Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 3

QUOTE(Lux @ 2015 01 07, 21:10)
Jis ieško, kas jį tikrai mylėtų. Džemre meilė buvo netikra , Banu jis tik užgaida, tikisi, kad Melda jį iš tikrųjų mylės. Žiūrėsim, kas bus toliau ax.gif

Sakot? g.gif o aš manau, kad ji tikriausia jo meilė, ,,giunėjiška" meilė. Juk nei dėl vienos moters (lig šiol) jis taip nereaguoja. Na, bet kaip sakot, bus matyt toliau, o ypač kad liko ne tiek ir daug unsure.gif kaip gaila, kad pasibaigs, įdomu ką po to rodys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanelis: 07 sausio 2015 - 21:57
Aš irgi prie tų kurios netiki Giunėjaus meile Džemre... Aš iš viso nežnau, ar jis moka mylėti... Nors iš kitos pusės niekas negali mylėti vienodai, kiekvienas mes mylime savaip taigi ir tikimės meilės pagal savus lūkeščius... Taip ir Giunėjus, jis myli savaip, skaudindamas, išduodamas, parduodamas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 08 sausio 2015 - 00:57
Lux, manau, turejo omenyje, kad meile, kuria Guniejui jaute Dzemre, taip pat nebuvo tikra, t.y. kad jo niekas taip ir nemylejo is tikruju. Ir as su ja sutinku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 01 08, 09:06)
Lux, manau, turejo omenyje, kad meile, kuria Guniejui jaute Dzemre, taip pat nebuvo tikra, t.y. kad jo niekas taip ir nemylejo is tikruju. Ir as su ja sutinku  smile.gif

drinks_cheers.gif as taip pat....
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2015 01 07, 22:56)
Sakot? g.gif o aš manau, kad ji tikriausia jo meilė, ,,giunėjiška" meilė. Juk nei dėl vienos moters (lig šiol) jis taip nereaguoja. Na, bet kaip sakot, bus matyt toliau, o ypač kad liko ne tiek ir daug unsure.gif kaip gaila, kad pasibaigs, įdomu ką po to rodys g.gif

QUOTE(Milagra @ 2015 01 08, 10:06)
Lux, manau, turejo omenyje, kad meile, kuria Guniejui jaute Dzemre, taip pat nebuvo tikra, t.y. kad jo niekas taip ir nemylejo is tikruju. Ir as su ja sutinku  smile.gif

Taip, aš tą turėjau omeny. Giunėjus labai pavydi Kuziejui, kad jį taip stirpiai myli Džemre ir pasiruošusi kovoti dėl jų meilės, o dėl meilės Giunėjui ji nekovojo. Nutrūko santykiai ir ji daugiau nieko nedarė, kad jie atsinaujintų.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 01 08, 10:06)

aaa, jūs apie Džemrės meilę, na jo, su tuo ir aš sutinku smile.gif
----
visai ne į temą lotuliukas.gif per TV3 reklamuoja naują turkų serialą, tai man jų anonsas taip ,,pakvipo" meksikietiška muilo opera lotuliukas.gif įdomu koks jis iš tiesų, gal reiks ,,užmest" viena akim g.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 01 07, 14:27)
Na tikrai nesuprantu po Serefo sumusimo, kas Kuzejuje jus zavi? Kivancas taip, bet Kuzejus...Ir dar isgama issigimeliu vadina Serefa!!!
Papildyta:
Ir dar motina isniekins!!! Siaubas!
Dzin jam ir vaikas mazas ir t.t.

