Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip palikti...meilužį

QUOTE(-musiukas- @ 2014 12 17, 12:41)
na nieko, gyvenu su vienu iš tų darančių nesamones ir neturiu kuo skųstis  rolleyes.gif

Gyveni bigsmile.gif ?Nu fainai,apsirendei pagaliau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 12 17, 12:19)
Gyveni  bigsmile.gif ?Nu fainai,apsirendei pagaliau  biggrin.gif .

Na gyvenu tai ne visai tiesiogine prasme, bet panašiai...
Atsakyti
QUOTE(-musiukas- @ 2014 12 17, 13:37)
Na gyvenu tai ne visai tiesiogine prasme, bet panašiai...

O drauga palikai jau?
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 12 17, 15:16)
O drauga palikai jau?

Išsiskyrėme. Jokių dvigubų žaidimų nebežaidžiu, gyvenu gana ramiai.
Atsakyti
QUOTE(-musiukas- @ 2014 12 17, 16:57)
Išsiskyrėme. Jokių dvigubų žaidimų nebežaidžiu, gyvenu gana ramiai.

Nu saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu ir aš naujienų kas žino mano istoriją. Netikėtai viskas.
Buvom šiandien susitikti tik kavos. Sėdėjau priešais, žvelgiau, klausiausi.Isgeriau kava.
Atsiprasiau, atsiveikinau ir netiketai isejau.
Pavargau.Nebera to..Sedejau ir galvojau, kad kazkada skraidžiau padangėmis, dėl jo galėjau imtis atostogų dieną, važiuot daug km kad tik pamatyt..Ir štai, aš net valandos nebegaliu palaukti kad deramiau su juo susitikti.
Atsakyti
QUOTE(Aistraxxx @ 2014 12 17, 18:37)
Turiu ir aš naujienų kas žino mano istoriją. Netikėtai viskas.
Buvom šiandien susitikti tik kavos. Sėdėjau priešais, žvelgiau, klausiausi.Isgeriau kava.
Atsiprasiau, atsiveikinau ir netiketai isejau.
Pavargau.Nebera to..Sedejau ir galvojau, kad kazkada skraidžiau padangėmis, dėl jo galėjau imtis atostogų dieną, važiuot daug km kad tik pamatyt..Ir štai, aš net valandos nebegaliu palaukti kad deramiau su juo susitikti.

ne pirma kart jau cia pas tave tos pacios dramos biggrin.gif . po savaites kitos vel dusausi ir svaigsi del to meiluzio. turbut tau tokiu isgyvenimu tiesiog reikia, nepiktai as cia tiesiog svarstau g.gif . na vat buna zmoniu, kuriems reikia tokio pobudzio adrenalino, is emociju, is kancios. todel patys kuria situacijas, kuriose galetu kancioje pabut. tiesiog asmenybe tokia, butent tokie dirgikliai sukelia pilnavercio gyvenimo pojuti
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 17, 19:02)
ne pirma kart jau cia pas tave tos pacios dramos  biggrin.gif . po savaites kitos vel dusausi ir svaigsi del to meiluzio. turbut tau tokiu isgyvenimu tiesiog reikia, nepiktai as cia tiesiog svarstau  g.gif . na vat buna zmoniu, kuriems reikia tokio pobudzio adrenalino, is emociju, is kancios. todel patys kuria situacijas, kuriose galetu kancioje pabut. tiesiog asmenybe tokia, butent tokie dirgikliai sukelia pilnavercio gyvenimo pojuti

Per tuos kelis menesius, kol i SM beveik neuzsukau, mano gyvenime ivyko per daug pokyciu.
Tokie dalykai amzinai nesitesia.
Atsakyti
o man tai rodos, jog gyvenimas visom prasmem pilnavertiskesnis tu, kurios geba jausti-myleti, isimyleti, iseiti, palikti, nekesti. I kuriu gyvenimus issiuka nelaukti jausmai, nelyginan viesulas nunesdamas nusistovejusia ir ramia kasdienybe. Kodel ir kuo geriau yra gyventi drungnai-teisingai? Negalime mes visos buti valentaites-plastmasines ir saltos kaip zuvys.Ir dar iki kaulo smegenu teisingos. Tik cia SM galime buti kuo nesame, o noretume...Teorines zinios kaip palikti-issiskirti, kaip zinia ne taip jau lengvai pritaikomos praktikoje.
Deja autorei nei vieno "protingo" patarimo neturiu. Zinociau, pati juo pasinaudociau.
Atsakyti
Atsiprasau autores, kad tersiu tema 4u.gif

Miela moderatore, gal jau butu galima grazinti pagundu tema rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2014 12 18, 01:18)
Atsiprasau autores, kad tersiu tema  4u.gif

Miela moderatore, gal jau butu galima grazinti pagundu tema  rolleyes.gif

Pritariu, nebėra net kur pasikolioti žmoniškai wub.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Jooo, grąžinkit pagundų temą, reikia moterims išsikalbėti cool.gif
Atsakyti