Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Carlin @ 2014 12 11, 20:12)
aš tai mielai miegočiau  cool.gif  bet turiu namie egzempliorių, kuri nei dieną, nei naktį miegot nenori biggrin.gif vat nenori ir taškas biggrin.gif pirmą augindama nežinojau kas yra bemiegės naktys, o dabar nebeatsimenu ką reiškia numigti kokias 4 val neprabudus biggrin.gif bet jau atrodo ir nebereik to miego  lotuliukas.gif

Jau supratau, kad leliukai miegot neleidzia wub.gif

QUOTE(Gafsa @ 2014 12 11, 20:35)

https://www.sierratr...-women~p~7140g/  darausi priklausoma nuo to brand'o biggrin.gif

Del kokybes neabejoju, bet kiek ziuriu man visos sieros fotkes tokios nefotogeniskos unsure.gif ypatingai sita monekene su sliopkem... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Master @ 2014 12 11, 20:39)
o koki dydi pirkot? ar atitinka dydis? juoda ar olive?

Ėmiau L, olive spalvos. Blaškiausi tarp M ir L, bet neapsirikau paėmusi L, nes mano krūtinė didelė. O dėl to įkypo sudygsniavimo ant mano XS sėdynės neatrodo plati.
Šiaip labai liuks striukė good.gif
Atsakyti
Aciu Taurei ir komandai uz TH maikutes mb. Dydi pataikiau, tai ko reikia, kokybe nenuvyle. Aneritai sirdingai aciu uz padalinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pe_leda @ 2014 12 11, 22:48)
Ėmiau L, olive spalvos. Blaškiausi tarp M ir L, bet neapsirikau paėmusi L, nes mano krūtinė didelė. O dėl to įkypo sudygsniavimo ant mano XS sėdynės neatrodo plati.
Šiaip labai liuks striukė  good.gif

as irgi blaskiausi tarp M ir L irgi nusipirkau, L olive, tikiuosi nebus didele smile.gif Bet siandien issigandau, kai gavai uniqlo megstinuka L dydzio - labai labai didelis doh.gif tai dabar del paltuko bijau smile.gif o Kaip ta olive spalva, nes kiek perziurejau foto ivairiuose puslapiuose, tai labai jau skirtingai visur ta spalva atrode g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 12 11, 21:21)
Man tai neverti tokios kainos.

Taip, netikrinti, nes pas Taure tik dabar rytas, o naktim zmones miega.

Ne batams, o bootsams.

Na taip 4u.gif ar uzsakytumete?
Atsakyti
QUOTE(Master @ 2014 12 11, 21:52)
as irgi blaskiausi tarp M ir L irgi nusipirkau, L olive, tikiuosi nebus didele smile.gif Bet siandien issigandau, kai gavai uniqlo megstinuka L dydzio - labai labai didelis  doh.gif  tai dabar del paltuko bijau smile.gif o Kaip ta olive spalva, nes kiek perziurejau foto ivairiuose puslapiuose, tai labai jau skirtingai visur ta spalva atrode g.gif

O kokia kaina sitas striukes, merginos buvot nukovę?
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2014 12 11, 18:25)
Noriu padėkoti už pirkinukus,viskas labai liuks, tik paltuką nusididinau.
Gal kuri pirko tokią ar panašią striukę S dydį  ir norėtų keisti į didesnę M dydžio? Labai smagi striukytė 4u.gif 
Keisčiau M į S:

Rimule, su kokiais ismatavimais pirkote M ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Master @ 2014 12 11, 20:52)
as irgi blaskiausi tarp M ir L irgi nusipirkau, L olive, tikiuosi nebus didele smile.gif Bet siandien issigandau, kai gavai uniqlo megstinuka L dydzio - labai labai didelis  doh.gif  tai dabar del paltuko bijau smile.gif o Kaip ta olive spalva, nes kiek perziurejau foto ivairiuose puslapiuose, tai labai jau skirtingai visur ta spalva atrode g.gif

Labai graži spalva. Ir flysiukas ant rankogalių jaukus toks... ax.gif
Žodžiu, liuks pirkinys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2014 12 11, 22:57)

~89$
Papildyta:
QUOTE(pe_leda @ 2014 12 11, 22:58)
Labai graži spalva. Ir flysiukas ant rankogalių jaukus toks...  ax.gif
Žodžiu, liuks pirkinys  wub.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2014 12 11, 20:57)

Aš jau nepagavau už 89$, ėmiau už 99$...
Atsakyti
As megeja lakuotos. Rankinukus pagrinde tik lakuotus perku, batu irgi turiu. Ir stiliukas mano tokis kaip tu batu. Nu laukiu, ziuresiu gyvai ar atitinka kaina g.gif
Papildyta:
Pasidariau shopingo terapija, nes mb ziauriai sunervino. Kai pasimatavau sukne, pirkta naujakui. Sako einu viedro ieskot melzejai gun_bandana.gif
Susinervinau, nusipirkau dar 7 suknes ir 2 batelius unsure.gif Gal bent su viena is ju nepriminsiu melzejos cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 12 11, 20:46)
Jau supratau, kad leliukai miegot neleidzia  wub.gif
Del kokybes neabejoju, bet kiek ziuriu man visos sieros fotkes tokios nefotogeniskos  unsure.gif ypatingai sita monekene su sliopkem...  blush2.gif

protingas žmogus neperka prieš tai nepagooglinęs vaizdų ir nepaknisęs gamintojo puslapio.
sierros stiprioji pusė ir yra tos fotkės- ten daugybė itin aukštos kokybės drapanų labai žemom kainom, ir ne bet kokių gamintojų... reikia tik pasidomėt giliau.
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2014 12 11, 21:11)
As megeja lakuotos. Rankinukus pagrinde tik lakuotus perku, batu irgi turiu. Ir stiliukas mano tokis kaip tu batu. Nu laukiu, ziuresiu gyvai ar atitinka kaina  g.gif
Papildyta:
Pasidariau shopingo terapija, nes mb ziauriai sunervino. Kai pasimatavau sukne, pirkta naujakui. Sako einu viedro ieskot melzejai  gun_bandana.gif
Susinervinau, nusipirkau dar 7 suknes ir 2 batelius  unsure.gif Gal bent su viena is ju nepriminsiu melzejos  cry.gif

nupirk jam po egle http://www.amazon.co...keywords=alpaca
Atsakyti