Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip palikti...meilužį

QUOTE(Tytkininke @ 2015 01 20, 13:02)

O dabar susimastau, kad labiausiai man gaila jo zmonos - manes jis nors nemulkino. Ir ta santuoka, manau, nori issaugoti tik del patogumo... Na, nesididziuoju tuo, ka padariau, bet kitavertus, kaip jau sakiau praeituose postuose, neistikimybe toj ju seimoj - ne naujiena (labai taikliai pasake viena forumiete -  yra milijonas seimu, gyvenanciu nuo vieno neistikimybes skandalo iki kito ir nugyvena kartu 50 metu - cia tik top tokia unsure.gif )

kokia jūs kvaila. Labiausia mulkinta ir esat jūs. Labiausia savo gyvenimą ir susišikot jūs. *****- padėjo lotuliukas.gif jūs nors kartais leiskit proteliui galvon užsukti.
Atsakyti
QUOTE(Tytkininke @ 2015 01 20, 14:02)
manes jis nors nemulkino.

Naivuolė... Jus juk irgi mulkino - jei jo pasakojimai apie žmonos "paklydimus" tiesa, namuose jokio skandalo dėl jo "paklydimo" nebūtų kilę.

QUOTE(Tytkininke @ 2015 01 20, 14:39)
Pasaku prisekti galima, bet ne tokiu... schmoll.gif  jis man daug apie savo paklydimus su detalem papasakojo, apie zmonos irgi ten nemazai...

Vyruks, pasirodo, ne tik kelnių užtrauktuko, bet ir liežuvo nenulaiko. Norėjosi savo "pergalėmis" meilužei pasigirt, dar tiek to, bet pletkinti meilužei apie apie savo žmoną (nesvarbu, teisybę ar ne) - žemiau negu žema. Autore, o Jums pačiai toks jo elgesys nebuvo šlykštus?

QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 20, 18:43)
kokia jūs kvaila. Labiausia mulkinta ir esat jūs. Labiausia savo gyvenimą ir susišikot jūs. *****- padėjo lotuliukas.gif jūs nors kartais leiskit proteliui galvon užsukti.

Kodėl? Jei meilužis ją paliks, paverks ir tiek, nei finansiškai, nei kaip kitaip nenukentės. Ir nereikės galvos sukti, kaip palikti meilužį. Temą bus galima uždaryti.

Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 20, 18:43)

Nesutikciau schmoll.gif apie skyrybas galvoti arba seima gelbeti, santykius taisyti, nuo vaiku slepti reikes ne man, nors tuo ir nesididziuoju... O kad kvaila - niekas is musu nezino, kuris cia kvailesnis.. Manau, kad kvaila buciau, jei pati buciau jo zmonai pranesus arba prisisvajojus kazko daugiau, manipuliuociau... O dabar - na, nuraskiau as to romano vaisius ir viskas. Tas romanas nesitese kelerius metus, o buvo tik kelis menesius trukes mano, kaip antros puses pastovios neturincios merginos, gyvenimo praskaidrinimas.

QUOTE(Ašaka @ 2015 01 20, 19:16)
Naivuolė... Jus juk irgi mulkino - jei jo pasakojimai apie žmonos "paklydimus" tiesa, namuose jokio skandalo dėl jo "paklydimo" nebūtų kilę.

Vyruks, pasirodo, ne tik kelnių užtrauktuko, bet ir liežuvo nenulaiko. Norėjosi savo "pergalėmis" meilužei pasigirt, dar tiek to, bet pletkinti meilužei apie apie savo žmoną (nesvarbu, teisybę ar ne) - žemiau negu žema. Autore, o Jums pačiai toks jo elgesys nebuvo šlykštus?

Kodėl? Jei meilužis ją paliks, paverks ir tiek, nei finansiškai, nei kaip kitaip nenukentės. Ir nereikės galvos sukti, kaip palikti meilužį. Temą bus galima uždaryti.

Jo zmonos paklydimai buvo tikrai seniai ir jie ten vienas kitam neva atleido ir turbut prizada, kad to nebebus, na, ka as zinau. Bet ju santykiai - ne mano reikalas. Kokia seima susikure, su kokiom vertybem, tokia patys turi

Del slykstumo - na, zinot, gal kazkiek ir buvo nepatogu to klausyti. Kitavertus manau, kad jis tiesiog norejo atvirai pasikalbeti...
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2015 01 20, 18:16)
*  Naivuolė... Jus juk irgi mulkino - jei jo pasakojimai apie žmonos "paklydimus" tiesa, namuose jokio skandalo dėl jo "paklydimo" nebūtų kilę.
** Vyruks, pasirodo, ne tik kelnių užtrauktuko, bet ir liežuvo nenulaiko. Norėjosi savo "pergalėmis" meilužei pasigirt, dar tiek to, bet pletkinti meilužei apie apie savo žmoną (nesvarbu, teisybę ar ne) - žemiau negu žema. Autore, o Jums pačiai toks jo elgesys nebuvo šlykštus?

