Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

Daug informacijos surašėte, ačiū labai wink.gif

Parašykite, prašau, į AŽ, kiek norėtumėte už groteles ir iš kokio miesto esate.
12-kos grotelių man tikrai užtektų, nes darysiu ne narvą, o tiesiog atitversiu dalį kambario smile.gif
Atsakyti
Radau gražių kiaulyčių (neveislinės lygiaplaukės, šiek tiek "pailginto" kailio), bet Šilutėje... Gal būtų norinčių susimesti ir atsivežti (aš Vilniuje)? Transportas yra, bet brangokai gaunasi dėl vienos kiaulytės. Parašykite man žinutę.
Atsakyti
Labutis visoms,
O jau kokio dydžio narvelis wub.gif mano kiaulinai pamatę užpavydėtų....
Deklaruojam: Braškė ir Kipšas gyvena gerai, visus terorizuoja, reikalauja to, ko patys sau nenusiperkam. Gyvena atskiruose apartamentuose, nes draugystė artimesnė dėl amžiaus draudžiama...
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2015 01 26, 19:56)
Labutis visoms,
O jau kokio dydžio narvelis  wub.gif mano kiaulinai pamatę užpavydėtų....
Deklaruojam: Braškė ir Kipšas gyvena gerai, visus terorizuoja, reikalauja to, ko patys sau nenusiperkam. Gyvena atskiruose apartamentuose, nes draugystė artimesnė dėl amžiaus draudžiama...

maniskiai ir atskirai del amziaus,bet kai tvarkiau narvus,pusvalandziui suleidau,tai kai pamaciau rezultata,vos nenugriuvau, Limpopas (tas,kuris pensininkas) taip uzvaike Adrija,kad ana bande po flisu palist,tai reikia issivaizduot,kaip atrode narvas ir jie patys,nes po flisu buvo pjuvenos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki!:) Savaitgalį pas mane į namučius atkeliaus naujas šeimos narys/narė - JK smile.gif Ieškau visko ko gali prireikti, jei turite ką pasiūlyti-lauksiu Jūsų žinutės:) Labai patiko atviras narvelis iš jungiamų tvoryčių, tačiau niekur neradau, tik ebay, amazon ir panašiuose tinklapiuose, bet žinot - norisi čia ir dabar, o užsisakius tektų laukti ir to kito narvelio nebūtų kur dėti...Ką daryt net nežinau:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bmwice: 27 sausio 2015 - 11:28

user posted image

Mūsų pabaigtas narvelis smile.gif Velta džiaugiasi ir negali atsidžiaugti. Kai pradeda lakstyti iš pirmo į antrą aukštą ar ratu, tai net visi namai dunda thumbup.gif Nors pradžioje į antrą aukštą nelipo - nesmalsi ji pas mane smile.gif Vyras išmokė, dėjo takelį iš agurkų, kad surastų antrą aukštą, dabar iškrapštyti neina, įsirengė ten namus smile.gif
O va, kad prisigyriau, kad maniškė daro tik į tualetą, tai netiesa smile.gif Daro ir ten, bet taip pat ir visur kitur, gal ne tiek daug, bet daro. Ypač, jei tualetas jau "padėvėtas" būna smile.gif

LT tokių grotelių nėra, tai jei labai norit teks pirkti iš "zarubiažiaus" smile.gif O dalykas tikrai superinis, jei vietos namie yra.
Atsakyti
Sara, o Iš ko pagrindą pasidarėt?smile.gif Hamakely mergytė guli?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bmwice @ 2015 01 27, 14:50)

Pagrindą vyras padarė iš gofroplasto. Jų yra senukuose pirkti, 200*100 cm kainuoja apie 10 EUR. Iš jo išlankstė pagrindą ir sutvirtino susegėjais. Ant dugno kloju neperšlampamas palutes ir ant viršaus flisinį pledą smile.gif
Papildyta:
Hamakėlyje mergaitė neguli, įlipa, pakakoja ir išlipa lotuliukas.gif Nežinau, gal jai pilvą kaip nors užspaudžia... smile.gif Bet slepiasi po juo kai prispiria bėda smile.gif

QUOTE(bmwice @ 2015 01 27, 14:50)

Atsakyti
sveikutes,

gal turit patarima kaip kiauliuka atpratinti daryti ten kur miega,turi jis dvi zonas,valgymo ir miegojimo,bet visad prikakoja ir prisisioja miegojimo zonoje (ten nevalgo,tik guli) po savim,nespeju keitinet doh.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Sara Labai grazus, mergaitiski namai jusu JK smile.gif

Mes va galvojom galvojom ir surizikavom-nupirkom savo Kukiui drauga.. labiausiai bijojau kad nepriims Kukis, bet nieko, tfiu tfiu tfiu, kolkas draugauja graziai.buna apsipyke "apsizodziuoja" bet nesikandzioja.
Tiesa, atejau ir su klausimu. Anksciau naudojom pjuvenas, bet nusprendem pabandyti flisa. apacioj tiesiu neperslampamus paklotus skirtus suniukams/kaciukams, o ant virsaus flisa uztiesiau. siandien tik antra diena, o vaizdelis kraupokas-ne itin svarus musu JK doh.gif bet labiausiai idomu, kaip bus del kvapo.. zadu keist kas tris dienas, gal nebus to blogo kvapo.. nes flisas mum gerai tuo, kad kambaryje neprisibarsto galybe pjuvenu, kai tie pradeda siust garde biggrin.gif o kaip naudojancioms flisa, ar jauciat nemalonu kvapa? kaip su juo kovojat?
Atsakyti
QUOTE(saulute91 @ 2015 01 27, 18:35)
Sveiki smile.gif

Sara Labai grazus, mergaitiski namai jusu JK smile.gif

Mes va galvojom galvojom ir surizikavom-nupirkom savo Kukiui drauga.. labiausiai bijojau kad nepriims Kukis, bet nieko, tfiu tfiu tfiu, kolkas draugauja graziai.buna apsipyke "apsizodziuoja" bet nesikandzioja.
Tiesa, atejau ir su klausimu. Anksciau naudojom pjuvenas, bet nusprendem pabandyti flisa. apacioj tiesiu neperslampamus paklotus skirtus suniukams/kaciukams, o ant virsaus flisa uztiesiau. siandien tik antra diena, o vaizdelis kraupokas-ne itin svarus musu JK doh.gif bet labiausiai idomu, kaip bus del kvapo.. zadu keist kas tris dienas, gal nebus to blogo kvapo.. nes flisas mum gerai tuo, kad kambaryje neprisibarsto galybe pjuvenu, kai tie pradeda siust garde biggrin.gif  o kaip naudojancioms flisa, ar jauciat nemalonu kvapa? kaip su juo kovojat?

Bent aš nejaučiu kvapo jokio. Keičiu kartą į savaitę.. o kvapams esu labai jautri. Bet pas mus tualetas yra, kurį keičiu kiekvieną dieną, nors ir ant palutės būna padaryra nemažai. O dėl palučių, ar nepigiau pirkti vaistnėje?

Atsakyti
Na kolkas ir as kvapo nejauciu, net ir is lauko iejus i buta.. na mes palutes perkam uz £2.50 (40 palu) ir dydis pakankamai geras pagal apartamentu ismatavimus tai nelabai ir susimasciau apie kitokiu pirkima smile.gif
Atsakyti