Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 15

QUOTE(speedy @ 2015 03 17, 10:47)
O ten yra dizainas  g.gif

gražios viduj plastmasės:)))
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 03 17, 06:34)
Nei jos prastos nei ką...... tiesiog dedamos pigesnės detalės kad būtų prieinamos visiems vartotojams kuriems Vokiški modeliukai per brangus....

QUOTE(speedy @ 2015 03 17, 07:42)
Normalios, o atsižvelgiant į kainą - labai geros.

Ačiū už ats., tai negalvoti, kad jau lenkuose rinkta tai pareis po pusmečio ar metu? Norisi daikto greičiau, naudočiuos ir ramu būtų, nereikėtų taupyti, ilgai laukti.. Ką rekomenduotumėte iš pilnai įmontuojamų,60cm? Programų gausos nereikia, gal tik pusinė užkrova norėtųsi kad būtų. Žiūrėjau išgirtą siemens SN66L081EU, bet jau senokas modelis kaip suprantu.

Kokia jūsų nuomonė jei pirkti iš atvežtinių iš vokietijos? defektuotų ar naudotų ? g.gif
Atsakyti
Gal galit padeti issifruoti programas kuri ka reiskia, ir kaip nustayti vieno stalciaus plovima? pirkau vezta is vokieciu, naudojimosi instrukcijos nera doh.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 03 14, 18:33)
Pagamino šalies- Viekietijos tada galima žiūrėti kokia Lenkija...pvz SIEMENS SN66L081EU

Va ir aš šitą Siemensiuką nusižiūrėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2015 03 17, 14:50)
Gal galit padeti issifruoti programas kuri ka reiskia, ir kaip nustayti vieno stalciaus plovima? pirkau vezta is vokieciu, naudojimosi instrukcijos nera  doh.gif  biggrin.gif
user posted image

Čia nėra tokios funkcijos.
Papildyta:
QUOTE(vaidra @ 2015 03 17, 15:19)
Va ir aš šitą Siemensiuką nusižiūrėjau  ax.gif

SN66L081EU - geras modelis (jau antra karta) - problemų negirdėjau.
Tiesiog labai čia šurmulį kai kas kelia .... Lenkija-ne Lenkija rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 17 kovo 2015 - 13:34
QUOTE(speedy @ 2015 03 17, 13:32)
Tiesiog labai čia šurmulį kai kas kelia .... Lenkija-ne Lenkija rolleyes.gif

Jei čia man taikot, tai prie ko čia šurmulys - buvo klausimas ir atsakymas. Iškilo toks klausimas natūraliai, nes kiek žmonės įdeda nuorodų ar klausimų tai visur sakot ojj lenkija, imkit geriau vokietį.. o dabar sakot ir lenkija visai gerai. atrodo kad jei neiesko kuo pigiau tai patariat tik brangiausias indaploves ir būtinai vokietijoje rinktas.
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2015 03 17, 16:21)
Jei čia man taikot, ....visur sakot ojj lenkija, imkit geriau vokietį..

1. o jeigu ne Jums (ir apskritai nelabai Jūsų pasisakymus stebiu) g.gif
2. o jeigu AŠ to "ojj ..." neakcentuoju g.gif
Tai kokių gi čia vėjų būsite prirašiusi miela ponia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute320 @ 2015 03 17, 11:30)
Ačiū už ats., tai negalvoti, kad jau lenkuose rinkta tai pareis po pusmečio ar metu? Norisi daikto greičiau, naudočiuos ir ramu būtų, nereikėtų taupyti, ilgai laukti.. Ką rekomenduotumėte iš pilnai įmontuojamų,60cm? Programų gausos nereikia, gal tik pusinė užkrova norėtųsi kad būtų. Žiūrėjau išgirtą siemens SN66L081EU, bet jau senokas modelis kaip suprantu.

Kokia jūsų nuomonė jei pirkti iš atvežtinių iš vokietijos? defektuotų ar naudotų ?  g.gif

Nepirkite senų indaplovių jos tirai nėra ekonomiškos ....
Siemens SN66L081EU asmeniškai keisčiau į modeliuką jau vokišką BOSCH SMV48M30EU ...jai žiūrėti Lenkiška tada BOSCH SMV53L50EU neperdėta plovimo programomis tik be trečio stalčiau.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 17 kovo 2015 - 14:58
QUOTE(Kikker @ 2015 03 17, 16:56)
Nepirkite senų indaplovių jos tirai nėra ekonomiškos ....
Siemens SN66L081EU asmeniškai keisčiau į modeliuką jau vokišką BOSCH SMV48M30EU  ...jai žiūrėti Lenkiška tada BOSCH SMV53L50EU neperdėta plovimo programomis tik be trečio stalčiau.....

"Geležinė" logika: arba pirkite tą kur siūlau (vokietijoje gamintą, be naujų programų ir brangią) arba kitą, mažiau galinčią (lyginant su SN66L081EU) bet kainuojančia panašiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 03 17, 15:19)
"Geležinė" logika: arba pirkite tą kur siūlau (vokietijoje gamintą, be naujų programų ir brangią) arba kitą, mažiau galinčią (lyginant su SN66L081EU) bet kainuojančia panašiai  doh.gif

Pirkite tokį produktą kuriomis funkcijomis naudositės net ne tomis į kurias žiūrėsite.....
Jau geriau mažiau pribonbasų bet ne su plastmasinių vidumi....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 03 17, 17:27)
Pirkite tokį produktą kuriomis funkcijomis naudositės net ne tomis į kurias žiūrėsite.....
Jau geriau mažiau pribonbasų bet ne su plastmasinių vidumi....

o tai savo brukamam modeliui SMV53L50EU dugną pati pakeičiate?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 03 17, 15:33)
o tai savo brukamam modeliui SMV53L50EU dugną pati pakeičiate?

Aš nebruku ir parašiau aiškiai, kad jEi imti Lenkija, tai SMV53L50EU, bet ne SIEMENS SN66L081EU, tada jau geriau Vokišką BOSCH SMV48M10EU bet jau vartotojas ras tas programas kurias minėjo....
Atsakyti