QUOTE(Tytkininke @ 2015 02 24, 01:38)
Žinokite, pas juos jau buvo toks atvejis po žmonos neištikimybės. Na, kai jau viską išsiaiškino ir aistros nurimo, aišku. .. Nepasakosiu plačiau tik. Tuo metu jis gal net ištikimas buvo

NET kelerius metus. Šiaip man įdomu apskritai, kas tokių vyrų galvoje vyksta... Na, kaip jie suvokia, jaučia

man tai šioje istorijoje turbūt ir įdomiausia, mėgstu aš apskritai žmonių elgesio, ypač netradicinio, priežastis suvokt..
Ta prasme, na nejaugi nenusibosta tokiem tas dvigubas gyvenimas, pastovus melas. Ar tokie tiki meile? nafik metų metus užsiimti tokiom nesąmonėmis, jei matai, kad gyvenimas nesiklosto su ta žmona.. ir atleidžia moterys tokiem...
Dar negalit pamirsti pagundos? Vyrai sutverti kitaip. Tai, moterys gali palikti vyra, kai kada ir vaikus ir begti laukais palaidais plaukais(karalievnos posakis). Vyrams nera ko begti. Jie pasilaksto sone ir vel grizta namo i savo aplinka. I pastovu ir patogu gyvenima.
P.s. Jei, gerai prisimenu, jau buvot gavus pastaba, kad neaptarinetumet ju gyvenimo. Ka zmona dare-nedare, ar vyras buvo istikimas, ar ne, Jus nezinot ir nesuzinosit.
Man, tik keista kodel, jauna, grazi panele, isivelus i niekur nevedancius santykius, nesistengia is ju issivaduoti, o analizuoja, kas kur kada buvo istikimas-neistikimas.
Zinokit, "neskaniai" skaitosi.
Papildyta:
viesnia, tik dabar perskaiciau tavo posta.
P.s. Mano pazistama neseniai buvo isivelus i tokius santykius. Ten tokia meile-seile buvo is jos puse. Romanas tesesi neilgai. Jis ja paliko. Ta, rovesi plaukus nuo galvos, pakol nesusipazino su laisvu vaikinu. Dabar dziaugiasi ir atsidziaugti negali, kad taip viskas ivyko. Beje ex meiluzis dar paraso, pasiklausia, kaip gyvena. O, gyvena gerai. Yra apsupta demesiu ir meile.