* Nebūtinai.
** Ilgą laiką bendraujant išsišneka žmonės. Baisiai čia.
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 01 20, 20:13)
* Nebūtinai.
** Ilgą laiką bendraujant išsišneka žmonės. Baisiai čia.

drinks_cheers.gif Nors neieskau vien palaikymo sau, bet sutinku jau su antru jusu postu. Tiesiog kai kurie zmones labai greiti nustatyti, kas yra moralu, o kas yra zema. Nezinant situacijos, konteksto pulti svaidytis tokiais epitetais, yra, irgi ne itin aukstas lygis, manyciau...
Atsakyti
Nematau prasmės smerkti autorę, ne ji juk šioje istorijoje yra kaltininkė. Jeigu iš principo esame nusiteikę prieš neištikimybę, tai turėtumėme smerkti tą, kuris yra neištikimas, šioje situacijoje vyrą. Tai jo sprendimas buvo būti tokiu. Autorė, kaip man atrodo, tiesiog susižavėjo, leido sau atsialaiduoti ir mėgautis gyvenimu. Ateis, o gal jau atėjo laikas, kai istorija baigsis. Autorė gyvens toliau, susiras kitą vyrą ir vėl bandys būti laiminga. O tas vyras su žmona. Vargu ar jie bus laimingi, bet čia jau ne autorės rūpestis. Kas žino, gal šis romanas lems dviejų nelaimingų žmonių skyrybas, po kurių jie vėl galės būti laimingais...
Atsakyti
QUOTE(Tytkininke @ 2015 01 20, 14:39)
Pasaku prisekti galima, bet ne tokiu... schmoll.gif

Tai teko pastebėti, kad visos meilužės vienodos, visos jos galvoja, kad kažkokios ypatingos yra. Ar labai jau čia kažkoks nežemiškas ryšys buvo. . irnesakyk.gif irnesakyk.gif irnesakyk.gif

QUOTE(baltavarna99 @ 2015 01 20, 21:06)
Nematau prasmės smerkti autorę, ne ji juk šioje istorijoje yra kaltininkė. Jeigu iš principo esame nusiteikę prieš neištikimybę

TAi aišku. Abu vienodi. Toks tokį sutiko. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 01 20, 21:06)
Nematau prasmės smerkti autorę, ne ji juk šioje istorijoje yra kaltininkė. Jeigu iš principo esame nusiteikę prieš neištikimybę, tai turėtumėme smerkti tą, kuris yra neištikimas, šioje situacijoje vyrą. Tai jo sprendimas buvo būti tokiu. Autorė, kaip man atrodo, tiesiog susižavėjo, leido sau atsialaiduoti ir mėgautis gyvenimu. Ateis, o gal jau atėjo laikas, kai istorija baigsis. Autorė gyvens toliau, susiras kitą vyrą ir vėl bandys būti laiminga. O tas vyras su žmona. Vargu ar jie bus laimingi, bet čia jau ne autorės rūpestis. Kas žino, gal šis romanas lems dviejų nelaimingų žmonių skyrybas, po kurių jie vėl galės būti laimingais...

Taip ir buvo... Jau ne pirma diena, kai apgalvoju viska, su JUO nebendraujam ir manau, pati tikrai nebandysiu susisiekt. Mano gyvenimas irgi ne rozem klotas buvo ir iki situ santykiu - ne as pirma ne as paskutine, kuri pasiduoda tokioms vilionems unsure.gif Mane gal ir butu uzgrauzusi sazine taip susitikinejant su vyru, kuris jaustusi tikrai kaltas, kuriam tai butu gal isvis pirmas neistikimybes atvejis, kurio namie pvz koks visiskai mazas vaikas butu ar zmona nescia. Dabar gi - na, buvo kaip buvo g.gif

QUOTE(Limcamca @ 2015 01 20, 21:55)
Tai teko pastebėti, kad visos meilužės vienodos, visos jos galvoja, kad kažkokios ypatingos yra. Ar labai jau čia kažkoks nežemiškas ryšys buvo. . irnesakyk.gif irnesakyk.gif irnesakyk.gif
TAi aišku. Abu vienodi. Toks tokį sutiko.  wub.gif

