Įkraunama...
Įkraunama...

Frozen, Elsa ir viskas, kas su šiuo filmuku susiję

QUOTE(Krisitina23 @ 2015 12 22, 09:49)

Na va.. Negalima palikineti tokiu populiariu zaislu pirkimo paskutinei minutei mirksiukas.gif Netoli manes yra lego parduotuve, dar pries 1,5 sav maciau ta lego ten, bet kainyte apie 50 eu buvo... Reiks paziuret ar liko dar.. Bet Jums abejoju net ir tuo atveju ar pagelbetu, nes mes is Klaipedos smile.gif
Atsakyti
Jau visame lego tinkle lietuvoje nebera o lego...
Atsakyti
Nauja Frozen Elsa is Mattel, barbes dydzio. Kaina 16 eur.

user posted image

Kaunas 4u.gif
meduole01@gmail.com
Atsakyti
MERGAITES
LABAIII PAGALBOS REIK.GAL KURI KETV.RYTE KAUNE AKROPOLY MAKSIMOJ GALETU DAINUOJANCIA ELSA NUPIRKT?SU 40PROC. KAINUOS 24.ATSILIEPKIT I AZ L.PRASAU.aciu
Atsakyti
disney frozen elsa, dainuojanti priedaini anglu, ispanu, portugalu ir prancuzu kalba. kaina 32 eur
user posted image
Atsakyti
Sviecianti ir grojanti elsa.zaista. 18.i az
Atsakyti
FOTO CIA
http://www.musumazyl...i-grojanti-elsa
i az
Atsakyti
Matet kas nors gal jau nauju lego frozen konstruktoriu lietuvoj? Esu 2 nusiziurejus, bet kainos.... blink.gif No netikiu, kad uz tiek detaliu, gali buti tokios kainos... man reiks tik pavasari, gal atpigs? Nes nuo kaledu senelio gavo lego frozen 41062 tai labai pasteisino. Ir perrinkineja ir zaidzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karmen* @ 2015 12 26, 01:09)
Matet kas nors gal jau nauju lego frozen konstruktoriu lietuvoj? Esu 2 nusiziurejus, bet kainos....  blink.gif  No netikiu, kad uz tiek detaliu, gali buti tokios kainos... man reiks tik pavasari, gal atpigs? Nes nuo kaledu senelio gavo lego frozen 41062 tai labai pasteisino. Ir perrinkineja ir zaidzia smile.gif

Kur matet?pasidalinkite wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2015 12 26, 19:09)
Kur matet?pasidalinkite wink.gif

Va tame ir esme, kad lietuvoj ju nemaciau, bet kiek zinau yra lego 41066 user posted image
ir lego 41068 (va sito tai labai noretumem gimtadieniui pavasari)
user posted image
Atsakyti
O sios baisiausios leles,kurias esame tureje...labai nuvyle tiek mane,tiek vaikus kaledu senio dovana.Kazkokios nevyke,tik dezutej graziai atrode,o ispakavus ...
O kai dar uz dvi sumoki virs 30 euru,senais pinigais litais 100,isvis nenormalu.vien jau plaukai trumpesni ir kazkokie sulipe stagarai.Vaikams jokio dziaugsmo,nusivylem
..NEREKOMENDUOJU!

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2015 12 26, 21:57)
O sios baisiausios leles,kurias esame tureje...labai nuvyle tiek mane,tiek vaikus kaledu senio dovana.Kazkokios nevyke,tik dezutej graziai atrode,o ispakavus ...
O kai dar uz dvi sumoki  virs 30 euru,senais pinigais litais 100,isvis nenormalu.vien jau plaukai trumpesni ir kazkokie sulipe stagarai.Vaikams jokio dziaugsmo,nusivylem
..NEREKOMENDUOJU!

user posted image

Oh mes šiandien už 14.50 tokią nupirkom. Matos kad sulipę plaukai, bet na gal prasiplaus..
Atsakyti