Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Taurė @ 2014 12 13, 04:52)
Panos, ar domintu jus galimybe atsiskaitineti paypal ? Galvoju isivest, nes vis dazniau gaunu prasymus atsiskaityti paypal. Jei zinociau, kad yra nemazai norinciu, kodel gi ir nepadarius  smile.gif

Turiu ir naudoju, jei baksais atsiskaitinet, man labai tiktu smile.gif

Aciukas uz prekyte, mums labai tiko ir patiko, noreciau savo princesei ir didesne tokia pat uzsakyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 4 drugeliai: 13 gruodžio 2014 - 08:32
ir as paypal turiu wink.gif atsiskaityciau juo smile.gif

aciu mergiukai labai uz siunta 4u.gif viskas tiko!!!! timberlandai superiniai, carters fleesiukai wub.gif ir visa kita smile.gif
Atsakyti
Man netiktu, neturiu paypal ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 12 13, 04:52)
Panos, ar domintu jus galimybe atsiskaitineti paypal ? Galvoju isivest, nes vis dazniau gaunu prasymus atsiskaityti paypal. Jei zinociau, kad yra nemazai norinciu, kodel gi ir nepadarius  smile.gif

Man labai tiktu.
Atsakyti
Man tiktu paypal 4u.gif
Atsakyti
As irgi neturiu paypal
Atsakyti
Damos, isiskaitykit i Taures posta - paypal siulomas kaip vienas is atsiskaitymo budu, kas jo neturit, ir toliau mokesit po senovei, aktualu nuomone tu, kurios ji turi.
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 12 12, 16:11)
Ai, o to batuoto katino foto aulas vis tik atrodo per platus, bet gal natūroje viskas ok Katinui  mirksiukas.gif  Apačioj batai gražuoliai ax.gif

taip, gyvai irgi platokas, bet man sueis, o jeigu atsibos, tai nešiu siaurint, nes labai patogūs, o ir labai nemėgstu prie kelnių aptemptų batų biggrin.gif

QUOTE(Pum@ @ 2014 12 12, 19:12)
O moderns zemesnis liemuo nei curvu modelio?  g.gif

taip, žemesnis 4u.gif

QUOTE(birute.k @ 2014 12 12, 19:36)
Klausimas batuotam katinui smile.gif
Ar jie tiktų plačiai pėdai?Ir ar patogu tas užtrauktukas gale?

prilipo man vardas biggrin.gif mano pėda nėra plati tai man pats tas tokie batai, sakyčiau tiktų platesnei nebent imant šiek tiek didesnį dydį g.gif Užtrauktukas sunkiai pasidavė kai matavausi, bet vakar jau geriau, gal įgudau. Senokai norėjau batų su užtrauktuku gale tai man viskas tinka smile.gif

Mergaitės nenupirko man striukės su koduku, bet jau galvoju ar man vis dar JOS reikia? ta prasme striukės trumpesnės negu iki kelių bet dengiančios užpakalį reikia, bet ar šis pasirinkimas geras? spalva man tokia nepraktiška atrodo, o daugiau M dydžių nebelikę... g.gif

http://www.uniqlo.co...ht-down/coats/|

Gal kas netyčia užmetėt kažką panašaus būtinai su kapišonu, už panašią ar geresnę kainą? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 13 gruodžio 2014 - 09:45
o mokant per paypal, yra kokie papildomi mokesčiai darant tarptautinius pavedimus? nes dabar tenka vest pinigus iš belgiškos sąskaitos į lietuvišką ir tik tada galiu apsimokėt sąskaitas, gal su paypal paprasčiau būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 12 13, 09:42)
o mokant per paypal, yra kokie papildomi mokesčiai darant tarptautinius pavedimus? nes dabar tenka vest pinigus iš belgiškos sąskaitos į lietuvišką ir tik tada galiu apsimokėt sąskaitas, gal su paypal paprasčiau būtų g.gif

Absoliuciai jokio mokescio nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2014 12 13, 09:52)
Man netiktu, neturiu paypal  ax.gif

As irgi neturiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 12 13, 09:42)

tikrai paprasciau, del mokesciu jei yra, tai tikrai nedideli, gal kas pakomentuos.
Sistema pati konvertuoja valiutas ir del to nereikia sukti galvos.
Dar vienas aspektas, Taure nereiks veluojancioms saskaitu perskaiciuot, kai darysit pavedima, skaiciuos tos dienos kursu:)

As turiu PayPal ir man tinka juo moketi smile.gif
Atsakyti