Nors dar tik nuo rugsėjo mėn, t,y. tris mėnesius bandom susilaukti, tačiau jaučiu, kad nebus taip lengva.
Iki rugsėjo, apie du metus gėriau kontraceptines, išrašė ginekologas, dėl pradingusių, labai nereguliarių mėnesinių. Labai nenorėjau jų gerti, bet per ašaras nusipirkau ir taip pragyvenau du metus, sakė, kad kai norėsiu susilaukt - mesiu gert ir turėtų iškart viskas būt gerai, bet deja. Kai mečiau gerti, rugsėjį laukiau mėnesinių, bet nieko. Ir iškart nuskubėjau pas tą patį vaisingumo gydytoją, kuris atliko visus tyrimus ir išrašė gerti Estrofem.
Situacija juokinga, dėl to, kad metų pradžioje daug sportavau, kaip ir visą savo gyvenimą lb daug sportavau ir buvau liekna, bet šį pavasarį YPAČ ir numečiau apie 5 kg. Jaučiaus taip gerai! Bet būdama ir šiaip liekna, tie 5 kg manau atsiliepė mano sveikatai... Mano KMI visad buvęs per žemas, tada buvo ypač žemas. Turiu daug raumeninės masės, bet riebalų visai mažai... Nežinojau tą pavasarį kaip svarbūs riebaliukai sveikai moteriai, ir kad taip pakenksiu ovuliacijai... Tai žodžiu, prisižaidžiau ir dabar norėdama pastoti, žinau kad turiu susigražint bent tuos pačius 5 kg, kad pastojimas įvyktų lengviau. Nes dabar jau trys mėnesiai kaip be mėnesinių ir geriu Estrofen, nes vargiai Estrogenai gaminasi pas mane... Jau dozę nuo pat pradžios x8 kartus padidino, nes niekaip nesimatė gimdos gleivinėje pokyčių...
Nežinau, man taip baisu darosi ir nors visa kita pas mane labai gerai, esu sveika, bet tas moteriškas dalykas, jog pastojimas nebus visai paprastas - labai neramina... Vyras kol kas tiki, kad viskas bus gerai, aš irgi taip noriu galvoti, bet vis lenda baisios mintys... Bijau labai... nes kaip ir jus, visi aplinkui spaudžia, klausinėja, - daug kas puikiai nutuokia prie kokio klausimo mes dirbam.. bet tas pilvas kaip neauga taip neauga.

Nors gal dar nėra taip blogai... gal viskas greitai pasitaisys?..