Ir kokios gi toks meiluzes? Ypatingos? Na, taip tikejau ir tebetikiu, kad tuo momentu, kai mes susitikinejom, tikrai buvau jam svarbi - bet ne ta prasme, kuria jus manote. Niekada saves nelaikiau jo tikra meile ar kazkokia jo gyvenimo moterim, nesake to ir jis. Nu bet atleiskite, jeigu vyras bendrauja su manim kasdien, veziojasi visur, pasakojasi apie savo problemas (as uz liezuvio jo netempiau, pats papasakodavo) - tai akivaizdu, kad jam reikia santykio uz seimos ribu.. Ir beje, nepasakyciau, kad pati to siekiau - taip tiesiog susikloste.. verysad.gif
Abu vienodi? Kokie vienodi? Na, taip, abieju gyvenime buvo kazkokia tustuma, abiem norejosi nauju potyriu - jis pavarges nuo seimos, as nuo vieniso gyvenimo. Nemoralu?? Nesigincysiu. Bet kad tai zmogiska ir galima tai suprasti, irgi akivaizdu. Teisti lengviausia smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Tytkininke @ 2015 01 20, 21:47)
Mane gal ir butu uzgrauzusi sazine taip susitikinejant su vyru, kuris jaustusi tikrai kaltas, kuriam tai butu gal isvis pirmas neistikimybes atvejis, kurio namie pvz koks visiskai mazas vaikas butu ar zmona nescia. Dabar gi - na, buvo kaip buvo g.gif

Nejuokink lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2015 01 20, 23:43)

Kas cia juokingo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tytkininke @ 2015 01 20, 22:45)
Kas cia juokingo? g.gif

Nei tave sąžinė graužtų, nei čia reik vaidint ax.gif Realiai tai pofig ta žmona su vaikais būtų, kiekvieno nagai į save riesti, kitu atveju nė nebūtų tokių istorijų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tytkininke @ 2015 01 20, 22:47)
Taip ir buvo... Jau ne pirma diena, kai apgalvoju viska, su JUO nebendraujam ir manau, pati tikrai nebandysiu susisiekt. Mano gyvenimas irgi ne rozem klotas buvo ir iki situ santykiu - ne as pirma ne as paskutine, kuri pasiduoda tokioms vilionems unsure.gif  Mane gal ir butu uzgrauzusi sazine taip susitikinejant su vyru, kuris jaustusi tikrai kaltas, kuriam tai butu gal isvis pirmas neistikimybes atvejis, kurio namie pvz koks visiskai mazas vaikas butu ar zmona nescia. Dabar gi - na, buvo kaip buvo g.gif
Ir kokios gi toks meiluzes? Ypatingos? Na, taip tikejau ir tebetikiu, kad tuo momentu, kai mes susitikinejom, tikrai buvau jam svarbi - bet ne ta prasme, kuria jus manote. Niekada saves nelaikiau jo tikra meile ar kazkokia jo gyvenimo moterim, nesake to ir jis. Nu bet atleiskite, jeigu vyras bendrauja su manim kasdien, veziojasi visur, pasakojasi apie savo problemas (as uz liezuvio jo netempiau, pats papasakodavo) - tai akivaizdu, kad jam reikia santykio uz seimos ribu.. Ir beje, nepasakyciau, kad pati to siekiau - taip tiesiog susikloste.. verysad.gif 
Abu vienodi? Kokie vienodi? Na, taip, abieju gyvenime buvo kazkokia tustuma, abiem norejosi nauju potyriu - jis pavarges nuo seimos, as nuo vieniso gyvenimo. Nemoralu?? Nesigincysiu. Bet kad tai zmogiska ir galima tai suprasti, irgi akivaizdu. Teisti lengviausia smile.gif

Na, jūs taip bijot, taip bijot būti teisiama, kad nuolat tai prisimenat. Matot, jūs šališka. Viena iš istorijos dalyvių, tai, kad ir kaip norėsit, objektyviai iš šono nepažiūrėsit. O, iš šono atrodo taip: vyras toooks pavargęs nuo šeimos, nu jau toooooks pavargęs, kad vis grįžta ir grįžta į tą šeimą. Ką tokio ta žmona turi, kad to vyro, taaaaip pavargusio (skaityti liūdnai kniaukiančio šuniuko balseliu), net su pagaliu neįmanoma iš tos šeimos išvaryti verysad.gif verysad.gif verysad.gif Jūs teisi tik dėl vieno. Taip, jam reikia santykio už šeimos ribos. Ne, dėl to, kad jis kažką duoda, ar jūs kažką tokio duodat. Dėl to, kad tai yra eilinis bledūnas, melagikas, agavikas.
Atsakyti