Man patinka filme Kuzejus, neduok D realybeje toki vyra tureti. Patinka filmo siuzetas, kad nera meile seile, nemegstu tokiu.
Bet vakar serijoje ir Kuziukas perlenke lazda. Matai, isdave ji. Nei Demet, nei Serefas nera jo antra puse. Isdave doh.gif Net nesiklauso, nors paklausytu, o tada i nosi duotu, o dabar? Visiskas besmegenis. Atsilikelis lotuliukas.gif

Su tais motina isniekinsiu tai isvis doh.gif Visiskas nesitvardymas prie tevo busimos zmonos, jos vaiko. Brrrr schmoll.gif

Kad ir myleciau, bet Dzemres vietoj man protas paimtu virsu. Nei pakalbesi su juo normaliai, i klausimus atsako tik tada, kai pats nori. Nu nezinau nezinau schmoll.gif Bet filme vis tiek man patinka i ji ziureti wub.gif

QUOTE(atverklanga @ 2015 01 07, 17:07)
Kazin, kiek tai Meldai metu... Atrodo gerokai vyresne uz Giuneju  ax.gif

Antipatiska ji ne tas zodis schmoll.gif

Dar ziurint stebejausi del Samio busimos zmonos. Man ir cia protas paimtu virsu tongue.gif Tik susipazino, o jau turi tampytis po teismus, tik ir girdi, kad kazkoks Ferhat kazka nuzude, kazkas dar nuzude, tas papjaus ir t.t. Begciau kuo toliau. Cia suzadetuves vyksta, o sunus zaibais svaidosi.

Dabar apie Demet. Ziuredama pagalvojau, kad labai pakeistas aktores personazas. Dabar jau tokia geriete sventuole, o kaip susipazino? Ali su draugeliais bare sutiko tris mergas, pirma nakti jau nusitempe i lova. Po to veliau K klausdavo Ali, ar jie rimtai, ar tik smaginasi smile.gif Cia tik pries Ali mirti ja pradejo daugiau rodyti ir jau kaip geriete.

Zeynep be komentaru, galetu ja kas priploti, nes jei ji tik gris i Italija, tai per maza jai bausme schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2015 01 08, 11:02)
Bet filme vis tiek man patinka i ji ziureti  wub.gif

Vat būtent, žiūrėti į jį patinka, nes herojų įkūnija Kivanč, bet jei būtų kitas aktorius nežinau ar patiktų.

Dar ziurint stebejausi del Samio busimos zmonos. Man ir cia protas paimtu virsu tongue.gif Tik susipazino, o jau turi tampytis po teismus, tik ir girdi, kad kazkoks Ferhat kazka nuzude, kazkas dar nuzude, tas papjaus ir t.t. Begciau kuo toliau. Cia suzadetuves vyksta, o sunus zaibais svaidosi.

Aš jos irgi nesuprantu, bėgčiau kiek kojos neša. Būtų Sami turtingas gražuolis, sakytum dėl pinigų ar meilės, o dabar. Tiek problemų ant galvos. Dar man labai patiko, kai Kuzey išėjus ir sužadėtinei pakomentavus Kuzey būdą Sami pasakė - taip, jis ramaus būdo lotuliukas.gif o po to parlėkė su žiniom apie muštynes priešais mažą vaiką doh.gif

Dabar apie Demet. Ziuredama pagalvojau, kad labai pakeistas aktores personazas. Dabar jau tokia geriete sventuole, o kaip susipazino? Ali su draugeliais bare sutiko tris mergas, pirma nakti jau nusitempe i lova. Po to veliau K klausdavo Ali, ar jie rimtai, ar tik smaginasi smile.gif Cia tik pries Ali mirti ja pradejo daugiau rodyti ir jau kaip geriete.

Man šita vieta irgi keista. Dabar ji tokia teisinga, tvarkinga nekalta mergelė. Ir su Ali rimto draugavimo ar beprotiškos meilės ten nebuvo.
Atsakyti
Bet vakar serijoje ir Kuziukas perlenke lazda. Matai, isdave ji. Nei Demet, nei Serefas nera jo antra puse. Isdave  doh.gif Net nesiklauso, nors paklausytu, o tada i nosi duotu, o dabar? Visiskas besmegenis. Atsilikelis lotuliukas.gif

O kiek laiko jau praėjo po Ali mirties...Na gi niekas negedi amžinai, tuo labiau jauna moteris. Man ši vieta kvepia "muilu".

