Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

Man jie tikrai nera slykstus,tik labai keistai atrodo.Kates sfinksai,net visai grazios biggrin.gif Bet mieliau rinkciaus plaukuota jk.
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2015 05 17, 21:20)
Man jie tikrai nera slykstus,tik labai keistai atrodo.Kates sfinksai,net visai grazios biggrin.gif Bet mieliau rinkciaus plaukuota jk.

man labai įdomiai atrodo juodos plikšiukės JK- kišeniniai begemotukai biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
o stai ir mano donzuanas tongue.gif , kriuksinciu moteriskiu numyletinis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadukas: 17 gegužės 2015 - 20:47
Koks fainas sniegelis wub.gif .ji tikrai maciau,vienintelis baltukas buvo,tik be kaspino biggrin.gif .Priesingoj pusej ,nei tie plikuciai.
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2015 05 17, 21:52)
Koks fainas sniegelis wub.gif .ji tikrai maciau,vienintelis baltukas buvo,tik be  kaspino biggrin.gif .Priesingoj pusej ,nei tie plikuciai.

Be kaspino, nes neimanoma jo uzdeti buvo, jis su juo pirma diena buvo. Paskui mergos i narva sulipo ir nervai nebeatlaike, ne kaspinai galvoje buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2015 05 17, 21:23)
Be kaspino, nes neimanoma jo uzdeti buvo, jis su juo pirma diena buvo. Paskui mergos i narva sulipo ir nervai nebeatlaike, ne kaspinai galvoje buvo  doh.gif

aga mergos kai sulipo,tai tik galva pakrate,kaspina trenke lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2015 05 17, 21:46)
o stai ir mano donzuanas  tongue.gif , kriuksinciu moteriskiu numyletinis
user posted image

As apie jusu grazuoli grizusi vyrui labai pasakojau-net neisivaosdavau kad tokio grozio buna... wub.gif
Atsakyti
i cia ir Balcius spaudoje ax.gif
http://augintinis.lr...-kauniecius.htm
Atsakyti
QUOTE(kadukas @ 2015 05 18, 08:09)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif patevis suzibejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2015 05 15, 18:02)
koks mielas siausaliukas,daug spalvu  wub.gif
Papildyta:
gal kokia infekcija uzsinese, jei pirksit nauja ,dezinfekuokit narva ir daiktus, saves nekaltinkit,maza kas galejo nutikt, nebijokit nauja pirkt,bet geriau ne parduotuvej, tuscias narvas bus liudesio priezastis  4u.gif

Ačiū... Viską išvalėme, išmetėme maistuką, šienelį ir kai tikrai rasim savo paršiuką - vėl auginsime kriuksį smile.gif
Papildyta:
Klausimėlis - kaip įkeliami paveiklėliai? noriu savo paršiukais pasidžiaugti smile.gif prašo paveiklėlio http adreso, bet jei dis dokumentas kompiuteryje ir į savo profilio galeriją įkelti neleidžia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievute2015 @ 2015 05 18, 14:57)
Ačiū... Viską išvalėme, išmetėme maistuką, šienelį ir kai tikrai rasim savo paršiuką - vėl auginsime kriuksį smile.gif
Papildyta:
Klausimėlis - kaip įkeliami paveiklėliai? noriu savo paršiukais pasidžiaugti smile.gif  prašo paveiklėlio http adreso, bet jei dis dokumentas kompiuteryje ir į savo profilio galeriją įkelti neleidžia? smile.gif

Kaune yra mielu parsiuku,o nuotraukas keliu pert part.lt
Atsakyti
Bandau įkelti savo Pupą ir Paršiuką 4u.gif Buvo patys mylimiausi smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievute2015: 18 gegužės 2015 - 16:47