Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip palikti...meilužį

QUOTE(Rykute @ 2015 02 08, 18:12)
Na tai laikas ijungti prota ir vadovautis juo, o jei jo nera tai nepades jokie patarimai. Galima pridirbti gyvenime daug ko, bet reikia moketi prisiimti atsakomybe ir moketi issikuopti sava S  biggrin.gif 
  Ir kodel manot, kad tos kurios raso neragavo "ananaso" gal tiesiog ijunge prota  biggrin.gif

Butent. Labai teisingos mintys. Pvz mano mygtuku paketas yra labai kuklus. Proto mygtuko isvis ner smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasikeitusi: 09 vasario 2015 - 09:50
Kas naujo siame fronte? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 02 15, 23:49)
Kas naujo siame fronte?  biggrin.gif

Lauki nauju nusidejeliu?

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 02 16, 01:25)
Lauki nauju nusidejeliu?

biggrin.gif

Aha biggrin.gif Idomu, ar temos autore pasiunte dieda velniop, ar valentinke svencia su juo:D
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 02 16, 03:04)
Aha biggrin.gif Idomu, ar temos autore pasiunte dieda velniop, ar valentinke svencia su juo:D

Ai, norite "serialo" tesinio? bigsmile.gif Siuo metu mes nebendraujame visai, kaip ir susitarem. As gyvenu savo gyvenima, turiu visokios veiklos ir interesu, tad nepergyvenu mirksiukas.gif

O siaip... na, jei jis parasytu, net man idomu butu bigsmile.gif bet gali ir nebeparasyti... Gi ten dabar drama pas ji turbut. Gal po jos su zmona naujas medaus menuo laukia... bigsmile.gif
Praejo jau nemazai laiko nuo tada, kai paskutini karta kalbejom, ir galiu pasakyti, kad visai gerai jauciuosi. Tikrai nepergyvenu, kaip isivaizdavau, kad bus... Turbut ta drama, kai zmona paskambino mums bunant kartu, taip nueme man rozinius akinius.. doh.gif kad viskas tik lengviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tytkininke @ 2015 02 16, 20:25)
O siaip... na, jei jis parasytu, net man idomu butu bigsmile.gif  bet gali ir nebeparasyti... Gi ten dabar drama pas ji turbut. Gal po jos su zmona naujas medaus menuo laukia...  bigsmile.gif

Taip, zmona tiesiog tryks meile, po to, kai suzinojo apie jo meiluze. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 02 16, 23:48)
Taip, zmona tiesiog tryks meile, po to, kai suzinojo apie jo meiluze.  biggrin.gif

Žinokite, pas juos jau buvo toks atvejis po žmonos neištikimybės. Na, kai jau viską išsiaiškino ir aistros nurimo, aišku. .. Nepasakosiu plačiau tik. Tuo metu jis gal net ištikimas buvo bigsmile.gif NET kelerius metus. Šiaip man įdomu apskritai, kas tokių vyrų galvoje vyksta... Na, kaip jie suvokia, jaučia g.gif man tai šioje istorijoje turbūt ir įdomiausia, mėgstu aš apskritai žmonių elgesio, ypač netradicinio, priežastis suvokt..
Ta prasme, na nejaugi nenusibosta tokiem tas dvigubas gyvenimas, pastovus melas. Ar tokie tiki meile? nafik metų metus užsiimti tokiom nesąmonėmis, jei matai, kad gyvenimas nesiklosto su ta žmona.. ir atleidžia moterys tokiem...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tytkininke: 23 vasario 2015 - 23:39
Dar tau jis rupi, nes galvoji ir svarbiausia - nori suprasti jo elgesi...
Netikek pasakom, kuriu jis tau pripasakojo: tik jis pats zino, kas tiesa, kas melas. Gal ta jo zmona niekad nebuvo neistikima, jis tau pasakele sukure, kad pateisintu savo elgesi uz seimos ribu.
Tas faktas, kad nuskuode pas zmona, tave palikes, kai ji jam paskambino, irodo viska: tu nieko is sios istorijos nepesi, tik prarasi savo laika. Jam seima - prioritetas, tu jam nesi pirmoje vietoje. Neapgaudinek pati saves, jog si vieta tave tenkina. Matosi, kad turi jam jausmu, tai ateitu laikas, kai pradetum noreti, o veliau - reikalauti daugiau, t.y. vedybu. Jis atsisakytu, jus issiskirtumet. Rezultatas butu: tu kentetum labiau negu kenti dabar, vis tiek viskas butu baigta ir tu butum praradusi daug daugiau laiko negu dabar. Rasei, kad esi jauna, tai dabar dairykis tarp laisvu vaikinu, kol ju dar yra, nes nepastebesi, kaip geriausi taps isgraibyti ir tu, praradusi jaunystes grozi, turesi ieskoti tarp to, kas liko, o bus like ne patys geriausi.
Prisiversk pasizvalgyti i kitus, jeigu kuris patiks, pati nepastebesi, kaip jausmai siam savaime dings!
Jeigu jau ten tikrai su zmona nesiklostytu, tai butu imamasi kazkokiu priemoniu. Jam, matyt, visai gerai toje seimoje klostosi, kad taip nuskubejo po jos skambucio - reiskia, nenori, kad zmona ji isspirtu lauk!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viesnia: 24 vasario 2015 - 10:06
QUOTE(Tytkininke @ 2015 02 24, 01:38)
Žinokite,  pas juos jau buvo toks atvejis po žmonos neištikimybės. Na, kai jau viską išsiaiškino ir aistros nurimo, aišku. .. Nepasakosiu plačiau tik. Tuo metu jis gal net ištikimas buvo bigsmile.gif  NET kelerius metus. Šiaip man įdomu apskritai, kas tokių vyrų galvoje vyksta... Na, kaip jie suvokia, jaučia g.gif  man tai šioje istorijoje turbūt ir įdomiausia, mėgstu aš apskritai žmonių elgesio, ypač netradicinio, priežastis suvokt..
Ta prasme, na nejaugi nenusibosta tokiem tas dvigubas gyvenimas, pastovus melas. Ar tokie tiki meile? nafik  metų metus užsiimti tokiom nesąmonėmis, jei matai, kad gyvenimas nesiklosto su ta žmona.. ir atleidžia moterys tokiem...