Dar ramybės neduoda Samis biggrin.gif Visos pakęsti negali Handan dėl to, kad leido Kuzėjui prisiimti svetimą kaltę, bet Samio, kuris įdavė ginklą Giunėjui, kad nužudytų Ferhadą, nepeikia nei viena. Juk Samis puikiai suvokė, kad jei Giunėjus nužudys Ferhadą, taps žmogžudžiu ir sės į kalėjimą. Na, nežinau ar toks elgesys tėviškas g.gif Nelimpa man Samis net ir pasikeitęs.

Ir Handan jau ima erzinti dėl perspausto vaidinimo - gal ji teatro aktorė ir todėl tos mimimos tokios išraiškingos. Jos tiktų teatro scenoje, kur žiūrovams, sėdintiems toliau, reikia ypatingai išraiškaus veido, kad įskaitytų visas emocijas, bet čia, ekrane, ji man labai nenatūraliai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2015 01 08, 09:02)
visai ne į temą lotuliukas.gif per TV3 reklamuoja naują turkų serialą, tai man jų anonsas taip ,,pakvipo" meksikietiška muilo opera lotuliukas.gif įdomu koks jis iš tiesų, gal reiks ,,užmest" viena akim g.gif

Aha, ir as ka tik anonsa maciau, tai ir man pakvipo. Bet gal taip nera, nezinau.

QUOTE(vemvet @ 2015 01 08, 09:02)
Man patinka filme Kuzejus, neduok D realybeje toki vyra tureti. Patinka filmo siuzetas, kad nera meile seile, nemegstu tokiu.
Bet vakar serijoje ir Kuziukas perlenke lazda. Matai, isdave ji. Nei Demet, nei Serefas nera jo antra puse. Isdave  doh.gif Net nesiklauso, nors paklausytu, o tada i nosi duotu, o dabar? Visiskas besmegenis. Atsilikelis lotuliukas.gif

Su tais motina isniekinsiu tai isvis  doh.gif Visiskas nesitvardymas prie tevo busimos zmonos, jos vaiko. Brrrr schmoll.gif 

drinks_cheers.gif

Del tos motinos isniekinimo. Mano nuomone, tai tiesiog eiline verteju kliurka. Paeme ir isverte keiksmazodi paraidziui smile.gif Kazkodel tik viena is daugelio, kuriuos isbere Kuzey. Kitu, matyt, isvis nesuprato biggrin.gif Yra ir rusiskas analogiskas is j raides, bet argi ji vercia kas nors tiesiogiai doh.gif Ziauriai nuskambejo. Galejo tiesiog eilini karta su atsilikeliais prasisukti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 08 sausio 2015 - 10:28
QUOTE(Ukmė @ 2015 01 08, 11:25)
Ir Handan jau ima erzinti dėl perspausto vaidinimo - gal ji teatro aktorė ir todėl tos mimimos tokios išraiškingos. Jos tiktų teatro scenoje, kur žiūrovams, sėdintiems toliau, reikia ypatingai išraiškaus veido, kad įskaitytų visas emocijas, bet čia, ekrane, ji man labai nenatūraliai atrodo.

Jos tas susiraukęs veidas tikrai nenatūralus, perspaustas vaidinimas. Tik eisena smulkiais žingsneliais palinkus į priekį gera biggrin.gif Tokiai šluostei tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ukmė @ 2015 01 08, 09:25)
bet Samio, kuris įdavė ginklą Giunėjui, kad nužudytų Ferhadą, nepeikia nei viena. Juk Samis puikiai suvokė, kad jei Giunėjus nužudys Ferhadą, taps žmogžudžiu ir sės į kalėjimą.

Taip, ziauri sita vieta. Bet jis lyg sake "Apgink broli" ar ne? O ne "Nuzudyk Ferhata". Butu padares ta pats, bet, deja, negalejo.

Handan man irgi labai neitikinamai vaidina, tiksliau gal perdaug itikinamai lotuliukas.gif Perspautos ir tos mimikos, ir ta eisena, ir visa kita. Nepatinka man si aktore. Kaip is kokio animacinio filmuko.
Atsakyti