Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Gafsa @ 2014 12 15, 16:18)
Jep. Arba Victoria B. Žodziu, ne tokia kaip Pikul su Jakutiene  lotuliukas.gif

nestumk - tos su hermes originalais vaikšto, draugų dovanotais, čia tau ne kažkokia century21 dešovka
Atsakyti
Junkites prie Drugstore wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2014 12 15, 16:27)
nestumk - tos su hermes originalais vaikšto, draugų dovanotais, čia tau ne kažkokia century21 dešovka

Cit.
Atsakyti
O mano akimis žiūrint šalikėlis 19-etei tai nelabai dovana gera... Aš jau geriau rankinę siūlyčiau.
Atsakyti
junkites prie sierros 4u.gif
Atsakyti
Mano duktereciai 20, gyvena uzsienyje ir ji tas pats tarpinis variantas tarp fyfos ir moksliukes..salikelis nelabai ja nudziugintu..rankinukus irgi renkasi labai priekabiai ..sakyciai tokius daiktus galima dovanoti tik gerai pazystant zmogu arba pries tai pasitarus... g.gif
man uosviene nuolat salikelius perka...siaubas..nei vieno nenesioju..pamarinuoju spintoj metus kol pamirsta ir paskui atiduodu kam nors tongue.gif
Atsakyti
Geriausia dovana, nors ir labai banali, - cekis, nusipirks mergina ka nori pati.
Atsakyti
klausykit, ar yr norinciu Bathandbody zvakiu? g.gif as kaip tormazas, kai norejau - negalejo nupirkt..tada jau nebenorejau, daba vel uzsimaniau doh.gif

matau kaina 3-wick zvakiu 12 doleriu. dar turiu koda -20% ax.gif iseitu po 9,6
bet noretusi pasidalyt shipa su kuom nors rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2014 12 15, 17:56)
Geriausia dovana, nors ir labai banali, - cekis, nusipirks mergina ka nori pati.

O man nieko negali būti blogiau, nei gauti dovanų čekį biggrin.gif pati blogiausia dovana ever biggrin.gif ypač kalėdoms smile.gif jau tada 100 kart geriau pinigai, nei prisirišimas prie parduotuvių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkas @ 2014 12 15, 18:08)
klausykit, ar yr norinciu Bathandbody zvakiu? g.gif as kaip tormazas, kai norejau - negalejo nupirkt..tada jau nebenorejau, daba vel uzsimaniau doh.gif

matau kaina 3-wick zvakiu 12 doleriu. dar turiu koda -20% ax.gif iseitu po 9,6
bet noretusi pasidalyt shipa su kuom nors rolleyes.gif

O tu kiek jami? As lyg ir noriu, lyg ir nezinau. Viena gal imciau.
Atsakyti
eikit i uniqlo golfu po 7$ rinktis, sijonu po 14, pirmadienis-pasikeite akciju asortimentas.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 12 15, 19:15)
O tu kiek jami? As lyg ir noriu, lyg ir nezinau. Viena gal imciau.

nu 2 pajamciau
Atsakyti