Dar negalit pamirsti pagundos? Vyrai sutverti kitaip. Tai, moterys gali palikti vyra, kai kada ir vaikus ir begti laukais palaidais plaukais(karalievnos posakis). Vyrams nera ko begti. Jie pasilaksto sone ir vel grizta namo i savo aplinka. I pastovu ir patogu gyvenima.
P.s. Jei, gerai prisimenu, jau buvot gavus pastaba, kad neaptarinetumet ju gyvenimo. Ka zmona dare-nedare, ar vyras buvo istikimas, ar ne, Jus nezinot ir nesuzinosit.
Man, tik keista kodel, jauna, grazi panele, isivelus i niekur nevedancius santykius, nesistengia is ju issivaduoti, o analizuoja, kas kur kada buvo istikimas-neistikimas.
Zinokit, "neskaniai" skaitosi. biggrin.gif

Papildyta:
viesnia, tik dabar perskaiciau tavo posta. drinks_cheers.gif

P.s. Mano pazistama neseniai buvo isivelus i tokius santykius. Ten tokia meile-seile buvo is jos puse. Romanas tesesi neilgai. Jis ja paliko. Ta, rovesi plaukus nuo galvos, pakol nesusipazino su laisvu vaikinu. Dabar dziaugiasi ir atsidziaugti negali, kad taip viskas ivyko. Beje ex meiluzis dar paraso, pasiklausia, kaip gyvena. O, gyvena gerai. Yra apsupta demesiu ir meile.
Atsakyti
QUOTE(Tytkininke @ 2015 02 23, 23:38)
Ta prasme, na nejaugi nenusibosta tokiem tas dvigubas gyvenimas, pastovus melas. Ar tokie tiki meile? nafik  metų metus užsiimti tokiom nesąmonėmis, jei matai, kad gyvenimas nesiklosto su ta žmona.. ir atleidžia moterys tokiem...

Sunku pasakyti, ar tiki, visaip buna, kai kurie tiki, kiti netiki, gal net nesuvokia, kas tai yra. Isivaizduoju, kad i nuotykius juos stumia testosteronas: tie, kurie turi jo pakankamai, seksualiai pasismaginti gali ne tik su zmona, bet dar lieka nemazai energijos ir su kitomis. Seima sau, jo vyriski nuotykiai - sau, jiems tai ne moraline dilema, svarbu, kad ne suo nesulotu, zmona nesuzinotu ir butu galima toliau sau ramiai, patogiai gyventi.
Na, bet reik manyti, jei leidosi i romana su tavimi, reiskia, buvai jam grazi, patraukli, idomi ir seksuali 4u.gif . Tai situo pasistiprink savo saviverte ir ziurek i prieki, o ne atgal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viesnia: 24 vasario 2015 - 10:32
Tytkininke, kaip jautiesi?
Atsakyti
Taigi mano romanas baigtas oficialiai. Jau ir taip įtariau, kad nieko gero nebebus iš jo... unsure.gif
mes dar buvom susitikę kartą. Mane jau net kažkiek nervino jo pasakojimai apie savo šeimą ir asmeninį gyvenimą, lyg būčiau kokia psichologė doh.gif paskutinio susitikimo metu irgi pasakojo nemažai... ir jau buvau pati pajutus, kad priėjau kažkokią ribą. Kad nebegaliu schmoll.gif
spėkit, kaip jis viską baigė? Ogi sms žinute! Ir net ne pats parašė, o aš turėjau paklausti, ar tu nenori visko baigti...
Na, negaliu patikėti, kad viskas taip gali būti... suaugęs vyras, jau metuose doh.gif tiek visko žadėti man, ir taip viską baigti... ta prasme, negalėjo pats pirmas parašyti man?
aš žinau, kad būsiu išvadinta kvaila, naivia, kad taip man ir reikia... ir sutinku su tuo.
Bet kol kas mano protas nesuvokia, kaip galima daugiau nei pusę metų su žmogum gan artimai bendrauti, padėti jam, vežiotis visur, jausmus išpažinti ir taip pasielgti paskui. Ta prasme tai tebuvo aistra turbūt ir tiek. Bet galima buvo nors garbingai viską baigti. Nors tiesa ir taip aiški, turbūt nematė prasmės čia kažką aiškinti. Pasinaudojo jauna mergina ir viskas... unsure.gif
Atsakyti