimas myleti ir t.t. ja išskiria iš daugumos seriale rodomu moterų, tas turbūt ir traukia vyrus...Kai turi tiek daug teigiamu savybių, išvaizda tikrai nebe pirmoji vietoj palieka...
Čia mano nuomone
Čia mano nuomone
QUOTE(Mockava @ 2014 12 30, 18:12)
Negaliu suprasti žmonių "darančių gero" kitiems tokiu būdu, kaip kad ponia Handan .....
As irgi niekada taip nedaryciau. Bet atmetus pavyda ir siaip viska, tai moteriskei akis atvere. O gal ji tik padekotu uz toki atviruma.